טוב אז :)

תודה! :)))))

ניסחת בדיוק את מה שאני מרגישה בדיוק שאני עצמי לא הצלחתי לנסח :)))
&nbsp
תודה!

אף אחד

לא פג תוקף לאהבה.

אני תמיד חושבת שהינה זה מגיע ואז אני מגלה עוד דברים שאני צריכה לטפל בהם כדי להכין את הקרקע.
בכל מקרה, אני תמיד המרוויחה הגדולה.

שאלת איך את יכולה למצוא מישהו שרואה דרך העטיפה?
אנשים לא בוחרים במי להתאהב הם כן יכולים לבחור אם להיות איתו או לא.
לכן, מציעה לך לכוון גם לגברים שיש להם כבר ילדים.
אולי להם יהיה קל יותר לעשות את הבחירה.

אם את רוצה בכל מחיר ילדים תעשי מה שצריך לשם כך עם או בלי גבר.

בהצלחה יקירה.

הקדשת שיר

ואיפה כל הפואנטה שאבדה לה, בין כל ההצעות למיניהן והעצות שלא התבקשו ולא נדרשו.
אפשר לפעמים פשוט לתת לבנאדם להיות, בלי להגיד לו מה הוא צריך. כל אחד יודע לבד מה הוא צריך.
הקשיבי לשיר- שאישית האהוב עליי ביותר בעולם. מציעה לקרוא את המילים המתאימות למעמד.

עקיבא13

New member
אולי את עם שכפ"צ

כי נפגעת בעבר
לגבי הגיל אין דבר כזה פג תוקף
ככל שבן הזוג הפוטנציאלי מבוגר יותר ממך כך תהיי לגביו יותר אטרקטיבית

פגות התוקף

התייחסה ליכולת של הגוף הנשי להרות, שהיא בהחלט יכולת עם תאריך תפוגה.
&nbsp
ליכולת להיות מושא אהבה כמובן שאין תאריך תפוגה.

כמה דיבורים בעלמא

על פגות תוקף ועל שאריות מילים ששוות לבלבולי ביצים. פג תוקף זה ליוגורט בסופר וגם לזה יש הארכה לאחר התאריך המצויין על האריזה. לכל הנכנסים לנשמה למיניהם ולמיניהן, אנא, מצאו לכם תחביבים או תחומי עניין שונים הלא כוללים ירידה לנשמתו ונבכי נשמתו של האדם. מילא, הייתה מבקשת עצה או סיעור מוחין. למה לתת ו"להעניק" מהידע הנרחב והעצום שלכם בתיפקוד תאי הגוף של האישה. לכו לשירותים בבקשה ועסקו ביציאות מסוג אחר.

מציע גם לך לקרוא היטב לפני שמגיבה

בהודעה הראשונה של השרשור הזה הפותחת ביקשה במפורש חוות דעת, "לנער, להציב מראה" וכו'.
עשינו בדיוק את זה ואפילו התפתח דיון מעניין ובאופן נדיר די ענייני בלי חפירות מיותרות.
זה שאת לא אוהבת את הדיעות או לא מוכנה להתמודד עם ההשלכות שלהן - זה כבר משהו אחר.

תודה. את מתוקה!

כשביקשתי עצות התכוונתי לאיך כן למצוא בן זוג.
(עכשיו אני לא מעוניינת יותר בעצות, תודה!)
לא נולדתי אתמול, ועל כל הקשיים והמכשולים שבדרך חפור חפרתי לעצמי בעצמי.
יום- יום אני במאבק עצמי מול השאלות אם "מגיע" לי, לא מגיע לי, אם יש לי סיכוי אין לי סיכוי,
ברור שתמיד יש צעירות ממני, מוכשרות ממני, יפות ממני ועוד.
אני במאבק לחייך, להרים את הראש ולשמוח עם מה שיש. ולהאמין שגם לי מגיע טוב.
(אם זה ממש מכאיב כאן למישהו, כולי התנצלות).

