טוב אז...

בואר

New member
טוב אז...

אני בורחת... אני מצטערת אבל הפורום הזה לא משהוא לכיוון שלי... סורי פיפל!!! ממני... המצטערת...

את צודקת...

ונדמה לי שבכך את מותירה אותי ואת קאטי הבנות היחידות בפורום....

DDN

New member
נראה לי שאת היחידה

מזמן לא ראיתי הודעה של קאטי. אבל.. . . . לא היו פעם אודין וקלואי?

לא נשכחת,

פשוט לא כתבת פה אז חשבתי שעזבת. אודין וקלואי כנראה עזבו, ואני לא מאשימה אותן.

אם כל כך קשה לך פה...

אז למה את עדיין בפורופ...? זה לא שאני רוצה שתלכי פשוט את כאילו כל הזמן מתלוננת. את יודעת...אם את לא רוצה את לא חייבת להיות פה! זה מאוד קל: את לא רושמת פה כמה שבועות/ימים ואז כולם שוכחים שהיית קיימת! ושוב, זה לא שאני לא רוצה שתיהי פה...

DDN

New member
לדעתי זה נחמד

שיש מישהו שמתלונן כל הזמן. כמו הזקנים מהחבובות. תמיד טוב שיש אחד כזה. מי שמתלונן, בד"כ המטרה שלו היא להפוך את המקום לטוב יותר. ואם יש בתלונות משהו כביקורת, שהיא לא סתם לעקוץ אזי ההתלוננות היא חיובית. לא ככה?

עלפית

New member
אה כן,

והודעה אחרונה לשהם האפל: כשאמרת שהיית בכינוי ALON82 חששתי שאולי הייתי נחמדה אליך או משהו. אבל כשעשיתי חיפוש על השם שלך, גיליתי שהיית אידיוט בדיוק באותה המידה גם בניק ההוא, ושגם בניק ההוא קטלתי את כל ההודעות המטופשות שלך, וגרמתי גם לשאר לעשות את זה. אתה היית האידיוט שרצה לכתוב ספר, והחליט שחייבים להיות שם איזה מאה יצורים, ואז אמרת שאם אף אחד לא רוצה לכתוב את זה אתה יכול. ואז כשכולם קטלו אותך ניסית להציל את המעמד שלך (היה לך אחד כזה בכלל?) ואמרת שבקשר לספר, שכל אחד יבנה לעצמו דמות, ואז הסברת שזה נקרא משחק תפקידים, פרי פורם או AD&D, ואז FM_The_Wierd אמר שאין שום קשר, והתעצבנת, או שלפחות שמת את הפרצוף המעוצבן שאתה כל כך אוהב. עכשיו אני גם מבינה למה הייתה בפורום הזה לא מזמן הודעה מאוד משונה, שהופנתה ל FM_The_Wierd בנוסח "אתה וBlueBell מארגנים עלי חרם גם בפורומים אחרים
" שאז לא הבנו מה אתה רוצה... כמו כן, עכשיו אני מבינה איך לחצת "בטעות", סליחה, בתעות, על השם שלי בדיוק כשהערתי למישהי על זה שהיא מחברת מילים ואז החלטת לכתוב שם תגובה כמיטב התת רמה שלך הפעם בניק האמיתי שלך, וזה שכתבת אחרי זה בניק המזוייף "מה קורה??? מי זה?" מראה הכי על הילדותיות שלך. אני ממש יכולה לדמיין אותך יושב מול המחשב מרוצה מעצמך, שאתה מוליך שולל את כולם, וחושב שהגעת לשיא התחכום. רק תסלח לי אם אני מדמיינת אותך כילד בכיתה ה´? ידעתי שתסלח. Thank you and goodnight!

הערות...

1) אם זה לשהם האפל (כמו שרשמת) אז למה לא העברת לו את זה במסרים?! 2) גם אם הוא ילד בכיתה ה´ (למרות שהוא ממש לא, כי אני מכיר אותו) מזה כל כך מפריע לך?! 3) את והוא כבר מעצבנים, תתחילו לנהל את השיחות האלה בצ´אטים למה אתם מוצאים לזה מקום בפורום?! אם אתם רוצים, נכנס שלושתינו באיזה יום אחד לצ´אט ואתם תרדו אחד על השני ואני אשפוט! 4) אף אחד לא יצא מנצח מהויכוחים האלה!!!!!!!!! ידעתי שתסלחו...

כבר ניסינו את זה, לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמע!!! 1)אני בכלל לא רוצה את הוויכוחים האלה, לא בפורום ולא בצ´ט, זו הסיבה שאני לא מגיב להודעות שלה עם הם לא מעניינות אותי, קשורות לפורום, או שהתגובה שלי (לדעתי) תגרום לה לסתום (לא עובד) 2) מכיר אותי. אאהה??
?? 3)יכול מאוד ליהיות שהמשחק ביום שישי יבוטל כי אין לי זמן להכין את ההרפתקאה. (שה"ם במצוקת זמן) (לסלוח למי
לך
אני לא כועס אליך וכללי אין לי על מה לסלוח לה
. היא התגרתה בי ואני בא אז זה לא עניין של "לא מדבר איתה עד שהיא לא מבקשת סליחה" כמו שהיא עשתה בICQ. כך שכללי (במילים שהיא תבין) "כפיתים". 4) "עלפית?" בדקת בארכיון של פיות ושדונים את כל מה שקרה שם נכון
זה כנראה מה שהזכיר לך את הכינוי שלך מאותה התקופה. 5)אין לי כח לדבר על הריב המתופש הזה בפורום (התחיל מהודעה שאמרה "יש לך יותר מידי שגיעות כתיב". , מקווה שהבנת ותפסיקי עם השטות הזאת שיש לך נגדי , (אל תבדקי היסטוריה בICQ
) , השה"ם האפל

עלפית

New member
כפיתים?

כפיתים זה בכלל מין חבלים כאלו, כמו כפיתות, רק הדברים עצמם לא? את הניק שיניתי לעלפית לפני שבדקתי בארכיון, ותכננתי את זה הרבה זמן, לא שאני מבינה מה הייתה הירידה במה שכתבת בכל מקרה. לא בדקתי בארכיון, עשיתי חיפוש על השם הזה. הרבה יותר פשוט. ומחקתי אותך ואת ההיסטורי שלך מהאיי סי קיו שלי, ככה שאין לי מה לבדוק, אבל יש לי זכרון טוב, אל תדאג. אה, ונדמה לי שכן הגבת להודעה שלי, אחרת למה אני מגיבה עכשיו? ו... איבוד זה עם אל"ף. סתם חשבתי שכדאי שתדע. עיבוד עם עי"ן זה משהו אחר לגמרי.

אני הגבתי לעידו ואני לא רוצה לריב

איתך כי זה מוציא את כל החשק מליהיות בפורום אז תפסיקי עם זה.

Catty

New member
אני פה...

אז זכרתם אותי אח?
טוב לדעת... בכל אופן פשוט בד"כ אין לי מה להגיב ואני רק קוראת... אבל עודני פה, עודני חייה, נושמת ובועטת...

למעלה