טוב אז......

• פותח הנושא joy4
  • פורסם בתאריך

joy4

New member
טוב אז......

נראה לי שיש לי יום הולדת (כוס אוחתקקקקק).... רק בבקשה תעזרו לי שיהיה לי קל...! לא חשוב.. זה סתם, זה רק יומולת... אני סתם מתבכיינת.. אבל.. אני לאאאאא רוצה להיות בת 18 - שששייטט!!!!! בכל אופן שיהיה לילה טוב, אני אשתדל לשרוד את היום הזה.. אוהבת- שירה!

וואו..מזל טוב :)

למה לקלל? יומולדת זה נחמד...לפעמים..:) מזל טוב..אני אאחל לך בריאות אושר ואהבה תעשי כיף חיים ותשרדי תשרדי..מקבלים מלאן מתנות והמון כסף כסף כסף..:)

וואי אני חייבת!!

אני מתה על גלגל"צ אבל הם חורשים על שירים.. אבל ברי המלך..לכבודך:) <ועם infected mushroom זה עוד יותר שווה!!> היום יומולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת צורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת צורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה היום יומולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה
happy birthday

וואי ילדה! בואי הנה! כנסי לפה../images/Emo26.gif

ספרי לי.. אני פוחדת מגיל 17... חפיף.. יעבור.. בכל אופן.. המון המון המון המון מזל טוב!!!!!! עד 120! שתמיד תהיי מאושרת! כי מגיע לך! שתצליחי בכל מה שתרצי! ושיהיה לך מה שתרצי! גיל 18 גיל שבו את מתחילה להיות אדון לעצמך! תנצלי אותו.. אבל לא לשטויות! אוהבת אותך! מאחלת לך את היום הולדת הכי טוב והכי יפה בעולם! אולי הוא לא יהיה קל. אבל היי... מי אמר שהחיים קלים? אני מאמינה בך! זה יעבור! תעברי את זה כמו גדולה!
מזל טוב!

מיתר25

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ממולדת שמייח לשירה. חג לה שמח וזר לה פורח היום ממולדת לשירה´לה. אני מאחלת לך מכל ה -
שתגשימי את כל משאלות ליבך. ויאללה קחי אחריות על חייך מהיום את כבר לא קטינה.. (אימא´להההההה) שיהיה לך יום קסום.

n a t a l i y a

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifמזל טוב!!!../images/Emo142.gif|@

מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב!! אל תיהיי עצובה!! הגעת לגיל מקסים!!! (עכשיו לפי החוק מותר לך לשתות..
שיהיה לך יום הולדת נפלא, וחיים נהדרים ונפלאים גם כן!!! ממני, נטלי.

מזל טוב יקרתי../images/Emo47.gif

מאחלת רק טוב, ושיהיה לך יום הולדת מדהים שולחת אלפי בלונים
,ליצנים
,מתנות
ים&
ות אני

ענבר21

New member
נסיכה...../images/Emo47.gif

אמנם איחלתי לך מזל טוב כבר יותר מידי פעמים אבל אף פעם לא מזיק עוד אחת, נכון? מקסימה שלי, מההיכרות הקצרה איתך שבית אותי ואני באמת שמחה שהיכרתי אותך. תהני היום, כלומר עכשיו, את כבר מחוץ לבית... זה גיל מיוחד. מאחלת לך כל מה שאת רוצה לעצמך. איתך תמיד אוהבת, ענבר

מזל טוב, בובה!

מאחלת לך המון אושר, בריאות, הצלחה, שרק תחייכי ותצחקי ותהיי מאושרת עם עצמך ועם כל צעד שתנקטי. שתדעי להודות בכאב ולהעריך את הטוב, ושתמיד תזכרי שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך. אה, וכמובן, איך שכחתי?! מזל טוב!
עדי

תנקטי?!../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

עדידה מושפעת המבגרות בהיסטוריה? חחחחחחח הזכרת לי את המורה שלי...בעע(טוב נו.. חוזרים ללמוד. סולחת לך) אה ולך שירה... לא יזיק עוד מזל טוב ממני.. אז מזל טוב ענקי!!!!!!
תצרפי את זה למה שכבר רשמתי למעלה

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיום הולדת שמח../images/Emo70.gif

למרות שאנחנו לא ממש מכירות רציתי לאחל לך יום הולדת שמח את מרשה קצת להרעיף עלייך עם אייקונים
אממ וזהו..?
מירי

