טוב אז :)

כאמא לתינוק

יהיה לה יותר קל למצוא זוגיות, מכיוון שתוכל לחפש גברים שלא מעוניינים בילדים, מה שהופך את הגיל שלה ל non issue. כרגע מה שפוגע באופן אנוש בסיכוייה להיכנס לזוגיות זו העובדה שהיא מחפשת גבר שמעוניין בילדים (כדוגמת הגברים בפורום הזה שכמעט כולם - אולי פרט למנהל הפורום - רווקים ללא ילדים), כאשר היא בגיל שהסיכוי להביא ילדים נמוך.

וזו גם הסיבה מן הסתם

שמסבירה מדוע לא קיבלה אף פניה מגברים כאן. בעוד בפורום כדוגמת אל הורות או 40+ היתה יכולה להיות להיט.

dori78

New member
כאמא לתינוק

(ואני מתייחסת ב"תינוק" לילדים עד גיל 6)

* את נאלצת לוותר על הרבה דברים שתכננת, כי הילד בדיוק התחיל להקיא/עלה לו החום/התחיל לבכות באופן שלא מאפשר לך לצאת מהבית.
* את מוציאה על התינוק המווווווווון כסף. רוב הזמן, בעיקר אם את לבד - לא נשאר לך תקציב לבילויים.
* כשהתינוק הולך לישון, אי שם בסביבות 8 בערב - את רצוצה מעייפות, מזנקת מיד למיטה כי התינוק עלול לקום בכל רגע, וזה בלי לדבר על האכלת הלילה (סביב חצות וחצי - אחת). למי יש כח לצאת לבלות?

בקיצור - החיים מתנהלים סביב התינוק והטיפול בו. התינוק הוא העדיפות הראשונה, לא הדייטים.
כשהתינוק הוא גם שלך, גם אתה שותף לפרוייקט. אבל כשזה לא תינוק שלך? כמה הבנה תגלה לבת זוג שככה נראים החיים שלה?

גבר בן 40-45, שכבר יש לו ילדים גדולים ממערכת יחסים קודמת, או שלא מעוניין בילדים בכלל - לא ייכנס כל כך מהר למערכת יחסים עם אמא לתינוק. צר לי, אתה פשוט לא מודע למציאות של אמהות יחידניות.

מסכים איתך לגבי השנה שנתיים הראשונות

לאחר מכן ניתן להיעזר בייביסיטר ומטפלות, כמובן אם הכסף מרשה. בנוסף לכך פעמים רבות ההורים מתגייסים...
&nbsp
קחי לדוגמה את אנה וסרמן, נכון שהיה שם אבא אבל המשמורת היתה שלה וממה שאני מבין הוא לא ממש עזר, ועדיין מצאה חתן שגם מישהי ללא ילדים היתה מתקשה למצוא...

merav999

New member
אבל למה שגברים שלא מעוניינים בילדים

יצאו עם אם לתינוק? אני לא מדברת על סטוצים כמובן שאז אם היא אם או לא זה לא רלוונטי, אבל כשנכנסים למערכת יחסים עם אמא הילד הוא חלק מהחבילה.

בגלל האיכויות שלה כאדם

בגיל 40+ לא הייתי מונע מעצמי להיכנס לקשר עם אמא לתינוק, במידה והבחורה מתאימה לי. ואת יודעת מה, גם אם היא תמתין שנתיים עד שיהיה פעוט, לא יקרה כלום.

merav999

New member
אבל אם הוא לא מעוניין בילדים, מה הוא יעשה עם

הילד שלה? יעמיד פנים שהוא לא קיים? מערכת יחסים רצינית כזו שגם תוביל סביר להניח למגורים משותפים אומרת שהוא יצטרך לגדל את הילד יחד איתה על כל המשמעויות של זה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

היא עיסקת חבילה

רוצה אותה, לוקח גם את הילד. אם היא אטרקטיבית מספיק בעיניו הוא יבלע את הגלולה המרה. מה גם שייתכן כי גם לו יש ילדים, אז אינו טבולה ראסה בעצמו.
&nbsp
אני חושב שלהתפשר על זה שלבת הזוג שלך יש ילד (ואתה בעיקרון לא רוצה) , זו פשרה קטנה יותר מאשר להיות אדם שרוצה ילדים ולוותר עליהם למען בת זוגך...

merav999

New member
לי קשה לראות איך אדם שלא רוצה ילדים

ביולוגים משלו, מסכים להיכנס לקשר עם אישה שיש לה ילד. הוא מכניס את עצמו למערכת יחסים שבו הוא צריך לגדל ולחנך ילד רק שהוא לא שלו.
&nbsp
לא אומרת שזה לא אפשרי אבל לא הייתי מתייחסת לגברים שלא רוצים ילדים כאל "קהל יעד".
&nbsp
אבל כמובן שזה רק השערה שלי וזה היפותטי לחלוטין

ברור שבעולם מושלם היו מוצאים להם פרגית צעירה

ורווקה. אבל אחרי גיל 40 גם גברים מתפשרים, אחרת ימצאו את עצמם לבד.

לא מתתי מזה, עובדה שאפילו הגבתי לך עם חיוך

אבל בוא לא נהיה תמימים-
ירית אותי ישר לקרח (של האסקימוסים).
אח"כ גם אבחנת אותי כטומנת את הראש בחול ואם אני זוכרת נכון
גם זכיתי באחת מהתגובות שלך לתואר טיפשה.
&nbsp
נדמה לי שאולי אני קצת מוכיחה את טיפשותי בכך שאני מגיבה לך עכשיו אבל לא התאפקתי :) (אתה מוזמן להוסיף אימפולסיביות לרשימה).
&nbsp
כל מה שכתבת, בעניין סטטיסטיקות וכו', תאמין או לא, נלקח בח-ן.
בוא ניתן לכל אחד לעשות את הבחירה שלו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מצוין

מי שלא רואה אפשרות אחרת, האפשרות שהוא כן רואה סבירה לעלות בגורלו

האמת לאמיתה

גודל האמונה קובע את גודל הסבירות

למשל אני לא אתפלא בכלל אם הסיבה שנשים מאבדות את היכולת להורות , ובגיל הזה
היא יותר האמונה שלהן שזה מה שאמור לקרות

המדע יכול להגיד מה שהוא רוצה
רק שאין לו שום כלי לבחון את כוחה של האמונה
רק לך יש את היכולת
התשמשי בה

mri10

New member
אני מאמין באמונה שלימה

כי קרובה ישועתך לבוא. את כ"כ אמיתית ונוגעת.
את כותבת שאת "פגת תוקף" ואני אומר לעצמי,רוב ככל
האנשים בגילך הם אכן פגי תוקף בכל הקשור לשינויים בינם לבין עצמם,
או כפי שאת קוראת לזה "הזוגיות שלי עם עצמי". ואת,כפי שאת כותבת, הצלחת לשבור את תיקרת הגיל בזוגיות שלך עם עצמך.
אז אין לי ספק שגם תצליחי לשבור את תקרת הגיל בזוגיות בינך לזולתך
(תאמיני לי זה יותר קל)נותר לי רק לאחל לך שזה יקרה מהר,הכי מהר שאפשר.
בהצלחה.

למעלה