טוב אני חדש פה

טוב אני חדש פה

ורציתי לדעת... מאיפה האנשים בפורום? בני כמה הם? מה הם עושים בחים? רקע דתי? וכו...

אני התחיל...אני בן 19 עוד מעט 20

אני מירושלים, לומד במכינה, קדם צבאית, שנה ב', "קשת יהודה" דתי, במרץ אני מתגיס לצהל,

epitaph

New member
אוווו...גיוס מרץ...

גיוס מרץ זה אחלה, בהצלחה לך. בכל מקרה, יש לאנשים כרטיסים אישיים ובדרך כלל הם ממלאים אותם במה שלא אכפת להם שאנשים ידעו עליהם... בכל מקרה ברוך הבא נ.ב עצה קטנה, אל תיקח קשה את ברייטמן...

מה זה קשור לדת

הרוב חילוני (כצפוי), מיעוט דתי - מה זה קשור לנושא הפורום? חברי הפורום הם אנשים מכל הארץ, בגילאים 12-60, עושים בחיים כל מיני דברים, אבל כאן מדברים על פרוג-רוק ולא על גיאוקרטוגרפיה.

אתה יכול להכיר את החבר'ה

רק אם תפגוש אותם בהופעה. בפורום הזה לא מחלקים אנשים לעדות, כתות, גזעים וגילאים.

dpascal2

New member
אנחנו בעידן פוסט-פוליטיקלי-קורקט

אנו ערים להבדלים ביננו אך מכבדים אותם. הצביעות (הגזענית) שטובה לאמריקה לא מתאימה למנטליות הישראלית. תן לבנאדם להסתחבק. מה יש ?

שיעשה מה שהוא רוצה

אבל אם הוא ממש רוצה, אז הנה: אני נקבה, גרה ברמת השרון, מצביעה לאיחוד הלאומי, צבע עור צהוב.

dpascal2

New member
למה לשקר,למה ?

אתה שמאלן קיצוני, תל אביבי, תפוז,יהושוע אבל לפני הכל...כוסון. חשוב למי שלא מכיר אותך לדעת את זה כי כל תפיסת העולם שלך וההודעות שלך נגזרות מ-5 התכונות שמניתי.

joshua25

New member
מה זה יהושע ??

סליחה, אבל מה זאת אומרת יהושע ? זאת מילה גנאי או מה ?!

dpascal2

New member
המילה Josh

הומצאה ע"י דייב קרמן בשהותו בישראל ומקבילה בעצם למילה פרוגר. היא לא מילת גנאי אלא כינוי,ספק חביב,ספק מסתלבט לחובבי רוק מתקדם נלהבים שלא רואים ימינה ושמאלה. אני עמל בימים אלה על תרגום מאמר שנוי במחלוקת של דייב הנקרא "כדור הארץ קורא לג'וש". עדכונים יבואו. איך זה קשור ליהושוע ? קרא את התרד הבא.

joshua25

New member
אני יהושע גאה

וואו, מתאים לי היהושע הזה ! מתלבש עליי בטבעיות... אבל אני חושב שיותר משזה כינוי לחובב רוק מתקדם נלהב, זה כינויי למעופף...

למעלה