טוב אני חדשה פה

leevice

New member
שוקולד מריר שולט!!!

אין דבר בעולם שיכול להחליף שוקולד מריר משובח!!! אין!!!
האייקון נראה כאילו הוא אכל שוקולד אפילו שקוראים לו בוקס...

ettyshp

New member
טוב אני חדשה פה

ורציתי לשאול: איזה סוג שוקולד אתם הכי אוהבים? מריר, חלב או לבן.... אישית אני מעדיפה הכי את הלבן... ומה איתכם?

MiSs DiNaMiTt

New member
היי! ברוכה הבאה!! מקווה.........

שתהני פה בפורום!! אני מתה על שוקולד לבן!!

netush18

New member
הייי

אז גם אני חדשה!!! ואין בנאדם בעולם שאוהב שוקולד יותר ממני.. אני פשוט מכורה לזה.... למען האמת, מאז שאני מכירה את עצמי אני אוהבת שוקולד, אפילו בכיתה ה' או ו' כשהיה צריך לעשות "נושא אישי" בחרתי בשוקולד... והייתה לי עבודה שחבל על הזמן...וגם למדתי מלא דברים על השוקולד... בקיצור, אני אוהבת את כל סוגי השוקולד... במיוחד את זה עם האגוזים.... שוקולד שיש בו הפתעות...כמו החיים בערך....

or 343

New member
שלום ../images/Emo20.gifגם אני חדשה...../images/Emo9.gif

אמממ.......גם אני מטורפת על שוקולד. במיוחד מריר עם כמה שיותר קקאו !!! גרררר!

or 343

New member
אגב... יש לי שאלה../images/Emo41.gif

אם אני בדיאטה..... אבל חולה על שוקולד, ולא יכולה בלי. מה לעשות?! לאכול נגיד 2 קוביות ביום זה בסדר??!

heaven is here

New member
היי!

*מכורה לשוקולד* שלום! אני גם חדשה פה, ואני חולה על שוקולד עם כל מיני דברים בפנים זה טעיייים! כשזה פטל או סוכריות או שזה סתם שוקולד! זה טעייים! מקווה להשתלב פה!

ettyshp

New member
בתור אחת שיודעת

אם את בדיאטה ואוכלת 2 קוביות ביום זה דיי הרבה... תנסי לצמצם לאחד

שלום, אני חדשה../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אני חדשה בתנאי שמותר לאנשים שאוהבים שוקולד *לב* להיות פה... קואים לי מאי, אני בת 11 {וחצי} אני מיבנה, אני מתה על שוקלד לבן והאייקון המאומץ שלי זה-
(שבי). לכבוד הצטרפותי לפורום אני פותחת סקר: איזה מבין השוקודלים הבאים את/ה הכי אוהב/ת:
לבן
חום
מריר
לבן עם אגוזים
חום עם אגוזים
מריר עם אגוזים
אחר וכמובן לנמק!

d a r k s i d e

New member
שוקולד עדיף

שלום שמי אמיר ואני חדש פה.אני הכי הרבה אוהב שוקולד חלב,אבל בעיקר אני חולה על טוויסט לפי דעתי זה החטיף הכי טוב שיש,אפילו שעכשיו אסור לי לאכול הרבה שוקולדים (אני מדבר על כ 100 יחידות של טוויסטים בחודש לא כולל שוקולדים אחרים)אני לא יכול לעמוד בפני הטוויסט ובמיוחד טוויסט XL . טוב אז שיהיה לכולכם סוף שבוע מתוק והרבה שוקולדים.

or 343

New member
אבל יש לזה טעם של קרטון!

זה גם חמוץ קצת! אם מדברים על חטיפי שוקולד אני חולה על טעמי, אגוזי, סניקרס ופסק זמן האדום.

d a r k s i d e

New member
לא נכון

יש לו טעם נפלא של עוד אחד ועוד אחד. טוב על טעם וריח אין מה להתווכח לא שאני לא אוכל את מה שהצעת וההיתי מוסיף גם שוקולד פרה עם סוכריות קופצות בעצם.... את כל הסידרה. יום מתוק.

niritcat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! לשוקולד מריר!!!

מומחים לשוקולד קובעים, שאוהבי שוקולד אמיתיים יודעים ששוקולד מריר זה הכי טוב שיש!! אגב, ל"פיקס" שוקולד מהיר, מערבבים 3/4 כוס אבקת סוכר עם 1/4 כוס קקאו, ומוסיפים כמה כפות חלב (או שמנת מתוקה) לפי הצורך. טוב גם לציפוי עוגה!

למעלה