טוב אז...

pardoi

New member
ברמן

הייתי לפני איזה חודש.. ומסיקה-זאת ההופעה הראשונה שאני הולכת...

pardoi

New member
תודה תודה

תגיד..מה זה הקטע הזה של חלומות צלולים? יש לי מלא חלומות....אבל לא נראה לי שזה קשור..או שכן?

קצת קשור...

בחלום את בשליטה מלאה ויכולה לעשות בעצם מה שאת רוצה (כמו מציאות מדומה בעצם). יש מלא שיטות לגרום לך להבין, תוך כדי חלום, שאת חולמת וכאלה...נשמע לי מסובך מדי

pardoi

New member
זה אפשרי בכלל?

וואי ..עם החלומות שלי..אם הייתי יכולה לשלוט בהם..הייתי משתגעת נראה לי

silverhawk

New member
אז ככה

חלום צלול מוגדר כחלום בו האדם מודע לעובדה שהוא חולם. עובדה זו יכולה, בנסיבות מסוימות, להקנות לך שליטה בחלום (בעצמך ובסביבה). חלום צלול הוא למעשה המציאות המדומה האולטמטיבית (הכל נמצא בשליטתך והכל נראה ומרגיש אמיתי לחלוטין). המטריקס, אגב, הוא בדיוק הדוגמה לחלום צלול.

pardoi

New member
עוד שאלה

אולי קצת מטומטמת... בשביל מה זה טוב? אני יודעת שאם הייתי בתופה מסויימת בחייים שלי שולטת בחלומות..הייתי נכנסת לאיזה מוסד בטוח...

silverhawk

New member
יש לזה כמה תשובות

הדבר הראשון והעיקרי הוא ההנאה הפשוטה. תחשבי על כל חלום או פנטזיה שהייתה לך אי פעם, לא מציאותית ככל שתהיה - את הכל את יכולה להגשים בחלום צלול. את יכולה לעוף לכוכבים, לצלול למעמקי הים או לזמן את הסלב שתמיד חלמת עליו ולעשות בו כרצונך(
). מעבר לזה יש עוד כמה דברים מעניינים: התגברות על פוביות באמצעות עימות ישיר עם הפחד בסביבה מבוקרת שנתונה לשליטתך. יצירה (בעיקר לאמנים וליוצרים) מאחר ובמהלך החלום המוח יצירתי הרבה יותר ועוד ועוד.

pardoi

New member
בגלל זה אני אומרת

שהייתי נכנסת לאיזה מוסד... בתקופה שאני והאקס נפרדנו חלמתי עליו המון עלינו ובחלום הדברים היו עוד בסדר...לאט לאט המודע נכנס לחלום אבל אם הייתי יכולה לשלוט בזה הייתי ממשיכה את הקשר בחלומות (מרוב הכאב) מזל שאני לא יכולה לעשות את זה...

מיטללל

New member
מירי מסיקה?!?!?!!?

|שותקת| ממש שמחתי לקרוא את ההודעה שלך, אפילו גרמה לי לחייך:) אני שמחה שאתמול יצא לך קצת לבלות עם חברים ושאת מרגישה יותר טוב :) זה בדיוק מה שדיברנו עליו אתמול, לעשות כמה שיותר דברים שאנו מצפים אליהם... תהני בחופש מלאן

pardoi

New member
כן, מירי המלכה

אני שמחה שגרמתי לך לחייך... ותודה רבה בובה

מותק אני שמחה לשמוע שאת יותר טוב../images/Emo70.gif

ומירי מסיקה?????
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדיוק אתמול קניתי את הדיסק החדש שלה ואני לא מפסיקה לשמוע אותו
היא פשוט זמרת מעולה
אני מתה ללכת להופעה שלה ויכול להיות שאני אלך בפסח - היא מארחת את אריק ברמן וירדנה ארזי שהיא בכלל מלכה
קיצר מותק תעשי חיים, תבלי, תהני מעכשיו רק חיוכים וצחוקים

pardoi

New member
את החדש

אני שומעת בנתיים באמ פי כי אין לי את הדיסק.... אריק ברמן מלך מבחינתי גם וכבר הייתי ב2 הופעות שלו

pardoi

New member
אחחח איזה הופעה

וואו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף הרבה זמן לא נהניתי ככה (נו טוב..חוץ מיום שישי האחרון כששתיתי למוות)

למעלה