טוב אז

Bodom-child

New member
התחנה הזאת

לא התדרדרה משום שתמיד היא היתה ככה, שידרה את כל מה שהולך בנוסף לכל מיני קלאסיקות רוק ושאר ירקות. יש כמה תוכניות רוק ומטאל בארץ אבל הם נוגעות בעיקר בדברים החדשים.

נכון אבל

תמיד התחנות הגדולות (אמ טי וי, גלגל"צ וכו...) שידרו את המוסיקה שהייתה ב"אופנה" את המיינסטרים, אבל כבר בתקופה שבריטני וחבורתה השתלטו על תחנות הטלויזיה ברחבי העולם תמיד יכולת לברוח לגלגל"צ או אפילו 102 אף אם עם הקונספט שלהם "קלאסיקה" שהופיע כל כמה זמן (אחלה קונספט, הם השמיעו אחלה שירים בהתחלה אבל אז זה הפך לקלאסיקה מודרנית ומשם הם שמו שם בריטני) בכל אופן, בזמן שבכל מקום רק שמעת בריטני היה לך את הרדיו והיית יכול לשמוע קצת גאנס, רדיוהד, מוניקה שאולי זה לא אומר הרבה למטאליסטים שפה אבל זאת בהחלט אחלה מוזיקה לדעתי לשמוע בצהריים שאין החלטה על דיסק מסויים פעם בגלגל"צ עוד היית יכול לשמוע את הבחירות, תוכנית יומית שבה היו מציגים שתי להקות\זמרים שהיו מתחרות על דעת הקהל והמנצחת הייתה מקבלת 3 שירים ברצף בתקופת גלגל"צ היה דו קרב בין הנדריקס לדיפ פרפל, דורס ללד זפלין, ביטלס לפינק פלויד, גאנס למטאליקה ועוד ועוד עם הזמן זה הפך לקרב בין יזהר אשדות לדיוויד ברוזה ולאחר כמה זמן זה הפך לג´ניפר לופז מול בריטני ספירס וזאת בדיוק ההתדרדרות שאני מדבר עליה ואחי זאת התדרדרות אחושרמוטה...

theAMP

New member
תסלח לי...

אבל מתי שמעת פעם אחרונה את תכנית הבחירות? לפני שבוע היה שם ג´ניס נגד ג´ימי, לא מזמן היה זפלין נגד פינק פלויד, מטאליקה נגד גאנס. אתה לא יכול לצפות מהם שיעשו רק רוק כל הזמן, מפני שהם שואפים להיות תחנת מיינסטרים, עם כמה שיותר רייטינג.... אי אפשר להאשים אותם בזה... הם גאונים בתחומם...

theAMP

New member
במקרה אני יודע...

שהעורך הנוכחי של תכנית הבחירות הוא רוקיסט מושבע, ששומע מטאל גם בצורה החזקה ביותר שלו... הוא פשוט לא יכול להרשות לעצמו לערוך את הדברים האלה מהסיבה הפשוטה שגלגל"צ היא תחנת מיינסטרים, והבחירות היא תוכנית של בקשות מאזינים...

למעלה