אני גם התגעגעתי המון
B BacKarin Street Girl New member 8/5/06 #20 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני גם התגעגעתי המון
H Howie Girl New member 8/5/06 #21 יאאא../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif קאריןןן איך היית חסרה באמת שהתגעגענו והנוכחות שלך מוסיפה המון לפורום מקווה שתישארי ולא תעלמי לנו שוב ואמממ זהו
יאאא../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif קאריןןן איך היית חסרה באמת שהתגעגענו והנוכחות שלך מוסיפה המון לפורום מקווה שתישארי ולא תעלמי לנו שוב ואמממ זהו
ז זהבית 1 New member 8/5/06 #23 קאריןןןן ואו נשמההה חזרת נכנסתי לפורום במיוחד כדי לכתוב לך כמה אני שמחה שאת חזרתתתתתתת התגעגענו באמתתתת פשוט לאחרונה אני לא בפורום הרבה בגלל השיעורים אני בפיגור רציני אני מאוד שמחה שלא שכחת אותנו והוכחת את זה במפגש פורום מקווה שלא תעלמי לנו שוב פעם
קאריןןןן ואו נשמההה חזרת נכנסתי לפורום במיוחד כדי לכתוב לך כמה אני שמחה שאת חזרתתתתתתת התגעגענו באמתתתת פשוט לאחרונה אני לא בפורום הרבה בגלל השיעורים אני בפיגור רציני אני מאוד שמחה שלא שכחת אותנו והוכחת את זה במפגש פורום מקווה שלא תעלמי לנו שוב פעם
C crazy smiley New member 9/5/06 #27 ברוכה השבה! אבל..קצת חבל לי שאת נגעלת מניק..הרי בכל זאת..זה ניק!! חח