טוב,אמ,

° w a v e °

New member
טוב,אמ,

איתן. ככה האדומה השקסית אמרה. שוטו

I n n u e n d o

New member
אוקי.

שחקן אהוב? שחקנית אהובה? סגנון מוזיקה אהוב. מאכל אהוב? פורום אהוב[לא חייב בתפוז] 4 הסדרות שאתה הכי אוהב
מה הדבר שהצחיק אותך פעם ועכשיו גם מצחיק אותך
והמ....זהו..

המממ...|ק**3|

שחקן אהוב? אממ לא נראה לי שיש כזה... שחקנית אהובה? הולי מארי קומבס
סגנון מוזיקה אהוב- רוב השירים שהיו במכושפות מאכל אהוב? צ'יפס, פיצה, פופקורן, כריך עם שוקולד. פורום אהוב[לא חייב בתפוז]-ברור שתשוקות בתפוז
4 הסדרות שאתה הכי אוהב-אני אוהב רק מכושפות ותשוקות...אם כבר אז גם אנג'ל לפעמים. מה הדבר שהצחיק אותך פעם ועכשיו גם מצחיק אותך-אין כזה...

יופי.... איתן.... ../images/Emo123.gif |קיי|

1. למה אתה נודניק? 2. אני או אור? 3. דורין או שרון? 4. מתי תחשוף את עצמך? 5. נכון שעדי חמודה?
6. קיי1 או קיי 4? ועכשיו לשאלות שעולות לי לראש כי זאת השעה: * מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? * מה שלום הבפ"ה? * זמר אהוב? * להקה? * חברת פורום מועדפת?
* תשוקות או מכושפות? * מקצוע אהוב בלימודים? * מקצוע שנוא בלימודים? * למה אתה לא רואה 'ככה זה בחיים'? * מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? זהו.... נמאס לי לשאול. אם אני חוזרת על שאלות ששאלו - so what. תענה בכל זאת
ביי ביי , יום נעים

בובה../images/Emo99.gif|ק**3|

1. למה אתה נודניק?
2. אני או אור? אור!!!! במיוחד אחרי מה שרשמת בשאלה הקודמת!!!!!!!11 3. דורין או שרון?BOTH 4. מתי תחשוף את עצמך? מתי שהבפ"ה תהיה שלי!!!!11 5. נכון שעדי חמודה? לא!!!!!!!!111 6. קיי1 או קיי 4? קיי 3
* מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לראות מכושפות
* מה שלום הבפ"ה? בלונדינית מתמיד
* זמר אהוב? אין כזה... * להקה? כנ"ל... * חברת פורום מועדפת? הייתי אומר אבל דורין לא מרשה לי להזכיר את שמה פה...רמז: "כל הארץ..." * תשוקות או מכושפות? CHARMED!!!
* מקצוע אהוב בלימודים? תכנות בסביבת אינטרנט (ואם אתם מתעקשים אז HTML) * מקצוע שנוא בלימודים? פסקל, פיזיקה... * למה אתה לא רואה 'ככה זה בחיים'? כי אני לא אוהב קומדיות. * מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? להתחתן עם בלונדינית מיליונרית ולחיות על חשבונה...(|שיעול|בפ"ה|שיעול|) שאני אעבוד

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הוא בסוף לא עשה אפלייה ובחר בשתיכן אותו דבר...

darklighter

New member
איתןןןןןןןןןןןןןןןן!!!../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הממ... תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאת דומה ל: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: אתה אוהב אותי?

dark warrior

New member
MEיאו ../images/Emo54.gifה |ק**3|

תכונות טובות שלך: חנפן, אני טורח לענות לשאלות של אנשים. תכונות רעות שלך: בטלן, מעצבן, טרול ועוד... אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אורוויל מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר
מתעצבן שהעירו אותי מאוחר
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר
Charmed Or מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר
עדי מה מפחיד אותך
טיסי בלי חולצה, קיי2 וסימון מה מרתק אותך
לקרוא הודעות של משי לופז פיצגרלד מה מעציב אותך
כשדורין בסופרלנד ולא בפורום וששרון לא מתחברת ל-icq
מה משמח אותך
עונה 8 של מכושפות מחר מודיעים אם ממשיכים את הסדרה
מה המוטו שלך בחיים
בשביל לקבל צריך לתת והמבין יבין
אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה
משוויץ לקיי ולאור
מעשה נועז שעשית
עניתי בפורום
מעשה טפשי שעשית
אמרתי לאור לספר לי על החורים השחורים
סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להגיד שיר....ואת ההמשך המבין יבין
האם היית בחו"ל, ואיפה
הייתי בחיפה, נחשב
איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת
אצל מרסי בבית
מה יש לך מתחת למיטה
תמונה של טיסי
האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: החזה של אליסה מילאנו. מה סקסי בעיניך
טאבי
מה רומנטי בעיניך
ההודעות של Piper and leo 4 ever
אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה
לפני שהולי מארי קומבס התחתנה כדי לקחת אותה לעצמי
אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה
אורוויל והבירד סטאטו איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך
החלפת מפיות
מה היא המילה האהובה עליך
יסמין ומשהו שמתחיל בש.ס והמבין יבין
מה היא המילה השנואה עליך
זה לא בדיוק מילה אבל-תפוז אנשים מודיע טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: אתה אוהב אותי

° w a v e °

New member
אמ... תראה, תביט, תשמע..

מחר אני אפתח שרשור למי שתבחר היום, ועד מחר שאני אפתח שרשור, מי שירצה ישאל אותך... יש?

dark warrior

New member
הנשאל הבא../images/Emo9.gif

************************************************ ******************************************************** ********************************************************** אורטל/אורטי/קיי/בובה

למעלה