טוב אז

טוב אז

בגלל שרובכם הייתם אתמול בהופעה.. לא ראיתם את ההודעה שרשמתי :) אז אני רושם אותה שוב אם מישהו יכול לתרגם את הסולו פסנתר ב'תיאטרון רוסי' לתווים, או אפילו לטאבלאטורות של גיטרה, זה יהיה ממש נחמד.. מישהו פה יודע לנגן את הקטע הזה בכלל?

לבד לבד?

אני לא מצליח :( על גיטרה אתה מנגן במקרה? אתה יודע מה אתה יכול לעשות :)? לקחת תמונה מהאינטרנט של קלידים, ולמספר לי את הקלידים מ1 עד 20 , ככה אני אדע איך לנגן את זה חח, כדאי לך :)

ח ל ו ן

New member
אין סיכוי בחיים שאני אצליח

לעשות את זה. אתה צריך להבין שאני כבר מנגן 8 שנים והכל בע"פ אז ייקח לי כמה שעות להעביר את זה לציור כמו שאמרת... אני מצטער... תנסה לעשות את זה משמיעה אולי זה יצליח לך גם...

Gingerbread

New member
אני אעשה את זה בשבילך מתישהו..

אבל עכשיו אין לי כוח
לפני כמה דקות ניסיתי וזה לא היה מסובך.. מבטיחה להביא לכתוב לך את התווים

Gingerbread

New member
לכתוב לך* ../images/Emo122.gif

רגע אנחנו מדברים על אותו קטע של פסנתר? אחרי שהוא שר "אוי ואבוי לי"?

Endlessoul

New member
מקווה שזה קופץ

לאדם ולכל מי שרוצה
זה ממש מסובך לכתוב את זה כי יש הבדלים באוקטבות (מקווה שאתה מבין על מה אני מדברת
) זאת ההודעה הכי מגוחכת שכתבתי בחיים שלי. כתבתי את השמות של התווים ולא A,B,C וכו'.. אני אכתוב ליד כל צליל אם הוא גבוה או נמוך (ג\נ), ולפי הציור שצרפתי (משיקענית שכמותי
) אתה תבין, או לפחות ככה אני מקווה. בכל מקרה, צרפתי קובץ עם הסולו בלבד. יש שם כמה טעויות קצב, אבל מבחינת התווים זה פיקס.
סי דו (ג) מי רה (נ) לה סי (ג) רה דו (נ) סול לה (ג) דו סי סי דו רה מי מי לה סי (נ)... סי דו (ג) מי רה (נ) לה סי (ג) רה דו (נ) סול לה (ג) דו סי סי דו רה מי פה סול (ג) דו, לה רה (נ)סי דו (ג) מי רה (נ) לה סי (ג) רה דו (נ) סול לה (ג) דו סי סי דו רה מי מי לה סי סי סי (נ)סי דו (ג) מי רה (נ) לה סי (ג) רה דו (נ) סול לה (ג) דו סי סי דו רה מי פה סול (ג) דו, לה רה (נ) [בדיוק כמו השורה השלישית, זה חוזר על עצמו]מי דו רה מי דו לה סי דו לה פוווווו מצטערת שסבכתי את העניינים לגמרי. אם יש בעיות, תכתוב פה או במסרים.

כן לא ממש ניסיתי עדיין..

יש סיכוי שאת יכולה להעלות את הקובץ ל SEND IT עוד פעם?

Endlessoul

New member
אוףףףףף

שני כינויים זה מסובך.
מתי אני אצליח להסתדר עם זה לעזאזל.. בכל מקרה, זאת אני.

למעלה