ענבר21

New member
משהו מאוד אישי שלי- במיוחד בשבילך

כל אחד גדל על ספרים כלשהם... משהו מילדות רחוקה, עוד לפני שהתחלתי בית ספר בכלל. לא חייבת לקרוא הכל, אבל רצוי שכן כדי שתביני למה יום ההולדת שלך כייפי: מתוך הספר- וכולם חברים/לאה גולדברג האורח ביום הולדת מיכאל ומיכאלה תאומים, זוג של פרצופים כאלה כה דומים! ממש שתי טיפות של מים שירדו מן השמיים עם מטר. הוא נחמד והיא נחמדת לשניהם יש יום הולדת באדר. יום אחד- הולדת שניים מתנות נותנים כפליים, בחיי!~ הדירה מצחוק רועדת כי שמחים ביום הולדת עד בלי די! הנה האורחים הגיעו, מתנות רבות הביאו. באה גילה מעין חי והביאה עגל חי חום, קטן, שותה חלב ורוקד על שתי רגליו. באה מכרכור דודה, והביאה נדנדה. והדוד מרמתיים רב כחמה לו בידיים הוא התקין כמתנה קרוסלה בגינה. מיכאל ומיכאלה סובבים בקרוסלה, ונדמה להם, סביבם כגלגל סובב עולם. ובבית התאומים גר חתול עתיק ימים. לחתול היה בן דוד, גור נמר בגן חיות. פעם בימים עשרת, החתול עונד לו סרט, והולך אל גן חיות לבקר את בן הדוד. הנמר מאד שמח לקבל פני האורח, מכבדהו בבשר, לפרקים מטיף מוסר: " שארי חתול רב חסד, משפחתנו מנומסת, ואצלנו יש מנהג להזמין אורחים לחג. על מה לא תזמין אותי: "בא נמר, בוא אל ביתי". והנה ביום הולדת, השמחה כה מעודדת- החתול שמח מאד והזמין את בן הדוד: "בא אלינו, בא נמר, בביתנו לבקר". בגנה נתח השער, ולפתע כמו ביער, בא בהוד ובהדר הנמר המנומר. "הוי" הריעה מיכאלה,וקפצה מקרוסלה אל הדשא, ונפלה וקרעה את השמלה. וגם גילה מעין חי קול הגביהה "וי לי וי" מיכאל גם הוא נבהל ומהנדנדה נפל. הנמר צעד קדימה, בשלום ברך את אמא, אך גם אמא פחדה כוס השמיטה מידה. האורחים ברחו, ברחו, על העשב השתטחו ואפילו החתול התגלגל ישר ללול. הנמר הוי איזה פלא, רץ מהר לקרוסלה, ויושב ומסתובב הוא ושמח וטוב לב. וצורחת מיכאלה: "הנמר בקרוסלה, הוא יבלע את כל הגן והעגל הקטן". הנמר בקרוסלה כל רע אינו עושה לה,הוא פותח את הלוע, אך אינו רוצה לבלוע את הבית, את הגן, את העגל הקטן... ופתאום מודאג מאוד, בא שומר של גן חיות, רץ צועק ומתייפח ותופש את האורח בזנבו, וחיש מהר אל גן חיות חוזר. איזה נס ואיזה פלא שוב סובבת קרוסלה מיכאל ומיכאלה שוב שרים בקול צלול. ושמחה עד לב רקיע ונבוך מאוד מופיע מן הלול החתול. אז ככה.... שמעתי מישהו מתבכיין???????? האם אנחנו רוצים פרעות ביום הולדת?- לא! האם בא לנומתנה עגל ליום הולדת?- לא! האם בא לנו נמר חייתי באמצע החצר?- אולי.. תלוי מי- אם הוא מופרע. האם היינו מוותרים לחתול שלנו על פשלה כזאת?- לא! אז שירה... קיבלת אחלה מתנות, חגגת מקסים. ושיהיו לך עוד עשרות ימי הולדת כאלה!!!!!!!! הסיפור קצת דבילי.. אבל אל תשכחי שהוא לגילאי 4-6 אז לא לרדת עלי... שלך ענבר

:)LEE

New member
../images/Emo65.gif

אלפי ברכות בראש אבל לא ממש יוצא מזל טוב יקירה

joy4

New member
נגמר...

וואו.. תודה לכן שהייתן פה... כמה ברכות, היה לי כל כך כיף לקרוא. אז היומולדת לא היתה נוראית בכלל, היא אפילו היתה דיי נחמדה... קיבלתי מתנות מקסימות!!!!! - חחחחחחח וכולם היו כל כך נחמדים ואוהבים, פתאום הבנתי כמה אנשים אוהבים יש מסביבי. ואיזה א-ו-כ-ל היחה לי ביומולדת - מממממממ, משו משו, הוא באמת היה מצויין. אז לספר קצת מה קיבלתי?.. :) ספרים ודיסקים ומחזות ופרחים והמון ברכות ועוד ועוד... אבל אחד השוסים הגדולים היה - נדנדה, כן כזאתי כמו של ילדים... כדי שאם ייתחשק לי לפעמים להשאר ילדה... הבנתם את הפואנטה נכון? - יופי! בכל מקרה, תודה שהייתן פה... ומי שטענה שעכשיו אני יכולה להתחיל לשתות אלכוהול - אז חבל, כי הייתי עושה את זה כבר ממש ממש מזמן - חחחחחחחח. ושוב תודה, תודה על כל הברכות שהיו מקסימות ומחממות את הלב. אוהבת, שירה - שהיום היא בת 18 ויום! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

joyjoy

New member
../images/Emo65.gif

עדיף מאוחר מאשר אף פעם! שתהיה לך שנה קסומה
שטופת אור וחיוכים מכל המינים
שתשמרי על עצמך ותאהבי את עצמך...
שיהיה לך גיוס קל (אפילו שיש עוד כמה חודשים) תעשי רק מה שעושה לך טוב ואל תשכחי שהחיים הם טוב ורע..פשוט צריך להתמקד בטוב... שיהיה לך המון המון מזל טוב !

למעלה