טוב, אני הולך לאילת. TAKE CARE NOW, BYE BYE THEN
W wanna get high New member 24/8/03 #4 תהנה!!! שמעתי שיש שם את הקנטקי פרייד צ'יקן היחידי בארץ שיש בו את מה שיש בחו"ל... תטעם פופקורן צ'יקן... זה מדהים!!!
תהנה!!! שמעתי שיש שם את הקנטקי פרייד צ'יקן היחידי בארץ שיש בו את מה שיש בחו"ל... תטעם פופקורן צ'יקן... זה מדהים!!!
W wanna get high New member 27/8/03 #12 זה מין כאלה חתיכות עוף מרובעות... מצופות ומגישים אותן בתוך קרטון של פופקורן... יאמי...
R richter New member 25/8/03 #7 תהנה! וגם אני ממליץ על KFC למרות שלא ידעתי שעוד נשאר סניף של זה בארץ (או שנשארו יותר מאחד? ). חשבתי שהם עזבו כבר לפני שנים
תהנה! וגם אני ממליץ על KFC למרות שלא ידעתי שעוד נשאר סניף של זה בארץ (או שנשארו יותר מאחד? ). חשבתי שהם עזבו כבר לפני שנים
W wanna get high New member 25/8/03 #10 אני יודע שיש בקניון הראל במבשרת... ציון כמובן... אבל הוא די מזופת ואין בו את הדברים השווים... ובן דוד שלי אחרי שנורא התלהבתי ממוצר שאכלתי שם בחו"ל סיפר לי שיש סניף סטיי אוף די ארט באילת... איפשהו, זה בטוח...
אני יודע שיש בקניון הראל במבשרת... ציון כמובן... אבל הוא די מזופת ואין בו את הדברים השווים... ובן דוד שלי אחרי שנורא התלהבתי ממוצר שאכלתי שם בחו"ל סיפר לי שיש סניף סטיי אוף די ארט באילת... איפשהו, זה בטוח...