טוב , אז

starman

New member
טוב , אז

לצערי המצב אצלי עדיין לא הסתדר ולכן עדיין לא שלחתי את הפרסים . לפחות נפתח שרשור על איזה דמות אתם חושבים שהיא מיותרת ולא היה צריך אותה בסדרה . כמו הדמויות של הגלדיאטורים שאמא של מילהאוס הייתה איתם . יש דמות שאתם חושבים שהיא מיותרת ?

Benn Is Kane

New member
הומר.

דמות שולית, לא מעניינת, לא מצחיקה. להוריד ממסך הטלויזיה. וברצינות... מהדמויות היותר קבועות של הסדרה, הייתי מוכן להוריד את משפחתו של אפו ואת ג'ימבו ודולף (או רק את דולף).

kobi 23

New member
קשה לי לחשוב על דמות כזו

לדעתי כל הדמוית,גם השוליות יחסית מצחיקות,אולי למעט איש הדבורה,אף פעם לא הצחיק אותי

Benn Is Kane

New member
באמבל בי ../images/Emo99.gif

דמות ענקית. דווקא אחת מהדמויות השוליות (מאוד) הכי טובות בסדרה.

kobi 23

New member
לא יודע

לא מתחבר אליו כ"כ,אני מאוד אוהב את אנס מולמן ואת פר' פרינק

ep64

New member
ג'ני

היא סתם שם כדי שלליסה יהיו חברות בעניין הבריונים- דולף הוא ההכי פחות חשוב ואפשר להוציא אותו

elhaha

New member
גם אני חשבתי על ג'ני...

ועוד אחד שלדעתי צריכים להחליף. הוא רוגר מיירס.... (הבן של האדם שהמציא את איצי וסקרצי) הוא פשוט... פשוט! אין בדמות הזאתי חיים.

CountingCrows

New member
Superintendent Chalmers

הרי אין לו תפקיד באמת.... חוץ מלצעוק את השם סקינר .... להעיפו לאלתר!!!

elhaha

New member
מה? אי אפשר להעיף אותו....

אם יעיפו אותו איך סקינר ימציא תירוצים מצחיקים כל כך. northen light.... איזה קטע מצחיק זה היה...

זה עם השיניים (קלייטוס?)

שנשוי לאיזה פרחה ויש לו איזה 20 ילדים בסרט הוא היה מוזר כזה אבל הוא סתם מיותר כולל אשתו.

homerJsimpson

New member
ממש לא קלייטוס

דווקא אותי קלייטוס מצחיק, והאמת שהוא די הכרחי, צריך איזו דמות red neck סטריאוטיפית. ה-yes guy זה הוא: http://en.wikipedia.org/wiki/Yes_guy#Yes_Guy

Becker3

New member
אשתו של אפו והבנים שלו

הרבה דמויות אני חושב עליהן בהתחלה שהן מיותרות ואז מגיע למסקנה שהן לא, אבל המשפחה של אפו היא באמת מיותרת ולא מצחיקה.

NYMets Man

New member
הבחור עם המשקפיים והכובע מהבר של מו

היו לו אי פעם יותר משני משפטים? איך קוראים לו בכלל?

kobi 23

New member
נכון

ויש עוד אחד מהבר.ההוא שהתעלף פעם מאדי הנפט (מהמגדל קידוח של בארנז)

למעלה