טוב אני חייבת שתעזרו לי....

dikla00

New member
טוב אני חייבת שתעזרו לי....

תקשיבו... זה לא שאני הולכת להתעלל סתם ככה באנשים אין לי כוח ואין לי עצבים יש מישהו שמעלל בי נפשית כמעט שנה כבר אני רוצה להשים לזה סוף אני יכולה לעצור את זה רק אם אני אפרוץ לו למחשב זה נשמע מגוחח ולא נורמלי אבל הסיפור מסובך נורא.... אני צריכה את הקובץ patch של netbus איפה אני יכולה להוריד אותו שהוא יפעל? הורדתי מהרבה מקומות ושום דבר לא פועל... אני אובדת עצות אני לא יודעת כבר מה לעשות... אפשר גם לשלוח לי תשובה באימייל [email protected] תודה, דקלה

N0

New member
זו לא הדרך.

תראי אני לא יודע מה אותו בנאדם עשה לך. אבל זו לא הדרך. בוא יוכל להיכנס בך חזק אח``כ אם הוא ממש ירצה ואני בספק אם תצליחי לפתור את הבעיה על ידי פריצה למחשב שלו. אם היית נותנת עוד פרטים אני בטוח שהיית יכולה לפתור את הבעיה בדרך טובה יותר. ותמיד תזכרי זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם, זה סימן שיכול לעצור את העולם. N0 אם אלימים אין חברים

mmm

New member
יקירתי...

נשמע מוזר, אכן כן, למעשה הופתעתי, זו היתה דרך שגם אני חשבתי עליה פעם כדי לפרוץ למחשבים פעם... יכול להיות מאוד מספק, אבל בצורה מאוד שיטחית, האם היית מחטטת בארון הבגדים של חברך... את בעמדת יתרון מהסיבה היחידה שאת מהמין הניקבי, למרות שזה לא פורום ``בנים בנות`` או משהו כזה, אתן לך עצה, את בעמדת יתרון תמצאי את נקודות החולשה שלו ושם תפגעי בו, פריצה יכולה רק להזיק לך ויותר מכך היא יכולה להביא אותו לנקוט בצעדים שהו לא נקט לפני זה. אם את רוצה להמשיך לדבר על זה, את יודעת מה האימייל שלי. פורום האקרים והתגוננות!!!... עם סטייה קטנה מהנושא.

למעלה