ברור לי שהריון הוא לא מובן מאליו בגילי. גם ברור לי שיש לי חלון קצר כי לא ארצה להיות אמא מבוגרת מ 45 גג.
(יודעת שיש נשים שהפכו לאמהות בגיל 50+ לא מתאים לי, חושבת גם על הילד, בעיקר עליו, אחרת כבר היה לי ילד)

מה שחבל לי, וזאת לא הפעם הראשונה בפורום הזה, זאת המהירות והקלות בה שוכחים שמאחורי הכינוי נמצא אדם,
ועם כל הכבוד ל"צדק" וסטטיסטיקה ואחוזי הצלחה, המהירות הבלתי נסבלת בה מותר כאן לנפנף בזלזול, בגסות וברוע,
בשם האמת, "ההגיון הפשוט" או איך שלא תקראו לזה. וכמעט אף אחד/ת לא קמ/ה נגד זה, עצובה בעיני.

לא חושבת שעשיתי כאן רושם מוטעה של טמבלית, אז באמת שאין צורך בברוטליות הזאת,
זה לא שאני זקוקה לניעור חזק כדי שאבין. הבנתי מצוין! תודה.
לפני שנאמרה המילה הראשונה שפוסלת את אפשרויותי או מאוד מצמצמת אותן,
אני הראשונה שיודעת ומבינה את המקום בו אני נמצאת.
ונניח שלא ידעתי, אפשר להגיד הכל! אבל השאלה איך.

לא עשית רושם מוטעה של טמבלית

אבל כן עשית רושם (בתגובה פותחת השירשור שלך) שאת מקלה ראש בעניין השעון הביולוגי, ואני מצטט אותך:
&nbsp
"השאלה, איך ואיפה אני יכולה למצוא מישהו שידע לראות דרך העטיפה ? "
&nbsp
אז זהו, שגיל 41 הוא לא רק "עטיפה". כן, הוא עטיפה בכל מה שקשור בהתאהבות, מכיוון שאפשר להתאהב בכל גיל, ומי שמונע מעצמו להתאהב בגלל גיל הפרטנר, עושה לעצמו עוול. אבל, וזה אבל גדול, גיל הוא בהחלט לא "עטיפה" כשזה מגיע לשעון ביולוגי הקשור בפוריות האישה. זה לא היה ברור בהודעה הראשונה שלך שאת מבינה את זה (והאמת היא שבהודעתך הראשונה בכלל התפרש שאת לא מעוניינת בילדים ביולוגיים, כי את לא אמרת מילה על נושא הילדים, דיברת רק על אהבה, וכי דיברת על גיל כ-"עטיפה").
&nbsp
אני חושב שהעצות שנתתי לך כאן (גם אם בחרת לזרוק אותן לפח) הן עצות מועילות להשגת מטרותיך (אהבה+ילדים ביולוגיים).

דידי 9

New member
מה כבר אמרו-שהוא לא עובדתי?

לא ראיתי פה נסיונות לפגוע או משהו.....

יש דרך

לומר דברים בצורה מאוד מעודנת ורגישה, לא שופטת, לא נועצת טפרים. כשרוצים.
גם עובדות, ברגע שהן נטו עובדות, אפשר להטיח בכל אחד פה,ולהוציא אותו האפס הכי קטן שקיים,
אבל אני מדברת בעיקר על רוב התגובות של הגברים, שהן חסרות רגישות והבנה לחלוטין. מאכזב מאוד. ומצידי שיחשבו שאני המתנשאת הכי גדולה בייקום. סו פאקינג וואט?

דידי 9

New member
קראתי רק ת'תגובה של דניאל האמת..

ולא ראיתי שיש מה להיעלב מזה...
חוץ מזה-אלו דעות. יש לך דוגמה למשהו שהיה פוגעני?

יש גם דרך

להעביר ביקורת. את מוזמנת לתת דוגמאות היכן לא היתה רגישות מספקת. את השרשור הזה היא פתחה ברצון ובמוכנות שלה למצוא אהבה ואף אחד לא פיקפק ביכולת שלה להצליח. הנקודה היחידה שגרמה למחלוקת היתה נושא הילדים, שהוא נושא עובדתי שהיא נראה והתעלמה ממנו או לא הייתה מציאותית והוגנת לגביו, עם עצמה ועם שאר הגברים כאן (שמבקשת מהם להסתכל מעבר לעטיפה, כשהפירוש לכך הוא בסבירות גבוהה לוותר על ילדים ביולוגיים ממנה).

למעלה