טוב אז...

ואני לא מבינה

למה כל הזמן לרדת עליו? עכשיו ברצינות מרון, אתה לא אוהב אותו? אז מה אתה עושה פה? נמאס מהירידות והקטילות האלו. רבאק

יש לי משו להגיד...

היי כולם, כן חזרתי. השבוע מאושרת מתמיד אבל זה לא קשור.. אממ אור- ברוכה הבאה מקווה שתתאקלמי פה טוב.. ובקשר לכל העניין הזה שעשיתם- אני לא חושבת שזה סותר, אני חושבת שאם הוא סתום זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים אותו סתום זה כינוי חיבה אצלי, סתום אומר שהוא לא אלוהים (לא כמו כמה אנשים) ואין לי בעיה עם זה ומה אתם מתנפלים על מרוני שלי?! אנחנו הכי אוהבים אותו בגלל ולמרות מה שהו, זה מה שיפה.. אפשר לסכם שהאיש הזוי, במובן הטוב של המילה

אורוש16

New member
תודה../images/Emo13.gif

אמממ לא הבנתי למה לעשות עניין...כל אחד והפרשנות שלו.

Rain Star

New member
שאני אסביר?

זה נורא פשוט אין לי ספק בעובדה שיש לו יכולות כתיבה מדהימות, הוא שר (כשהוא לא שיכור) ברמה גבוהה, ויש לו גם לחנים מצויינים. אוקיי? סגרנו את החלק הזה? כאומן אני מאוהב אוהב ומעריך אותו והערך המוסף של עברי זה היציאות הלא קשורות האלה, הסניליות, זה שהוא מדבר לפעמים כמו מסטול, זה היופי, השטויות שיוצאות לו מהפה מבדרות לפעמים הרבה יותר מכמה סטאנדאפיסטים ביחד. וכמו שרותם אמרה, אנחנו באמת נורא אוהבים אותו, למרות (ואולי בגלל) השטויות שהוא מדבר רוב הזמן. יוני לדוגמא, מדבר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שטויות מעברי, ושייקום האדם שייטען שיש לי משהו נגד יוני. יש מבין

למעלה