משהו מאוד אישי שלי- במיוחד בשבילך
כל אחד גדל על ספרים כלשהם... משהו מילדות רחוקה, עוד לפני שהתחלתי בית ספר בכלל. לא חייבת לקרוא הכל, אבל רצוי שכן כדי שתביני למה יום ההולדת שלך כייפי: מתוך הספר- וכולם חברים/לאה גולדברג האורח ביום הולדת מיכאל ומיכאלה תאומים, זוג של פרצופים כאלה כה דומים! ממש שתי טיפות של מים שירדו מן השמיים עם מטר. הוא נחמד והיא נחמדת לשניהם יש יום הולדת באדר. יום אחד- הולדת שניים מתנות נותנים כפליים, בחיי!~ הדירה מצחוק רועדת כי שמחים ביום הולדת עד בלי די! הנה האורחים הגיעו, מתנות רבות הביאו. באה גילה מעין חי והביאה עגל חי חום, קטן, שותה חלב ורוקד על שתי רגליו. באה מכרכור דודה, והביאה נדנדה. והדוד מרמתיים רב כחמה לו בידיים הוא התקין כמתנה קרוסלה בגינה. מיכאל ומיכאלה סובבים בקרוסלה, ונדמה להם, סביבם כגלגל סובב עולם. ובבית התאומים גר חתול עתיק ימים. לחתול היה בן דוד, גור נמר בגן חיות. פעם בימים עשרת, החתול עונד לו סרט, והולך אל גן חיות לבקר את בן הדוד. הנמר מאד שמח לקבל פני האורח, מכבדהו בבשר, לפרקים מטיף מוסר: " שארי חתול רב חסד, משפחתנו מנומסת, ואצלנו יש מנהג להזמין אורחים לחג. על מה לא תזמין אותי: "בא נמר, בוא אל ביתי". והנה ביום הולדת, השמחה כה מעודדת- החתול שמח מאד והזמין את בן הדוד: "בא אלינו, בא נמר, בביתנו לבקר". בגנה נתח השער, ולפתע כמו ביער, בא בהוד ובהדר הנמר המנומר. "הוי" הריעה מיכאלה,וקפצה מקרוסלה אל הדשא, ונפלה וקרעה את השמלה. וגם גילה מעין חי קול הגביהה "וי לי וי" מיכאל גם הוא נבהל ומהנדנדה נפל. הנמר צעד קדימה, בשלום ברך את אמא, אך גם אמא פחדה כוס השמיטה מידה. האורחים ברחו, ברחו, על העשב השתטחו ואפילו החתול התגלגל ישר ללול. הנמר הוי איזה פלא, רץ מהר לקרוסלה, ויושב ומסתובב הוא ושמח וטוב לב. וצורחת מיכאלה: "הנמר בקרוסלה, הוא יבלע את כל הגן והעגל הקטן". הנמר בקרוסלה כל רע אינו עושה לה,הוא פותח את הלוע, אך אינו רוצה לבלוע את הבית, את הגן, את העגל הקטן... ופתאום מודאג מאוד, בא שומר של גן חיות, רץ צועק ומתייפח ותופש את האורח בזנבו, וחיש מהר אל גן חיות חוזר. איזה נס ואיזה פלא שוב סובבת קרוסלה מיכאל ומיכאלה שוב שרים בקול צלול. ושמחה עד לב רקיע ונבוך מאוד מופיע מן הלול החתול. אז ככה.... שמעתי מישהו מתבכיין???????? האם אנחנו רוצים פרעות ביום הולדת?- לא! האם בא לנומתנה עגל ליום הולדת?- לא! האם בא לנו נמר חייתי באמצע החצר?- אולי.. תלוי מי- אם הוא מופרע. האם היינו מוותרים לחתול שלנו על פשלה כזאת?- לא! אז שירה... קיבלת אחלה מתנות, חגגת מקסים. ושיהיו לך עוד עשרות ימי הולדת כאלה!!!!!!!! הסיפור קצת דבילי.. אבל אל תשכחי שהוא לגילאי 4-6 אז לא לרדת עלי... שלך ענבר