טוב אז....

טוב אז....

שוב התעוררתי מוקדם היום בעזרתו האדיבה של הסלולרי שצילצל.... שוב המנהל מהעבודה.....ביקש איזו טובה....כאילו שכשאני הייתי צריכה טובה ממנו מישהו חשב עליי...אבל רק מתוך כבוד ולויאליות לעבודה שבקרוב לא אהיה בה ,הסכמתי,ובכל זאת קמתי עם חיוך. כי הבוקר הזה ,כמו רבים מהבקרים יפה,והשמש חודרת לליבי,והים קורא לי. הולכת לארוז קרם הגנה,משקפי שמש,והרבה מים...ונוסעת לים עם חיוך גדול ועם שמש בלב. שיהיה לכם יום מקסים זמרת בארים<שמקווה לא להישרף הפעם>

Mאיה

New member
יוווו, זמרת

לים? לים את הולכת?? לים?? ולא קוראת לי? ראבק, איזו חברה! אני שוקלת ברצינות למחוק אותך מרשימת החברות(יש דבר כזה? רשימה? אהמממ) עקב מקרה זה! טוב, אני מתחילה במחיקה מהפלאפון שלי! אז איך עושים את זה?... אה, לוחצים על זכרון..לחצתי! ואחר כך מדפדפים עד שמוצאים את ה-"מחיקה"...מצאתי! לוחצת על המחיקה! ואז שוב דפדוף..לא, לא את כולם! רוצה למחוק רק אותה! רק את הבוגדת! אה, אוקיי "בזה אחר זה"- לחצתי! ואז פשוט את השם שלה? אה, קלי קלות! טוב, איפה השם שלה...אהמממממ, איפה הוא..." זמרת בארים"... איפה... בחיי שלא מוצאת! רגע, מנסה שוב... זה באות Z אז זה צריך להיות בסוף..האחרון. יאללה לא מופיע לי.. כעסתי עלייך כבר פעם? מחקתי אותך אולי...? או, שיט! זה בכלל הניק שלך! חההההההההההה, טוב עכשיו אני הולכת לכיוון השם האמיתי שלך!
החיצים מובילים אותי.. אוףףף, מה עכשיו באמצע החיים. מה קרה טלפון? טוב, ניצלת, אבל אני אטפל בזה יותר מאוחר!

סיון b

New member
מאיוש שש ש ש ש ש

אם כבר מדברים על הסלולרי... שלך עושה בעיות וירטואליות שולי החליט לעשות בעיות באמת.... שלחו לי הודעת טקסט, ומשום מה אין הודעות נכנסות.... ויש לי סימן של הודעה (המעטפה הקטנה בצד שמאל), ואין שום הודעה נכנסת... מילא זה, אבל שלפחות המעטפה תעוף!!! הפלאפון התשגע! בואו נעשה חרם על 6120I כי הוא מעצבן אותי.... יאללה, ביי ביי... סיון, ברגע של קיטורים....

Nאיה,

יאאאאאאא האמת שרציתי ואפילו שקלתי ברצינות להרים לך
ולהזמין אותך לבוא.... ואז,כשהתעמקתי בזה תיארתי לי שאת בטח ישנה,ולא כדאי להעיר אותך<למרות שיש לך מה זה קול סקסי על הבוקר>. מתוקה שלי,הייתי בים באופן ספונטי ביותר,אחרי שקמתי בעצבים מהטלפון. ואילו את ,ישנת לך את שנת היופי שלך,ותאמיני לי,הייתי מוותרת על הים כדי לישון עוד כמה שעות.בעיקר אחרי שנשרפתי קצת באף.... יפה שלי, לא יעזור לך אני אוהבת אותך!!!! זמרת בארים <בגירסת "השרוף">

oops....N=M

זה לא ששכחתי איך קוראים לך....אני תמיד זוכרת ש...... אמ..... זה נו..... שכחתי!! לא משנה...סימן שזה לא היה חשוב

למעלה