טוב אני מבואסת...

עופרי-

New member
טוב אני מבואסת...

הערב יצאתי עם ידיד שלי למסעדה. אכלנו, לא הרבה יחסית. ואז שוב, התחלתי להרגיש את החנק הזה, והבאסה וה``לא יכולה לנשום עם האוכל הזה``, וכרגיל התנצלתי ור-צ-ת-י לשירותים. מה יהיה הסוף?

הסוף.....

הסוף יהיה מה שאת תחליטי לעצמך יקירה.... אני בטוחה שיש לך המון כוחות... תשבי בבית תעשי עם עצמך חשבון נפש ותחשביבי ``האם אני רוצה לאכול ולהרגיש טוב אח``כ...`` ``או שאני ממשיכה להרגיש חרא אחרי כל הקאה וכו...`` אני יודעת מה תחליטי...תעמדי על ההחלטה שלך! יש לך כוחות ואני בטוחה בכך מתוקונת! אנחנו כאן מאחורייך תמיד! אוהבת ומאחלת לך שבוע טוב הפרה הפסיכית.

עופרי-

New member
תודה על התמיכה חמודה

ואולי גם אני צריכה להוסיף לעצמי איזה כינוי תואם- פסיכית או מטורפת.

@tagel

New member
לא פסיכית ולא בטיח...

עדנה? הופתעתי ממוש... ממחר את הופכת להיות המנהלת הרשמית של הפורום... את, כן כן את... סחתיק נשם! אוהבת אתכן... תגוש

@tagel

New member
יעזור אם אני אגיד

שגם אני יצאתי למסעדה היום... ישבנו ארבעתינו בקפולסקי ובלי להתבלבל, הזמנו 7 מנות. לא צריך להסביר שהזמנו אוכל לגדוד נכון? ולא נאכל? ברור שכן... אז אכלנו והתפוצצנו...נחנו קצת...המשכנו לאכול... הלכתי לשרותים, הסתכלתי על האסלה ואמרתי... ``לא``! ``גברת תגל היקרה, כמה פעמים יצא לך בזמן האחרון לאכול טורטליני ממולא גבינה ברוטב פטריות ושמנת``? ``לא שווה להקיא דבר כזה``. ``מחר תאכלי מרק עוף מעופש ואם יבוא לך, תקיאי``. את מבינה עופרי, אני לא מאלצת את עצמי להקיא, זה בא לבד, אבל רבאק, להקיא דבר כזה טעים? לא חראם? אז התאפקתי, נשמתי עמוק...נחתי ליד השולחן... לא הקאתי... מוסר השכל? דיאטה כשצריך, הקאות לא נותנות כלום.... ונא לא להזמין לי שוב 7 מנות במסעדה... :) התגעגעתי נשם... שבוע טוב לך

למעלה