טוב, אז....

AeroSlash

New member
טוב, אז....

בעקבות איזה שיחה שהייתה לי עם שורה נזכרתי בשרשור שהיה פעם בפורום אחר וזה נראה לי נורא רלוונטי משום מה
.. (קיריל, תעשה איתו מה שבא לך) תגידו, מכל הלב מה באמת חסר לכם בחיים? (זה הזמן להתחיל להתבכיין) על מה אתם מודים לחיים (זה הזמן להתחיל להשתחצן).. אני אישית מודה לחיים על השנה הנפלאה שהייתה לי השנה שעברה ומקווה מאוד שהשנה הזאת תהיה כמוה וחסר לי השקט בחיים שלא היה לי כבר משהו כמו 5 שנים =\... (יש לי יותר מדי חרא במשפחה, חיים ורגשות)

Janem

New member
ן נשימה עמוקה ן

לא חסר לי כלום... חחחחחחחחחח, דבר שלא חסר לי: תיכון, טפו, ברוך שפטרני מזה.

l1zard

New member
:|

הממממ.... הכי חסר לי... הממ... משפחה נורמלית.... כאילו... אני מודעת לעובדה שבכל משפחה יש את הטרלול שלה... אבל אצלי זה מיוחד.. :| ונמאס לי... אני רוצה שקט. כל השאר סבבה.....

s h u r i k

New member
רק תודות

אני מודה לחיים שכיוונו אותי לפורום הנהדר הזה ונתנו לי את הכבוד להכיר אנשים מיוחדים וניפלאים כמוכם!! כמו שבילבו באגינס אמר פעם (שר הטבעות): " אין אני מכיר אף מחצית מכם כדי מחצית המידה שבה רוצה הייתי להכירכם; ואני רוחש לפחות ממחציתכם אך מחצית מן החיבה שאתם ראויים לה" (תמיד רציתי להגיד את זה) כמבון תודה מיוחדת לחיים על זה שנתנו לי את הזכות להיות חלק (אולי קטן אבל לפחות חלק) מהחיים של אנוטה אחותי שנתנה לי משהו מיוחד שרק מישהי כמוהה יכלה לתת לי!! (אני אוהב אותך אחותי) מודה לחיים על זה שנתנו לי לבלות 12 שנים עם אדם מיוחד במינו שלא יהיה עוד כמוהו בעולם- סשה גרוסנוב ז"ל זוכר אותך תמיד! תודה לחיים שנתנו לי לגלות את המטאל- לא הייתי מחזיק מעמד בלעדייך מטאל יקר שלי. וזהו...... אין לי זמן לפרט יותר כי צריך ללכת!!

ora s

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

נו אתה רואה.. אופטימיות זה דבר טוב

Evil Gremlin

New member
סבבה....

לא הכרתי אותך שוריק...עד שקראתי את ההודעה הזאת...אני לא מאמין אתה די דומה לי (אבל כמובן שלא מגניב כמוני)

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

שורקה.. :) לא הייתי רושמת משהו יותר טוב או נכון ממה שרשמת.. :)

eMiFrEaK

New member
אני יודעת.....

שאתה יודע.. חחח במה אתה טועה...
ואני ממש שמחה שאתה "שמח שכך" ... אל תנסו להבין את ההודעה הזאת חחח... מי שצריך להבין... הבין...

wildgirl1

New member
נו טוב...

בעיקרון אני די מאושרת במשפחה!! יש לי משפחה די אוהבת ולפעמים מציקה לי יותר מידי!! אבל סה"כ אני לא מתלוננת , אבל אממ יש משהו שהייתי רוצה שיקרה בשנה החדשה! משהו שחסר לי! ושאני מאוד מקווה שיקרה!

אני אני...

מודה לחיים על כך שאני חיה ונושמת... על כך שאני בריאה ונורמאלית (עד גבול מסויים
) אני מודה לחיים על המשפחה שלי (למרות שגם זאת עם הפרעות) אבל משפחה זו משפחה אי אפשר להחליף אותה... אני מודה לחיים על החברים המדהימים ישי לי... על כך שהכרתי את טסיה המדהימה, החברה הכי טובה שלי לפני 7 שנים! אני מודה לחיים על כך שמצאתי
הדדית סוף סוף!! ופגשתי את עומר המדהים שלי! ואני מודה לחיים על כך שהשתלבתי בפורום הזה
מה חסר לי?.. יש לי הכל.. אהבה, חום, בריאות ואושר מה עוד צריך

Angel lips

New member
לי חסר אנשים טובים וחברים אמיתיים

בחיים, את זה הכי קשה להשיג.. ולדעתי בין הדברים הכי חשובים! ואלצ'קה מותק שלי שנה טובה בובה

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

אני מוכנה להשלים את החסר.. זה גם שתיים במכה אחת.. :) <אני 2 אנשים.. :) >

למעלה