טוב, אז שוב רבנו.

ממוש

New member
טוב, אז שוב רבנו.

בלי מכות אבל עם צעקות {אני כמובן זו שצעקתי} כי גרשתיאת הבעל המקסים הזה מחדר השינה לסלון. {אולי יתחיל לעזור קצת בבית ועם לירני} אלירני הקטן { בן שנה ושלוש} ישן כבר בשמונה כמו כל יום, אך התעורר בצרחות הסטריות משנתו המלאכית בחצות כשרבנו, {אני יודעת שמאוחר אבל לא יכולה לישון עצבנית} וחיבוק ממני גרם לו להירגע ולחזור לישון. {הסברתי לו בלי מילים שזו רק עוד מריבה} כשנשפך עלי תה רותח ובכיתי { מה ? זה היה רותח צורב וכואב} אז אלירני בכה את בכי ההסטריה שלו גם.. הוא רק בן שנה אך כבר מבין הכל? מדהים. פשוט מדהימים הקטנטנים האלה. כל יום מחדש. האמת, קצת הופתעתי שלירן דואג לי כל כך {מה ? חשבתי שאת הגננת הוא אוהב יותר ?} מירבי {אמא שמחכה לשמוע כבר ``אמא אני אוהב אותך``}

אמיר.

New member
לחיי העתיד היותר טוב.

זוג שלא רב.. סימן ששניהם בעולם הבא. (לא מספיק שאחד שם :) העיקר לדעת את הכיון לבניה ותיקון קטונתי בקטע זה (רב המון) אבל!!!! לא ליד הילדים. הם צריכים עולם תמים. ליד הילדים - הכל מושלם. אחרת סתם עושים להם בלגן. בהצלחה נשיקות לכולם.

לי28

New member
ה``גבר`` בבית

הם מבינים הכל... שומעים הכל... ויודעים הכל מירבי – הכלללל – והם הכוונה לילדים. אצלי בבית גם אני עושה הכל, ככה אני הרגלתי את בעלי ועלי זה מקובל, נכון קצת קשה לפעמים וקצת נסוגים לאחור, אך המבחן האמיתי הוא, זמן האמת כפי שקוראים לזה, זה הזמן שבו את לא יכולה לתפקד ואז מה הוא עושה????!!! שאני נופלת מהרגלים וגם זה קורה, או שכשאני חולה, אז בעלי ישר לובש את הסינור ונכנס לנעלי הבית שלי וזו עבורי ההצלה הגדולה ביותר. לא כל הגברים טובים בלהיות כל השנה אבא או בעל בית, הם יותר חלשים מאתנו {שיוו אני לא מאמינה שאני רושמת את זה - בטח עכשיו צברתי לי אויבים}, אך זה יודע שלאישה יש כח סיבולת חזק יותר. ועיצה אישית - ברגע של לפני התפוצצות, יוצאים למקום נטרלי, בית קפה או משהו כזה.. שם אי אפשר להרים את הקול ומלבנים את הנושא ואז אין מעורבות של הילדים בבית. ומסר קטן לי אליך... בכל חיבוק של בנך הוא בעצם אומר לך ``אמא אני אוהב אותך``

עופריקו

New member
מה זה ? יותר חלשים ?????

אז לכם הנשים אל תעשו הכללות ,גם אבא וגם בילדות אבא של שבת וגם בעל בית......אפשרי גם אפשרי לי...מה הרוב הנשי פה מתמרד? מה אם צובטים אותי אני לא אצטבט? בקיצור צריך חלוקה שווה ומי שעושה זאת יראה שזה אפשרי ,כל אחד עושה חלק מסוים ושלום ושלווה בארמונותינו........(זה בסדר גם אני לא הבנתי...) אז יום מקסים לכם עופר זכויות הגבר במשפחה ;-)

למעלה