טוב... אם כתבתי אז..

אביבaviv

New member
טוב... אם כתבתי אז..

משהו שכתבתי אחרי אושוויץ: גשם.קר.אושוויץ אני הולכת בין בנייני המחנה לבד ומנסה בכל כוחי לראות אותם, לראות את מה שהיה שם, את אלה שהלכו שם לפני ולא מצליחה, ואז בבום! אני רואה את הילדה עם הצמות אני רואה את הילד בעל מברשת השיניים את האשה בנעלי העקב האדומות והגבר במגפיים הגדולות הסבא עם המשקפיים והסבתא בעלת סירי הבישול והםמ כולם צועקים אליי, ספק מצווים ספק מתחננים: "אל תשכחי אותנו!" ואני מבטיחה להם בלחש שלא אשכח גשם.קר.אושוויץ אני הולכת בין בנייני המחנה לבד, לבד עם עוד 6 מיליון

טיפקסית

New member
אביב זה מקסים וחזק

כל הכבוד הקטע הזה כל כך חזק בזמן הקריאה ממש חשתי כאילו אני שוב שם האנשת את אלה שאינם איתנו,גרמת להם לחיות מחדש את החיים שהם לא הספיקו לחיות-שהם בעצם אנחנו זו הצוואה שלהם-צוואה לחיים

Pukipsey007

New member
ווואו../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif את ממש סופרת ../images/Emo13.gif

אני אומרת לכם, בסוף ייצא מהפורום הזה ספר עם כל הקטעים הטובים האלה. זה קטע שמתאים גם לטקסים לדעתי.

לונושקה

New member
זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!11111

הייתי לוקחת את זה לקרוא בטקס יום השואה בבצפר שלנו זה ממש טוב!!!!!!!!!!!!!! אם תרשי לי אבל יש עוד זמן אם תרשי,אז תזכירי לי קצת לפני יום השואה זה באמת מדהים!!

L i T a L 1

New member
ואו אביב זה מדהים!

ממש ממש מרגש! לא ידעתי שיש לך כישרונות חבויים

אביבaviv

New member
ליטל..

עשי לי טובה, בואי נשאיר אותם חבויים ביננו טוב? :) לא ברור לי למה הם יצאו מהמחבוא שלהם פתאום אבל אני משתדלת להחזיר אותם לשם

למעלה