טוב אני בהלם!

mallig

New member
טוב אני בהלם!

שלום לכולם מה ניש´? מנהלת יקרה שלי- למה לקחת על זה אחראיות? אני מקווה שאת מזהה. מאיפה בכלל הגעת לכאן?

LordNor

New member
הכל בסדר...

אם מותר לשאול מיהו כבודו??? והדסה לא מנהלת לבד.. גם אני מנהל פורום בנוסף לה. בהתחלה אני ניהלתי את הפורום לבדי, ואחרי זמן מה החלטתי שאני זקוק לשותפה והייתה מישהי בשם הדסה (בחורה נהדרת) שהתכתבנו 3 שנים באי סי קיו ואפילו לא נפגשנו. עד שיום אחד הצעתי לה להצטרף לניהול והיא הסכימה מיד! וכעבור זמן לא רב אחרי שהיא הפכה למנהלת יזמתי פגישה בתפוז. ושם פגשתי אותה וגילתי שהיא בחורה מקסימה ונהדרת! (בעיקרון בתפוז, סידרנו את כל הדברים שדרושים למנהלי פורומים) זה כל הסיפור במידה והתעניינת.

mallig

New member
טוב אתה לא צריך להיות כזה ...

טוב אתה באמת לא צריך לכעוס כ"כ ! :) אני חברה שלה וקוראים לי מלי אם לא שמת לב... פשוט כשהדסה אמרה לי שהיא גם מנהלת חשבתי שהיא קצת נפלה... ואל תעילב... זה באמת נאמר עם חיוך על הפנים. הדסה מותק- קצת יחס... תגידי מה הכתובת של האתר שאת מחזיקה שכחתי... יש לי עוד שאלה אחרונה וזהו לפני שאתם זורקים אותי. מה הגיל של האנשים פה???

LordNor

New member
מי אמר שכעסתי כ"כ??

אפילו לא הראתי שום כעס.. רק רציתי לדעת מיהי כבודה. מצטער אם חשבת שאני כל כך עצבני, אבל זה לא נכון! את חופשיה לכתוב מה שאת רוצה. ואגב, אני בן 19

mallig

New member
:)

הי, קודם כל אני בת 18 והתכוונתי מה הגיל של האנשים פה בכללי כי לפי הנושאים והקצת שקראתי הם נראו לי קטנים... בכל מקרה... חיים נעימים:)

תחיה

New member
אני יותר!

אני בשבט שלם ולא כולם פה ילדים קטנים! זה נחמד שיש פה אנשים מכל הגילאים!

joey57

New member
גם אני!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום לכולם!!! מה שלומכם? איך הולך? גם אני תוהה מה הקשר שלך לפורום של בני עקיבא?! מקווה שאת מזהה לפי ה- user name. ד"ש חם לכולם... והמון הצלחה. שימרו על קשר!

joey57

New member
להדסה ../images/Emo102.gif

ממתי יש לך אתר? מצפה לתשובה בקרוב... נ.ב זה כיף ככה להתכתב מקווה שתעני לי...?!

LadyTitania

New member
תגובתי ../images/Emo96.gif

ובכן - רפי עידכן אתכן כיצד ואיךל הגעתי לכאן. אני חושבת שזו ממש -לא- נפילה אפילו לא עם חיוך על הפנים. אני ממליצה לכן בחום קרא את הודעת המנהל שמבהירה את המטרה של הפורום הזה. (אגב - הוא לא נועד לצ´אטים בשביל זה יש את פונקציית הצ´אט) בכל אופן, שמחתי שנכנסתן. אני עוד יותר אשמח אם תכנסו מידי פעם תביעו את דעתכן בענייני היום וכו. יום טוב לכולם הדסה

mallig

New member
הדסה דרלינג- SMILE :)

הי הדסה דרלינג אל תתעצבני... סתם צחקתי- למה את כבדה? וחוץ מזה אני נראת לך כמה אנשים??? זו רק אני לבדי- אל תעילבי. חוץ מזה איזה עניני יום כבר יש. הכל באסה במדינה אז למה לא להשתחרר קצת??? יאללה בי מתוקה

למעלה