טוב.. אני חייב להביע את דעתי..

Ez sLeeP

New member
טוב.. אני חייב להביע את דעתי..

באמת בלי שום ניסיון לעצבן, להטריד, להעיק וכיוצ"ב.. אתם לא חושבים שהעלילה די ממוחזרת? כשאמרו אותו הדבר על מכושפות, אומנם הרגשתי פגוע - אבל הסכמתי.. מה קורה לסדרות של ימינו??! הקיטש הורג אותי.. הפכנו לצופי טלויזיה קיטשיים.. הכל קיטש, איפה שלא תסתכלו.. דוסון קריק, בנות גילמור.. כן-כן אפילו סמולוויל.. מצאתם מכנה משותף? אני מצאתי.. ה-WB!.. הם מייצרים זבל, ומוכרים את זה לנו.. ונמאס.. פשוט נמאס!.. העלילה ממוחזרת, ואין תוכן.. אז בהודעת תסכול רשמית, גם מסמולוויל אני חוזר למקור!.. נו-מור-קיטשש!! מקווה שתגיבו, והודעתי זו לא תימחק ישירות, נדב.. צופה מתוסכל!

Skiter

New member
האאא אממממ.

סו וואט? אז זה קיטצ´ ביג דיל?? זה לא ישפיע על חייך רייט? את אוהבת לראות את זה? אז זהו לא צריך יותר זמה תגידי תודה יש את הסדרות הללו שהן מפלט מחיי היום יום הנוראיים שלנו!!!!!! והן לא עד כדי כך קיטשיות יש רמה מסוימת אבל זה אל סטיקי בעעע כזה....

charmed one1

New member
עובדה- העולם אוהב קיטש...

אני לא חושב שאפשר לייצר סדרת טלוויזיה (דרמה) שהיא לא קיטש, שום דבר לא טוב בשבילכם... אם זה קיטש אז אני מוכן לקבל את זה!! יש חוקים מסויימים שהולכים אחריהם שמפתחים דרמה... ומוכושפות, סמולוויל, דוסון קריק ובנות גילמור זה זבל- את מוזמנת לכבות את הטלוויזיה בימי חמישי ראשון ושני ב9:15 כי אלה הסדרות שאנחנו אוהבים ורק לידיעתך WB היא בטופ בארצות הברית, היא מביאה לנו סדרות וכל מיני דרמות ואיכותיות!!!

אני לא ממש חושב...

שהעלילה של מכושפות, סמולוויל ובנות גילמור דומה. אומנם את מכושפות לא ראיתי, אבל בנות גילמור מאוד שונה מסמולוויל ואני לא מבין איך אתה מוצא שהן "דומות וממוחזרות". בקשר לקיטש, קיטש זה מעצבן, אבל ברמה מסויימת. רמת הקיטש בסמולוויל לא כל כך גבוה, לעפמים באמת זה בולט, אבל בדרך כלל זה בסדר...

mishmesh

New member
זו דעתך וזכותך לחשוב כך, וזכותנו

לחשוב את דעתנו. לדעתי סמולוויל היא סדרה לא ממוחזרת ולא קיטשית-להפך, היא מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש. בנוסף, אני לא רואה שום קשר בין הסדרות שציינת, חוץ מזה שכולן מופקות על ידי WB.

Iris cream

New member
סליחה?!?!?!

בנות גילמור- קיטש? בנות גילמור קיטש?? בנות גילמור קיטש?! i object!!!!! את לא יודעת על מה את מדברת!!! קודם כל- בנות גילמור שרדה עונה שלמה כהמתחרה של חברים (יש להם את אותה שעת שידור, וזה חברים הפרקים החדשים) בנתוני רייטינג מרשימים. ככה ששקט. וסמולוויל קיטש? אם סמולוויל קיטש אז למה היא סדרת הנעורים הכי מצליחה באמריקה?! ומכושפות זה כל דבר חוץ מקיטשי. אז לפניי שאת מטיחה האשמות חסרות כל בסיס, תשיגי לך בסיס. ובנות גילמור זאת סדרת שולטת לגמריי, ואנשים מכל הגילאים צופים בה כל הזמן. אז אין לך שום שום בצל (חה חה חה) זכות לקרוא לה סדרה קיטשית!!!

ד י י ז י

New member
זה נכון...

