סליחה על האורך, ../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif יותרחשוב
החלק הראשון של הבעיה שהעלית הוא יותר בעייתי קצת, כי א. יכול להעיד על חשיפה לא נכונה לנושא הסקס שגרם לך לחשוש מהאיבר הגברי
, לצערי לי זה קרה אמנם התגברתי אבל לקח זמן הבשלה ארוך גיל 28 ובתולה עוד אחרי חמודה את לא כל כך זקנה, הדבר היחיד שחושב במין הוא את והכל קשור בך ובבשלות הנפשית והפיזית שלך מבחינה מינית למזלנו הגברים טוב רובם לא בגודל של השחקנים בסרטים הכחולים למרות שהם לא יודו בכך
סתם בצחוק מה גם למרות שזה נראה מתוח וקשה, יש בזה גם חום ורוך בעיקר בחלק של העטרה, קחי את זה בהדרגה עם פרטנר שלא לחוץ ולא ילחץ עלייך ויגיד שאת ילדותית בגלל שאת לא מוכנה לשכב איתו ישר, אבל היי קשובה ונאמנה לעצמך
ב. אבל לצערי יכול גם להעיד שאולי עברת חוויה שאת אפילו לא מודעת אליה, כגורמת לך לרתיעה מהאיבר עצמו כמו שאמרתי לי זה קרה בגיל מאד צעיר אבל רק בערך בגיל 14 הבנתי ממש מה היה, ולצערי לאורך כל חיי נחשפתי לגברים שנמשכו לגופי ומשתמשים או רוצים להשתמש בו לגירוי מיני זה או אחר ללא כל קשר או חשיבה לנפש שלי, למזלי לא אדם קרוב, אבל העקביות של העניין גרמה לי לחשוד בגברים שכולם מחפשים רק את גופי, והחלטתי שהפעם הראשונה שלי תהיה אם מישהו שאני בתור מכלול גוף ונפש מעניינת אותו, ולשמחתי מצאתי, אולי קצת פיקששתי מה שאפשר עוד להתנסות בגילאים הצעירים, אבל אני ממש ממש לא מצטערת שחיכיתי לבשלות שלי, ותאמיני לי השלמתי את רוב הפערים
ומרוב מאהבי השכלתי גם הרבה חומר הוא עיוני שיישמתי או הצעות וטיפים שאספתי וכמובן אסופה של כשרונות טבעיים שלי היום אני נהנית מהחוויה המינית עד תום מה שכן לאורך כל התקופה אפילו מגיל מאד צעיר יחסית גיליתי את החוויה העצמית ולמזלי
באמת בחרתי מאהבים שלא יוצאים מגדרם אם משהו בתוך אקט קשה לי , כואב לי, לפעמים אני צריכה פעם נוספת כדי להכנס לזה יותר כי לפעמים כשמדובר בחוויה ראשונה שלי ממשהו אני די מכונסת בתוך עצמי (מפנימה
וקשה לי להוציא את זה החוצה) ואם זה מצא חן בעיני אח"כ יהיה לי הרבה יותר קל לתרגל וליישם את זה שוב בצורה משותפת, מקווה שעזרתי לך במעט אל תתביישי להעזר בעזרה מקצועית שגיתא