אה כן,
והודעה אחרונה לשהם האפל: כשאמרת שהיית בכינוי ALON82 חששתי שאולי הייתי נחמדה אליך או משהו. אבל כשעשיתי חיפוש על השם שלך, גיליתי שהיית אידיוט בדיוק באותה המידה גם בניק ההוא, ושגם בניק ההוא קטלתי את כל ההודעות המטופשות שלך, וגרמתי גם לשאר לעשות את זה. אתה היית האידיוט שרצה לכתוב ספר, והחליט ש
חייבים להיות שם איזה מאה יצורים, ואז אמרת שאם אף אחד לא רוצה לכתוב את זה אתה יכול. ואז כשכולם קטלו אותך ניסית להציל את המעמד שלך (היה לך אחד כזה בכלל?) ואמרת שבקשר לספר, שכל אחד יבנה לעצמו דמות, ואז הסברת שזה נקרא משחק תפקידים, פרי פורם או AD&D, ואז FM_The_Wierd אמר שאין שום קשר, והתעצבנת, או שלפחות שמת את הפרצוף המעוצבן שאתה כל כך אוהב. עכשיו אני גם מבינה למה הייתה בפורום הזה לא מזמן הודעה מאוד משונה, שהופנתה ל FM_The_Wierd בנוסח "אתה וBlueBell מארגנים עלי חרם גם בפורומים אחרים
" שאז לא הבנו מה אתה רוצה... כמו כן, עכשיו אני מבינה איך לחצת "בטעות", סליחה, בתעות, על השם שלי בדיוק כשהערתי למישהי על זה שהיא מחברת מילים ואז החלטת לכתוב שם תגובה כמיטב התת רמה שלך הפעם בניק האמיתי שלך, וזה שכתבת אחרי זה בניק המזוייף "מה קורה??? מי זה?" מראה הכי על הילדותיות שלך. אני ממש יכולה לדמיין אותך יושב מול המחשב מרוצה מעצמך, שאתה מוליך שולל את כולם, וחושב שהגעת לשיא התחכום. רק תסלח לי אם אני מדמיינת אותך כילד בכיתה ה´? ידעתי שתסלח. Thank you and goodnight!