כל הסדרות קיטשיות... קלארק לא מנצל את ההזדמנות שויטני ולאנה לא ביחד? פייסי הוא הגבר המושלם? כולם רוצים את רורי? ככה זה... אבל לכל סדרה יש יחוד.. וזה מה שגורם לאנשים לרצות לראות את זה.. קלארק כל פרק מציל את העולם , בנות גילמור זו סדרה חצי דרמה חצי קומדיה , ודוסון קריק זו סדרה על קבוצת בני נוער , בלי עניין כל כך גדול בהורים , רק בנוער.. מה שאני מנסה להגיד , שכל הסדרות האלה קיטשיות ובגדול , אבל הן מיוחדות , ובכל זאת , זה רק טלויזיה...

Ez sLeeP

New member
טוב, אז הגבתם..

אין מה לזעום! קיטש אכן מוכר.. אבל חבל לי שכך.. אני מניח שאת מנת האינטלקואליות - כל אחד משיג במקום אחר.. ומצטער אם רוממתי פה רוחות, אין לכם מה להיפגע, ועם זאת אין מה להכחיש. לפני שאתחילל להגיב, התגובות שלי מרוכזות פה לכל מי שהגיב לי, ולפי ההודעה, ניסחתי עצמי בלשון זכר - אז ענה נסחו תשובתכם בהתאם!.. זה ש"סמולוויל" (וזו לטענתך) היא "סדרת הנעורים הכי מצליחה באמריקה" - לא מרשים אותי במיוחד, כי הנוער האמריקאי לא מחפש תחכום.. אנחנו צריכים להפסיק את האמריקניזציה, ולרדוף אחרי סדרות איכות, ממש כמו האירופאים. נמאס לי לשבת מול הטלויזיה ולבהות בחוסר עניין.. ע"פ הדרישות, כל אחד אשר נמאס לו מהחיים - ובסכ"ה הוא סרקסטי, עם ידע מינמלי באנגלית ומצויד במילון אוקספורד, כדי לעזור לו להוסיף כמה מילים "גבוהות" לדיאלוג - יכול להיות התסריטאי החדש של ה-WB.. והם לא מחפשים פלפל, עניין, או פן אינטלגנטי כלשהו.. הם אלו שהציעו את המתחכם במקום המחוכם! וחבל.. חבל עד מאוד.. מכחישים את המחזור? הרי זו עובדה ידועה שבמשך שלושת עונותיה הראשונות של מכושפות - היה מחזור, ובגדול!.. מה שהקל על הכול הוא קאסט המקסים שבראשו עמדה שנון דאהוריטי, ואחריהם אליסיה מילאנו. כן, ראיתי את העונה הרביעית.. התרשמתי מהאפקטים החדשים, והניסיון לכפר על אובדנה של אחות, ושחקנית דגולה.. אני לא מתפשר, וזו לא איכות!.. בנות גילמור? ובכן, הסדרה עצמה היא אוסף של הערות סרקסטיות ובדיחות שנונות; שווה לראותה רק בשביל לורן גרהאם החיננית. בנוגע לדוסון, אני אמשיך לצפות? תקראו לזה טיפשות, ואכן חוסר באיכות.. אני אקרא לזה צורך בקלוז´ר.. מהסיבה שהמשכתי לצפות בבברלי לכל אורך גסיסתה המרה.. אלו הן סדרות ששבו אותי בתמימות נעוריי, ולהן אהיה נאמן תמיד.. באשר לסמולוויל.. חבל לי עליכם אם אתם לא רואים את זה.. כי זו בגידה ב´לואיס וקלארק´ - בגידה לשמה! להפוך קלאסיקה לסדרה מצועצעת.. ומחזור, כן גם פה יש מחזור.. תשאלו למה? ובכן, כל פרק (עם היוצא דופן של שניים, שלושה..) מערב תאונה, בעל חיים/צמח/תנאים טבעיים/אורגניזם וכדו´ עם אדם, ואבן המטאור (אשר מוכרת לנו כ"קריפטונייט"..) וכך נוצר לנו אדם (לרוב מתבגר) עם כוחות שמעבר לשליטתו.. משולב עם תסכול מהבית, וקומץ של שיעמום, יצרנו גבירותיי ורבותיי - עוד פרק נטול-טעם עם הרבה מייק-אפ ווזלין לשיניים (הם מרבים לחייך שם.. בייחוד קלארק..). זהו קסם הנעורים של סמולוויל.. "הידלקות-נעורים", נאיביות, וממיטב דוגמני הבית של קלווין קליין ושות´. בתמצות רב עד מאוד, כמו שחברים מאבדת מקסמה (צריכים לדעת מתי לסיים - ע"ע באפי, עונה שביעית), גם הסדרות הנ"ל יאבדו מקסמן, חלקם כבר עם רגל וחצי בקבר, ותראו - הן יסיימו תהליך, וגם עידן הקיטשיות יבוא לסופו.. נדב.

למעלה