טוב אני מחפש חיפאיות...

MasterOfGrafics

New member
טוב אני מחפש חיפאיות...

אני מטר שמונים וחמש - ענק. עיניים חומות שיער חום בהיר. אני התחרשתי ממחלה... אז יש כאן מישהי שתתאים לי? או שסתם בזבזתי זמן על כתיבת הודעה הזו? סיימתי עירוני א ועכשיו מקבל הכשרה מקצועית - איפה לא אגי

black_magic

New member
זאת לא דרך טובה להכיר חיפאיות..

אתה צריך להתערבב פה, לדבר עם כולם ואז אולי תמצא מישהיא

היא ממש צודקת מאה אחוז

פה זה כמו מעודון להיכאות (לא רק זה) ודע לך שיופי ,גובה ,ומשקל לא חשוב כל כך מה שחשוב זה תקשורת ,ודבר הזה מויל לאהבה ,ולהכיר אופי ,(חוכמה ,טוב לב) ומי יודע אם מישהי תרצה בך ,וככה לאט לאט ,תגיעו לאי מיילים ,ולבסופו דבר מפגש בחוץ ואז בהצלחה לך ממני דרור חביה צדקתי!!??

MasterOfGrafics

New member
כן אבל איך אפשר להתערבב בפורום הזה?

כאשר על שאלה בסיסית שלי יש כאן חיפאיות? אף אחת לא טורחת לענות לי שיש חוץ מאחת? איך אפשר ככה? לפחות היו עונים לי אלה שהן חיפאיות... אני לא רק גבוהה ויפה אני גם חכם ואינטלגנטי וקורא המון ספרים ובכלל אדם מעניין... אם אכפת להן.

MasterOfGrafics

New member
עכשיו מישהי תרצה להיפגש איתי?

שוב אני אשאל- יש כאן חיפאיות? ומאיזה איזור בחיפה?

לצערי, אני לא מחיפה...

רואים שאין לך סבלנות...תארז סבלנות הרבה. תבין- בנות לא יכולות לענות לך שהן רוצות להכיר אותך ישר אלא צריך תקשורת,קשר וכו´. חירשים ושומעים לא אותו דבר...שומעים יכולים להכיר ישר ואצל חירשים לא. בהצלחה. אמת שלא נראה לי שתשיג גאן בנות (אל תעלב...), אולי בעוד כמה ימים,שבועות,חודשים...תוכל למצוא בנות. רק רק צריך להיות קצת סבלני.

MasterOfGrafics

New member
עוד כמה פרטים

אני אשכנזי ואני גם חילוני למרות ש/מתעניין במיסטיקה... אני גם נוהג לצייר והייתי רוצה לבנות ברשת פרוייקט עם צילומים עם בחורות בסגנון גותי-ארוטי.

LordNor

New member
הפורום הזה לא פורום שידוכים אלא

אם אתה מחפש מישהי לך למדור שידוכים בעיתון ותחפש לך מישהי... בעיתון יש יותר בחורות מאשר כאן...

black_magic

New member
חמודי, לאן אתה ממהר?

אם אתה כזה טוב כמו שאתה מתאר למה כל כך חשוב לך לחפש בנות מהפורום הזה? הפורום הזה נועד רק לדיבורים וזה לא מקום להיכרויות רומנטיות.. אולי בהמשך אם תראה מידהי שממש כייף לך לדבר איתה אז סבבה תיפגשו..

BlueMind

New member
בטח שאכפת להן !!!

אבל הן אוהבות לגלות את זה בעצמן מבלי שיגידו להן את זה כל שתי שניות גם להן יש שכל ולא רק לך ... שמע ... סוקרטס אמר פעם (מקווה שהשם מוכר לך...) "The only true wisdom is in knowing you know nothing" וצניעות כנראה איננה התכונה החזקה אצלך ... ולידיעתך, הצורה הנכונה לכתוב גרפיקה באנגלית היא graphics ולא grafics כמו שכתוב לך בכינוי. כל מה שכתבתי לעיל היה לטובתך. באמת. אני מבטיח לך שבנות יעריכו אותך יותר אם תתן להן לגלות את הכל בעצמן וכמו שעיניים חומות ציינה, תתאזר בסבלנות.

למעלה