טוב אז...

yitzko

New member
טוב אז...../images/Emo16.gif

רק רציתי לאחל שהחג הזה ישתפר כמה שיותר.... החג הזה כבר לא יהיה שמח אחרי מקרה כל כך מצער אז נוכל רק לקוות שיהיה יותר טוב שירד גשם ושהאש תיפסק והכי חשוב שלא יפלו עוד חיים של בני אדם וגם חיים של בעלי החיים זה מחמם לראות כמה אנשים במדינה הזאת מוכנים לעזור אחד לשני וכמה המדינה הזאת מאוחדת רק חבל שבדר"כ זה רק אחרי אסונות אז נאחל למכבים שלנו בהצלחה מול האש ושישמרו על עצמם, לפצועים החלמה מהירה ולמשפחות ההרוגים שלא ידעו עוד צער...

riktal

New member
תודה - בן אדם ../images/Emo140.gif

הלוואי שהחג הזה ישתפר קצת והכל יהיה מאחורינו. המצב מאוד קשה לכולנו. אני מרגישה כל הזמן צורך לבכות (ואני ממש לא טיפוס שבוכה). התמונות מצד אחד והמראות האמיתיים מצד שני (אני גרה בקרית מוצקין ויכולה לראות את האש ממקומות שונים בקריה) - ממש קשה לתאר את זה במילים. כל פעם שהר הכרמל שלנו מצליח להתאושש מאיזשהי מכה, קורה משהו חדש
, אבל נראה לי שהפעם הוא לא יצליח להתאושש מזה. מישהו אמר ברדיו היום משפט שגרם לי לצחוק - איך הגענו למצב שבחג החנוכה אנחנו קוראים לעזרת היוונים? אבל מול זה אנחנו רואים שוב ושוב איזה עם נפלא יש לנו - איך כולם נרתמים לעזרה ועומדים אחד לצד השני. עם כל הרצון שלי להגר לארצות הברית, אני יודעת שבאף מדינה אין את התמיכה והאהבה הזאת וזה מה שהופך אותנו למיוחדים
.

למעלה