טוב אז.. |4u|

עוגייה

New member
טוב אז.. |4u|

מכיוון שאני קוראת כאן הרבה ותמיד יש לי שאלות הגיע הזמן להציג את עצמי.. אז אני עוגייה (נגיד..) אני בת 23 ועוד דברים שאתם יכולים לדעת מהכרטיס שלי. יש לי חלומות צלולים מאז שאני זוכרת את עצמי (רק שאז לא ידעתי מה זה) ובכלל אני בקטע של חלומות, אני זוכרת חלומות מגיל 4, כשהייתי קטנה היו לי חלומות מתמשכים (על פני כמה שנים), והרבה חלומות שחזרו על עצמם לאורך כמה שנים. הקטע שהכי זכור לי מהילדות הוא שבמשך כמה שנים היו חוזרים לי חלומות על מקום נורא מפחיד איפה שאני גרה שהוא בדרך לבית שלי, שבמציאות פחדתי לעבור בו בלילה. כל פעם בחלום היה קורה לי משהו מפחיד אחר כשהייתי מגיעה לקטע הזה, או שהייתי מעירה את עצמי. יום אחד החלטתי שאני עוברת את הנקודה הזו בכל מחיר, ובאמת עברתי את הנקודה הזו והגעתי הביתה, והיה כבר אור יום ופרפרים וציפורים וכו'. ואחר כך במציאות לא פחדתי יותר לעבור שם. וזה היה שהייתי נגיד.. בת 12. אולי. אז כבר מאז אני זוכרת חצלולים שהיו לי. בכל מקרה הנושא הזה מאוד קרוב אלי וכיף לי מאוד לקרוא פה
אני אף פעם לא יודעת איך לסיים הודעות כאלו.. אז ביי :)

silverhawk

New member
יפה ביותר

כשהחלטת לעבור את הנקודה הזו ידעת שזה חלום? ובכלל, חלומות חוזרים/נמשכים וכד' הם מגניבים ביותר. בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום, ואת יותר ממוזמנת לשאול את אלפי השאלות שהצטברו אצלך לאורך השנים.
וכמובן, נשמח לשמוע על עוד כמה חוויות מעניינות שחווית. מממ, ביי. :)

עוגייה

New member
היי

אני חושבת שבחלום לא ידעתי שאני חולמת אבל במציאות ידעתי שאם בחלום אני אצליח לעבור את הקטע הזה, גם במציאות אני אוכל. תודה רבה על קבלת הפנים ויש לי שאלה כבר: בזמן האחרון אני לא ישנה כל כך טוב ואין לי הרבה חצלולים. קראתי פה על שיטות לבדיקת מציאות ואכן אתמול בלילה עשיתי את זה בחלום. בחלום אמא שלי ממש כעסה עלי (מה שגיליתי היום שאכן נכון במציאות) ואמרתי לה ולעצמי שזה רק חלום, ואז חיפשתי מתג אבל במקום שהייתי לא היה מתג (כשהתעוררתי נזכרתי בצער שיש שם מראה ששכחתי לבדוק..) אז הסתכלתי על היד שלי ואכן היו לי רק 4 אצבעות. אבל עדיין לא הצלחתי לקחת את החלום למקום שאני רוצה ולא הצלחתי לפתור את הבעיות שלי. וזו השאלה שלי - קורה לי הרבה שאני יודעת שאני חולמת אבל אני לא מצליחה לעשות שום דבר שאני באמת רוצה. איך אני עובדת על התודעה שלי לעשות בדיוק מה שאני אומרת? תודה, וביי :)

silverhawk

New member
פסיכואנליטקנים יחגגו על החלום הזה :)

בנוגע לשליטה בחלום, זה הכל עניין של מודעות וניסיון. מודעות בחלום לא מבטיחה לך שליטה בו, אבל ככל שתחזקי את המודעות והצלילות (קרי, את הוודאות שאת חולמת) וככל שתתאמני יותר על הנושא, כך תגבירי את הסיכויים לשלוט בחלום. בנוסף, ישנן שיטות שעשויות לסייע לך להגשים דברים בחלום. כך למשל, אם את מעוניינת לשנות סצנה, את יכולה ללכת לדלת כלשהי, להאמין שמאחוריה יהיה המקום הרצוי ולפתוח אותה. רבות, מקום זה, או מקום דומה לו, יופיע שם. לחלופין, את יכולה פשוט לעוף עד שהסצנה תשתנה (מה שיקרה די מהר). בנוגע לזימון אנשים/חפצים וכד', את יכולה להשתמש בשיטת הדלת לעיל, את יכולה לקחת חפץ ולדמיין שיש לו כוחות קסם ועוד ועוד.

למעלה