טוב, אני כאן שוב.

Seto¥Girl®

New member
טוב, אני כאן שוב.

מצטערת שלא הייתי טונות זמן... פשוט התמכרתי לקריאת פיקים, ויש לי טונות שיעורים בכל מקצוע... ואני עכשיו מתכננת לכתוב... משהו... ואני שונאת להקליד ו.............. אוי התגעגעתי!!!!!!!!!!!!! ;.; כבר הזכרתי שהייתי קונה קרמבויים כי זה הזכיר לי אותכם!? ואתם יודעים את המומולדת שלי ;.; ו.... קארין קנתה לי מסטיק עם סטו עליו... ואני קוראת סטוג'י... ומון מביאה לי כל הזמן מתנות נפלאות ו.................... ;;;;.;;;; אני כל כך.... במצב רוח לתמונות אקראיות מהתיקייה שלי^^ והפעם, פיצוי-קן ודיוויס! ומלאכים! ובלי סטו! (בהודעה הזאת ^^)

Goggle Girl

New member
לאאאאאאאאאאאאא ;.;

לכי מכאן, איכס, מי רוצה אותך בכלל?!
סתם סתם סתם ^_____________^ ברוכה השבה!
*קופצת על לייט*

moon flower

New member
^^;;; סורי שלא הגבתי...

בכל מקרה שמחים שחזרת! ^______________^ אגב, מתי המשך הפיק, אה, סאפרינג אינג'ל? *תוקעת מבט בעדי-צ'אן*

moon flower

New member
XDDDDD את יודעת על איזה פיק אני

מדברת הציטוט נשמע לך מוכר? "נותן לך בובת וודו של טומוקי" בטח שלשני צצדים למטבע! ^______________^ יאי! רק עוד 18 שעות והפיק שלי באתר! *-*

Digi Lista

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

אני מאמינה שכולם פחות או יותר בלחץ בתקופה הזאת... לי יש גם עיתון לערוך(ומסתבר שאני הולכת לעבוד קשה כי המערכת לא מגובשת...),גם חומר להשלים כי הפסדתי שבוע בעקבות קורס לעורכי עיתונים,ביום שני התכוונתי לא להגיע לבית ספר(יום הולדת...תיכננתי לעשות כיף...)אבל לצערי נקבע לי שידור רדיו במסגרת מגמת תקשורת בשביל ציון ואפילו לא הספקתי להתארגן כי לא הייתי בביה"ס וקיבלתי את ההוראה באיחור של כמה ימים,ביום שלישי עד חמישי יש לי סמינר שעדיין לא החלטתי אם בא לי ללכת אליו(תגידו לי אם השמות "סמינר לסולדריות חברתית/סמינר כלכלי חברתי" היו עושים לכם חשק...)וזה לא נגמר יש עוד דברים... ועדיין חשוב לי לשמור על הפורום ברגע שאני מספיקה אני נכנסת(ואני בהחלט משתדלת שזה לא יקח חודשים)
מחר יום הולדת...

OFIRB9

New member
ענברוש!!!! אאאאאאאאא!!!!

חיכינו לך את חייבת להמשיך את הפיק המשותף!!!! איך התגעגענו! ;; טוב שחזרת!!!

למעלה