טוב אז

טוב אז

בגלל שאמרתם שכמעט ואין אתרים טובים (בעברית) על דיג'ימון, ושאין אתר לפורום. החלטתי לפתוח אתר לדיג'ימון (לא של הפורום- כי אלה של הפורום הם שייכים לתפוז והם בכתובת כזו: users.tapuz.co.il/שם הפורום או משהו בסגנון ואני לא יודעת איך עושים את זה-נראה לי שרק מנהלי הפורום יכולים). בכל אופן, אם מישהו רוצה לעזור אתם מוזמנים לשלוח לי מסר או לכתוב פה ואני אענה לכם כשאתחיל לעבוד על האתר כמו שצריך. כי כרגע הוא כרעיון שממש בא לי לממש. כבר התחלתי לאסוף חומר ותמונות, ואני מתחילה להכין כל מיני עיצובים. אשמח אם תעזרו.

עוד לא פתחתי אותו

אבל אני מתכוונת לבנות אותו ב-HTML, בעזרת הכתבן ואז לעלות את זה דרך נענע או משהו.

אה שכחתי משהו ../images/Emo122.gif

מה שאני צריכה זה בעיקר (לא רק) תמונות ומידע על העונה השלישית הרביעית והחמישית של דיג'ימון [כי לא ראיתי 3+4, ו-5 עוד לא הגיע לארץ] אבל חוץ מזה מידע על כל מיני.. גם אין לי תמונות של מיוטיסמון

Apikachu L

New member
יש לי בשפע. תמונות של מיוטי.

ואני יכולה לעזור עם עיצובים.

Oukami Kun

New member
המ.

אני יכול לעזור בקטע של כל הדיג'יביצים וההתפתחויות השונות (ע"ע שרשור הסתם שלי
ויש לי גם את כל השאר של עונה 3 ואדונים האופל ודברים על הדי ריפר והמון תמונות
)

Digi Lista

New member
גם אני אעזור.

בכול מקרה כרגע אני שומרת על זכות השתיקה בנוגע למשהו מסויים שקשור לכאן,נראה לי שאני סתם לוקחת ללב מה שלא צריך אז עד שאני אדבר בקול אני אבחן בשקט...

strawberrys

New member
אתה אתה אתה!!><

אם לא הייתי הולכת לישון עכשיו הייתי מכריחה אותך להתחבר למסנג'ר>< וואדאבר.. לילה טובP:

Snake Bandage

New member
אני מוכנה לעזור.

אני אשמח לעזור בכתיבת הביוגרפיות של הדיג'יגורלים והאויבים שלהם וכל מיני דברים כאלה.

אני שמחה שהרבה מוכנים לעזור

אני אמשיך לחפש מידע וניתן לכל אחד להיות אחראי על משהו אחר. :) אם אתם יכולים תתנו לי רק את המסן שלכם שנוכל להיות בקשר און ליין וככה נוכל ליצור אתר מקורי, והכי חשוב דיג'יגורלי

ושכחתי לציין

שיש לי תוכנת תירגום ואני אעבוד על תירגומים לפרקים בעברית! (כאילו אני אקח את התירגום באנגלית אתרגם לעברית והוסיף לפרק :) )

שרשרו לפה תמונות בבקשה

של אדוני האופל[כולל מיוטיסמון] וגם את הקופיף הזה ששר זוועה

למעלה