טוב אני יוצא

ashkeloni

New member
טוב אני יוצא

בשעה 9 כי יש לי "קומזיץ" עם השבט אז שיהיה לולם לילה טוב

ashkeloni

New member
עזבו...

זאת אחותי...... ושבי זה הכינוי שלי בשבט והיא גילתה את זה שלשום...

kiticat

New member
הכל בהומור

הוא לועג לכינוי שלי באותה מידה... אני דווקא חושבת שזה חמוד... לא?

kiticat

New member
ואגב,

"אשקלוני" (אני מתארת לעצמי שאתה לא מסתובב כאן בשמך הפרטי), לדעתי אתה בכלל לא דומה לשבי.... הרי מה זה הופך אותי לעוזה??

שלום קיטי קט

בס"ד ברוכה הבאה לפורום. אני חייב להגיד לך שלמרות שאת אחות של אשקלוני, במידה ותעליבי אותו או תפגעי בו בפומבי אני יאלץ למחוק את הודעותיך ולחסום אותך מכינסה לפורום. אני מזהיר מראש שלא יהיו בעיות אחר כך! גלישה נעימה,

kiticat

New member
זה שהנורמה המקובלת

והידועה והסטיראוטיפית היא שאני אפגע בו רק משום שאני אחותו פוגעת בי באופן אישי. וחבל שאתה קופץ למסקנות על סמך שיחת טלפון מאדם שלא שמעת את קולו מעולם קודם לכם. העובדה שאתה מזהיר אותי מראש מעליבה ופוגעת- ורק משום שמישהו הוא בעל סיכויים גבוהים להגיע למצב כזה אין לך הזכות להזהיר מראש ועוד על גבי הפורום. וזה ממישהי עם הרבה עבודה בשתי פורמים בעיתיים- ורק משום שמישהו מהווה איום פונטיצלי- אני או עמיתיי לא נעשה דבר- עד שהאיום יתמשש. ככה זה עובד.

תרשי לי להגיב...

בס"ד אז קודם כל סליחה אם פגעתי בך, אכן יכול מאוד להיות שהייתי צריך לפנות אלייך במסרים. אך עם כל הכבוד כבר התחלת לפגוע בו בזה שעלית את הכינוי "שבי" והוא כבר נעלב. שנית,דרכך העליתי התראה לכל שאר האחים והאחיות שחושבים שאם אח שלהם כותב בפורום מסויים מותר להם לעלות לשם ולהפריע לו... שוב,סליחה אם נפגעת אך לא הייתה לי ברירה!

ashkeloni

New member
זה לא שנעלבתי...

פשוט אני חושב שצריך לקרוא לכל אדם בשם שההורים שלו נתנו לו..... אבל לפעמים שמות חיבה הם בסדר, אז צריך לשאול את האדם אם הוא מסים שיקראו לו כך

kiticat

New member
הייתה לך ברירה.

אני בעצמי מנהלת פורום אכזרי למדי מבחינת הרמה שיכולים אנשים להגיע אליה. ואני עדין לא הגעתי לכזו רמה של חוסר טקאט שהייתי צריכה להעיר הערה מנהלית על גבי הפורום בפני שאר חברי הפורום. בשביל זה קיימים מסרים. והנוכחות שלי לא כאן בשביל לתת לך הזדמנות להרתיע טרולים אחרים למיניהם. הוא לא נעלב. הוא פשוט עדין בהלם מהיציאה שלי ביום שישי כשהוא ראה אותי בסניף שלו. התחלתי? מכאן- ניתן להבין שרמזת שיש עוד. מלבד "שבי" אמרתי עוד משהו? על אחת כמה וכמה, כשאני כלל לא רואה בכינוי "שבי" דבר מעליב כלל. אני כבר חזרתי על עצמי כמה פעמים וציינתי שלדעתי זהו כינוי חמוד לחלוטיין. תסלח לי אם האמון שלי במנהל שמכיר מישהו בצורה וירטואלית, ועל סמך שיחה אחת טלפונית ראשונה, שומע להוראות מחבר פורום- שכאשר לך תדע, מי הוא באמת.

beckham17

New member
מצטער ליאור, אבל אני חייב להסכים

עם קיטקט... היא לא עשתה כלום. בקושי העירה לאשקלוני, שגם הוא לקח בצחוק את מה שנאמר. אני חושב שאתה לא צריך לחפש תירוצים עכשיו, אלא פשוט להתנצל. וזה גם לא בסדר להזהיר דרכה את כל שאר חברי הפורום... זה לא יפה. אתה יודע כמה אני מעריך אותך, אבל כולנו טועים לפעמים. ולפעמים צריך לעצור שניה ולהגיד, למה עשיתי את זה? ולהתנצל.

kiticat

New member
מילא

אבל אני יודעת מניסיון ארוך (אני תכף סוגרת שנה בניהול פורום נוער) שיש דרכים עם טיפה יותר טאקט. חוץ מזה- אני אחותו... נראה לכם באמת ש"שבי" זה הטוב ביותר שאני יכולה? נו באמת. אני חיה עם הילדון באותו בית... אני יודעת עליו קצת יותר....

kiticat

New member
בכל מקרה

רציתי להודיע ששמחתי לבקר (הגעתי לכאן בעקבות קישור בפורום אחר...) אבל אני עוזבת אתכם עכשיו. זה בכל זאת הטריטוריה של אחי- ועדיף שהיא תשאר ככה. אם בכל זאת אתם רוצים לבקר אותי אתם מוזמנים בעל בנות ועל בנים. אפילו אתה- אחי היקר... שבי.....

קיקיבו

New member
בשביל אחותי

מי שרוצה פורום על בנים ועל בנות זה 169 אבל יש שמה נושאים שאני לא חושב שמתאימים לחלק מהאנשים שם

ashkeloni

New member
אופס...

אני זה בעצם קיקיבו פשוט פורום משחקים ממש משועמם ואנחנו עושים מלחמת הצפות בפורום IN ו-OUT אבל החלפתי שם כדי שלא יחסמו אותי... מי שרוצה שיצטרף למלחמה!!!!!!!! ואם אתם שואלים למה אני הצטרפתי למלחמה? אז ככה, לדעתי צריך לסגור את הפורום הזה!!!!!!! עם המצב החברתי שיש בארץ עוד פותחים פורום ש"יעזור" למצב הזה להיתדרדר עוד יותר!!!!!!! אז תצטרפו ותאזרו לנו במטרה המקודשת הזאת!!!!!!! אבל אל תחשבו שאני טיפש או משהו... החופש משפיע עלי בצורה מוזרה

קיטי קט ואריאל כנסו רגע...

בס"ד קודם כל לפני הכל התנצלתי כבר מקודם באם פגעתי בקיטי קט! שנית, אח שלה התקשר אליי ואמר לי להתכונן למקרה שהיא תפגע בו בפומבי ותפריע לו לאורח חיים תקין בפורום. קיבלתי את בקשותיו והמשכתי לי הלאה. כאשר נכנסתי לי לאינטרנט ראיתי שהיא קוראת לו "שבי". הוא לא אמר שזה לא פוגע בו ולכן על סמך שיחת הטלפון שהייתה לנו החלטתי להזהיר אותה. יכול מאוד להיות שהייתי צריך לעשות זאת דרך המסרים אך מאחר וכבר הטעות נעשתה כל מה שנותר לי זה ללמוד להבא ולהתנצל! ואגב, את מוזמנת להשאר איתנו בפורום...

ashkeloni

New member
טוב ביי יצאתי

ובהודעה הראשונה שכתוב לולם זה אמור להיות -לכולם

למעלה