טוב, אני בטוח שיירדו עלי הרבה...

טוב, אני בטוח שיירדו עלי הרבה...

אבל, טוב, אני מתוודה. כן, אני נער בן 16. אוהב מוזיקה ישראלית, כדורגל, כדורסל, נרגילות ומיליון דברים נוספים. וכן, גם את בנות גילמור. ידידה טובה שלי אמרה לי לפני חודש בערך, שהיא רוצה ללכת לראות בנות גילמור, אז היא חייבת לנתק. טוב, אז אמרתי אחלה ונתקנו. שעמם לי מאוד, המחשב היה תפוס (אחים קטנים...), אז החלטתי לשבת ולראות טלוויזיה. בעודי מזפזפ בין עשרות הערוצים שהשפע הטלוויזיוני חובק בתוכו, הגעתי לערוץ 3. בדקתי ברצועת המידע, ונזכרתי, יש בנות גילמור. אמרתי לעצמי, וואלה, מה רע, בוא נראה, לפחות אוכל לצחוק על מעיין (הידידה מקודם על כמה שהסדרה גרועה ומתאימה רק לבנות. אז נשארתי על הערוץ, ולשלושת רבעי שעה, התנתקתי מהעולם החיצוני, התנתקתי מהדעות הקדומות שלי על סדרות של בנות, ונהנתי. כן, נהנתי. הדיאלוגים השנונים בין רורי המדהימה ללורליי הנפלאה, בין לורליי ללוק, ובין פאריס לרורי ובכלל, בין רוב הדמויות בתוכנית. הבימוי הנפלא, שיודע לשזור מספר עלילות זו בזו, ולארגן פרק נפלא, בלי דברים מיותרים, פרק שנותן לצופה הרגשה, כאילו הוא הוא כוכב הסדרה, והוא מנהל את הדיאלוגים המדהימים והמהירים עם חבריו לסט. אני יכול להמשיך לשפוך את לבי על הסדרה במשך שעה, שעתיים, אפילו יום שלם, אבל נראה לי שהבנתם את הפואנטה. לאחר הצפייה, בהתלהבות רבה, התחברתי לאינטרנט, לכתוב בפורום משינה, תגובה. בעודי נכנס לדף הראשי של הפורומים בתפוז, עיני נחתה על "פורום בנות גילמור", או משהו כזה. הפתעה גדולה הייתה לי, ונכנסתי פנימה. עד היום התאפקתי לא לכתוב פה, מחשש לתגובות שיכללו צחוקים וגיחוכים בלתי נפסקים עליי. אבל אחרי הפרק של אתמול, כבר לא ממש אכפת לי. אני רוצה לחלוק את הנאותיי מהסדרה עם עוד אנשים. אז, אחלו לי בהצלחה, ואני מקווה להשתלב בפורום בצורה החלקה ביותר... שלכם, פולדש.

בהצלחה. ../images/Emo68.gif

וגמני חששתי בהתחלה לכתוב פה (בעיקר כי אני מכחישה שאני בת).

YaLdoNet 4 EveR

New member
חח.. נשמתי ../images/Emo13.gif

היו ואולי עדיין יש כאן בנים. ואכן, אני לא חושבת שצריך לדביק על בנות גילמור תווית של "סדרת בנות" כי זה ממש לא. ברוך הבא בכל אופן.

וואוו, שאלה טובה...

נראה לי שזה הפרק שהיא מגלה שהיא תצטרך לעבוד עם פאריס בעיתון או משהו כזה. נראה לי זה היה לפני קצת יותר מחודש. משהו כזה בכל מקרה.

rory s

New member
so what...

אז מה אם אתה בן?!? בנות גילמור היא סידרה מעולה, אני לא מבינה למה היא אמורה להיות רק לבנות?!?! וברוך הבא לפורום

אני מפנה אותך...

להודעה שכתבה מישהי שעונה לשם Hamster או משהו כזה. ציטוט: (וזאת הפעם ה20 שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת, מקווה שיצליח הפעם) טוב, אז זה באמת די טיפשי לכתוב רק כתובת של אתר בהודעה חדשה, אבל לא רק זה- דבר ראשון- הכתובת: http://city.boom.co.il/gilmore_girls (אולי אני אעביר את זה מתישהו לhtml. בינתיים לא) דבר שני- כל מי שרוצה לעזור, יכול\ה לבחור לכתוב טור אישי\מאמר\סתם לתרום תמונות יותר נדירות או לנהל עמוד כלשהו. דבר שלישי- אם מישהי מעוניינת, אני אשמח לשתף עוד מישהי בבניית האתר כולו. (כדאי שיהיה קצת נסיון בבניית אתר, לאו דווקא בhtml- בונו\בננה בום- שמשם בניתי את האתר, אבל לא חובה) ואם מישהי מעוניינת, שתכתוב פה קצת פרטים על עצמה (שם, גיל, עיר... משהו כזה). תודה מראש! סוף. שימי לב, אם מישהי מעוניינת *2. אשמח לשתף עוד מישהי... לשם הפוליטקלי קורקט, יכולת לכתוב מישהו ליד...

HaMsTeR

New member
מצטערת, אני פשוט לא ידעתי שיש

בפורום הזה בנים. באמת שאין לי שום בעיה עם בנים שרואים בנות גילמור! להיפך- אני חושבת שזאת סדרה שמתאימה לשני המינים פה אחד, אבל בגלל שלא ראיתי שכותבים בנים בפורום, לא כתבתי בלשון זכר או נקבה, למרות שאתה יכול לראות את זה בתחילת ההודעה-"דבר שני- כל מי שרוצה לעזור, יכול\ה לבחור לכתוב טור" ושוב- אין לי שום בעיה, ואם ההצעה מוצאת חן בעינייך, אשמח לקבל את עזרתך! ושוב סליחה!

Chloe

New member
דווקא לא

זה דווקא מאוד חמוד שיש בנים שרואים את הסידה

shirakl

New member
ברוך הבא!

מה פתאום? אנחנו לא יורדות כאן על בנים שרואים בנות גילמור! תהנה כאן ותכתוב מה שבא לך! בהצלחה!

mprb

New member
ברוך הבא...../images/Emo24.gif

גם האחים שלי אוהבים בנות גילמור. ושנהם מעל גיל 30!!! אז אתה רואה, זה לא משנה הגיל או המין אלא רק שרואים ונהנים!!!! אז... עלה והצלח!!!

rockets

New member
...................................

גם אני ימסור לך בהצלחה!!!!! וסתם שתדע שגם אני מהמין של דין ואין מה להתבייש, כל הכיתה יודעת את זה עלי, ואני לא מתבייש אז תהנה...............

z O e i

New member
קודם כל בהצלחה ../images/Emo9.gif

דבר שני... אז אתה בן. אז מה? זכותך להנות ממה שבא לך ולראות מה שבא לך. מה זה "סדרה של בנות"? זה טיפשי הדעות קדומות האלה ובגללן הרבה בנים מפספסים את הסדרה המעולה הזאת
יש פה (עדיין?) בנים ואף אחד לא קיבל תגובות שליליות, אלה להפך
... קיצ´, שים *** על כולם, תראה מה שבא לך ואל תפחד להודות בזה, זה חמוד...

Mooa-Numi

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

איזה גיי!!!!! צוחקים איתך אחי...
חוץ מזה, המ רע בוורוד?

למעלה