טוב אני בדילמה!

angel 0f r0ck

New member
טוב אני בדילמה! ../images/Emo32.gif

אני רוצה לקנות דיסק טוב!! אני מתלבטת בין 8 דיסקים ואני מתחרפנת כי אמא שלי הוציאה עליי בחודש הזה פול כסף(על דברים חשובים). אז היא מרשה לי רק דיסק אחד.אז אני רוצה את ההמלצה שלכם! אז הנה הדיסקים: 1)מופע האנגפלד של נירוונה. 2)10 של פרל ג'אם. 3)זיגי סטארדסט של דיוויד בואי. 4)לד זפלין 2. 5)Use Your Illusion II של רובים ושושנים. 6)Superunknown של סאונדגארדן. 7)To Record Only Water For Ten Days של מר f. 8)Shadows Collide With People של מר f. אוף נו..תעזרו לי.

idanem

New member
מממ

לד זפלין פרל ג'אם ועוד אחד שאני לא מאמין עליך שאת לא רשמת אותו אחרי כל המהומה שלך סביב סביב הלהקה הזאת - pink floyd-the dark side of the moon

lollapalooza

New member
לד זפלין 2

גם כי הוא בזול וגם כי כדאי קודם להכיר את המשפיעים ואח"כ את המושפעים.

נירוונה!!!!

אל תקשיבי להם! חח סתם, הייתי קונה נירוונה כי זה דיסק אגדי, טוב גם זפלין, את זה תקני אח"כ..

Eloola

New member
לד זפלין../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

לד זפלין!!!!!! לד! זפלין! לד זפלין! אך ורק! לד זפלין
(עובר עליי משהו,ידוע...). אחחח לד זפלין... השליטה,השליטה.

genz

New member
תראי...

אני מניח שאת כבר מכירה את נירוונה אם את רוצה את האנפלאגד, אז לפי דעתי כדי ללכת ולחקור אזורים חדשים, אז אם את נגיד גם מכירה את פרל ג'אם וסאונדגארדן אז אל תקני אותם אלא משהו שאת לא מכירה, נגיד אחד הדיסקים של ג'ון. אבל אם את כבר מכירה/לא מכירה שם אף אחד אז אני ממליץ לך על לד זפלין

angel 0f r0ck

New member
טוב,ירדתי ל-5 דיסקים

זיגי סטארדסט. לד זפלין 2. 10 Use Your Illusion II ו-Superunknown.

Eloola

New member
לד זפלין../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

אך ורק. אני קניתי את פיסיקל גרפיטי ואני מקדשת את הרגע. אומנם הוא מעט יקר [120]... אבל הוא שווה כל אגורה וגם דיסק אחר שלהם. רק לד זפלין. את לא תצטערי. כאמור- השליטה, השליטה של הלהקה הזו.. אגב- מי שמע את הגאונות העונה לשםthe rover?

למעלה