טוב אני אקח יוזמה

JOE KALIBER

New member
טוב אני אקח יוזמה

ושלא תגידו שלא אמרנו מראש ב9 לאוגוסט בדיזינגוף סנטר מפגש פורום בשעה שתיים

JOE KALIBER

New member
הבנתי מעדי שזה לא אפשרי

אז נאמר בשביעי? זה יוצא יום שלישי..

לא עדיף .....

לא עדיף שנעשה את זה בפסטיבל הזה של הלהקות צעירות כי ניראה לי שבמילא כולם מהפורום יהיו שם

JOE KALIBER

New member
אני יודע שכדאי ובלה בלה בלה

אבל אני לא מתכוון לבוא לשם בכל מקרה ולא אני לא אומר שבגלל שאני לא בא זה אומר שלא עושים מפגש

כל חברי הפורום הוכלים להיפגש...?

אתם בטוחים? איפה? מתי ? ושעות....
124585621 זה האיי סי קיו שלי

dishate

New member
אם אתם רוצים להפגש שם אז...

אתם צריכים כרטיסים נכון??? חבל שתשלמו 100 שקל שאצלי זה במכירה מוקדמת ב-60. אז יאללה לשלוח מיילים ונקבע להפגש בשביל מכירת הכרטיסים. [email protected] אגב מותר לי למכור אותם רק עד 3 ימים לפני האירוע.. קיצר עד ה-10 לאוגוסט..

like_hell

New member
פסטיבל..

סליחה על חוסר המידע על איזה פסטיבל אתם מדברים איפה ומתי? דרך אגב לאנשים שאוהבים את D.P.A יוזלס ובצפר אז יש להם הופעות בחיפה ב1.8 וב 3.8 אאאממ... אם אפשר לא ביום שלישי ... :)

red hot

New member
לפי מה שראיתי פה בפורום

יש קבוצה של אנשים שהולכים להופעה של רד הוט אז אפשר לארגן שם פגישה אם יש מספיק אנשים שהולכם לשם?

like_hell

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל....

ההופעה של רד הוט עולה הרבה כסף וחוץ מזה הם לא כל כך טובים לדעתי פו-פייטר יותר טובים בהרבה... והם המחממים ... נו טוף...

לא סופי...

אבל אני גם ככה לא אוהב אותם יש להם רוק מאוד קליל כזה כמו לרן טו פליי וברייקאוט אני הייתי מעדיף פרל גאם או אואזיס

דודה אל תגזימי....

הרד הוט כופלים הברבה את הפו פייטר אין בכלל מה להשוות בינהם כי ברור שהרד הוט הרב ההרבה יותר טובים ואת צודקת ההופעה עולה פול כסף.... וחבל שלא עבדתי כל החופש....

like_hell

New member
אתה מחיפה?

לא נכון בצפר מופיעים ודי פי איי מופיעים לא ?

American_Psycho

New member
בצפר לא מופיעים..

הם לא מופיעים ב-1 וגם לא ב-3 ודי פי איי ביטלו, כמה פעמים צריך להגיד לך את זה?! באינדיגו ב-1 יש את useless id rejuvenate one missed call ובשומר הצעיר ב-3 Astroglides Bar Minan

like_hell

New member
אור שששש....

אוקיי דברתי עם איתי ובאמת D.P.A ביטלו ובצפר היו אמורים להופיע עם יוזלס.. ואמרת לי פעם אחת לא כמה פעמים... אז בואי נרגע

למעלה