טוב, אז -

טוב, אז -

חוברת ל"שיר טיול". איך אתם מציעים שנארגן את עניין התמונות? יש לכם תמונות מתאימות? בא לכם לצאת לצלם? יש לכם רעיונות לתמונות שאת ביצועם נטיל על הצלמים שבינינו? (
) בואו נתחיל לקדם עניינים!

SnapDragon

New member
אז אממ..

האמת שיש לי אימאג'ים לכמה שירים, אבל מחשבות לחוד ומעשים לחוד...הזמן קצר, המלאכה מרובה, הפרפקציוניזם חריף, ובכלל - איפה אמצא עכשיו "דוגמן" ממין זכר...
מה גם שנראה לי שעדיף שאשאר בצד הביצועיסטי
אז ! סיעור מוחין, חברה. זרקו כל מה שעולה לכם לראש. יש פה מספיק אנשים עם מצלמות שיענו לאתגר. וזה אחלה אתגר.
shoot.

SnapDragon

New member
moi ?! ../images/Emo12.gif

אני רק הגבתי. אלה אתם שתפרתם לי תיקים ומשמעויות שניות ! (ואגב, נראה לי מיכל *עדיין* לא הבינה את ה"אמביציה משבדרון" ההיא..אבל אהבתי את קשירת הקשר)

mtrs111

New member
אפשר...

אפשר כל פעם לכתוב פה שיר אחד ומתחת יעלו תמונות ובסוף לכל שיר תיבחר תמונה מתאימה.

SnapDragon

New member
רעיון טוב, אם כי

זה השלב הבא. כל הקטע הוא ליצור בעצמנו את החוברת. לנסות להגשים מחשבות/פרשנות בצורת תמונות. ו...הן לא יבואו לבד, התמונות. תאמיני לי...
. אז אם יורשה לי, אני לוקחת את הרעיון שלך ומפשיטה אותו לאחור : בואו נרשום לכל שיר מה האסוציאציות שלנו, במילים בודדות, במטרה להגיע אח"כ לשלב הביצועיסטי - שמיותר להגיד שכולם מוזמנים (ואף רצוי) לקחת בו חלק - ונעלה לכאן את התמונות. נשמע טוב ?

למעלה