טוב אז...

silvermarlin3

New member
טוב אז...

במסגרת הפרויקט החדש שרוצים לפתוח אני רוצה להציע עוד דברים: לדעתי צריך להוסיף רקע על כל חברי הלהקה מאיפה כל אחד בא מה הרקע למוזיקה שלו או משהו בסגנון לדעתי זה גם מעניין וגם יעשיר את הידע שלנו המעריצים על חברי הלהקה הגדולה הזאת... כל אחד פשוט יכתוב משהו ונשלים אחד את השני אז יללאה!!

JIMMYPAGE

New member
בתשובה

בתשובה לרעיונך... הרקע על כל אחד מחברי הלהקה כבר נכתב.. אני רק מחכה לאישור הבקשה על ניהול הפורום ואז המצב כבר יהיה ממש יותר טוב:) אבל יפה שאתה מעלה רעיונות... בכלל אני מציע שכולם יקחו מאמץ גדול ויכתבו לפורום... הרי לא יתכן שללהקה הכי גדולה בהיסטוריה יש פורום כלכך דל ועלוב...

weird dust

New member
במקרה והוא ינהל

אני ינסה לבקש שבועים לנהל את הפורום בכדי לעשות דברים מסוימים בשביל לסדר את הפורום ואז "אפרוש" לי מתפקידי אני פה מאז העזיבה של המנהל ולא יודע מה היה פה ליפני זה ואני חושב שיש כמה דברים שלא בסדר מאז וצריך לתקן

silvermarlin3

New member
מממממ....

לא יודע עם יתנו לך לנהל שאתה פה כל כך קצת זמן אבל מי יודע...

weird dust

New member
אני לא רואה כאן מישהו אחר

שנימצא כאן יותר ממני כי כשהפורום מת לחלוטין אני היחיד שכתב כאן במשך 3 ימים עד שהגיע מישהו ובגלל שאני לא רוצה לנהל באופן הוא ביקש לנהל וככה בינתיים יש פה כמה אנשים

AeroDar

New member
קודם כל...

נראה אם JIMMYPAGE יתקבל להיות המנהל ואם לא אז weird dust ינסה... אם לא יהיה פה מנהל הפורום ידרדר... בא לכם לנסות לעשות "מסדר" של כל מי שנמצא בפורום שכולל שם, גיל, מקום מגורים, מאיזה גיל התחלתם לשמוע לד זפלין וכל מיני דברים כאלה..?? שבועות שמחח!!!!

weird dust

New member
תגובה

טוב אז אני לא מעוניין להיות מנהל, אני מעוניין לסדר כמה דברים במשך שבוע שבועיים ואז לעזוב את הניהול אני לא מעוניין לנהל ניהול רגיל רק ניהול אדמניסטרטיבי קצר שיכלול: *מחיקת הודעות של בקשת אנשים שיעזבו את הפורום *מחיקת טיוטות של המנהל הקודם (ישנו איזה קטע שכתב בו ניסיון וזהו) ועוד מס דברים קטנים אם תיפתחי הודעה חדשה בנוגע לרעיון שלך אני יהיה השני

למעלה