טוב... אז קצת מת פה...

kedeman

New member
טוב... אז קצת מת פה...

לא מאשים אף אחד לי לפחות עבר שבוע דיי מוטרף שלא היה לי בו הרבה זמן וגם עד שכבר הייתי בבית צנחתי לישון איפשהו או שהכנתי דברים ליום שאחרי לי לפחות היה שבוע מאוד מוטרף ואני רוצה להתנצל לאנשים אם פגעתי בהם בזמן האחרון כי לפעמים הייתי חסר סבלנות ולכן קצת מגעיל גם לפעמים שום דבר אישי.... זה התירוץ שלי ללמה לא הייתי פה תתחילו לתרץ למה אתם לא כותבים!! (אני לא מאשים! אבל עדיין דורש דין וחשבון!!)

יש הבדל

בין תירוץ לסיבה :) (כמו שלמדתי בשיעורי תנ"ך עם לאה ואני אל מצטערת שהם נגמרו) אז זה לא שלא הייתי פה...הייתי והגבתי על כמה דברים...אבל אין לי אף פעם סיבה ליצור שרשורים משלי...מצטערת אבל אני לא כל כך מעניינת :) ושיהיה חג שמייח לכולללםם :)

kedeman

New member
בטח שאת מעניינת!!

כל אדם שאין לי מושג מי הוא מעניין ברמה מסויימת ד"א היה או היתה איתך בקבוצה במד"צים מישהו מעמק חפר? נדמה לי ששמעתי את השם שלך בהכנה איפשהו (כשנעם אמרה שהיא במקור ממבואות אז שאלו אותה על אנשים משם)

מי אני? זה בטח בגלל משה

אז במקום להטיל אחריות על משה,הרי רישמת הסיבות של הדס: 1. יש מחשב אחד וכ-75 משתמשים בו. 2. הלו"ז צפוף ואין לי זמן לבדוק. 3. ניסיתי להשיג את חפר ולדבר איתו (הייתי עסוקה עם הזמנת מרצי חוץ לנחשון)[ 4. כן הייתי בפורם לשתי שניות והתאפקתי לא להגיב כי רציתי לראות לאן זה יתפתח וזהו להיום, כן, הלכתי לישון

עמק חפר רולז!

כןןןןןןןן אבל לא במדצ"ים במסע חוף :) הם היו עם האקס שלי במדצ"ים.. אני מכירה את גילי ברייר, וטל, ובן מרום וקרין צרפתי ועוד ועוד :)) אנשים טובים יש לכם!! ועכשיו גם גרעינרית טובה!!!!!

fresh mishmesh

New member
נעם?...

נעם מותק...! וכשדיברתי עם חבר שלי (ממבואות חרמון) על אנשים שאני מכירה, הוא נורא צחק מזה שאני מכירה את יובל...

rinani

New member
אני לא פה...בגלל ש...

בשבוע הזה לא הייתי בבית הייתי בטיול שנתי וכל סוכות אני גם לא פה אני ביוסי יפה אבל לפעמים אני לא מגיבה אבל אני תמיד מסתכלת לראות עם משהו חדש ואם יש לי מה להגיד אני אומרת

S a l i t

New member
כי אני יותר מידיי באופוריה מהמצב

עוד לא עיכלתי את זה שיש ביצפר שוב. נאחס. וכי הפורום הזה הפך להיות פורום חנונים מטורף אבל הוא עדיין דיי שווה

fresh mishmesh

New member
יש בצפר שוב../images/Emo35.gif על מה את מדברת../images/Emo35.gif

חוויתם את שלושת ימי הבצפר?!?! לי היה גשר

S a l i t

New member
ממציאה

אני מדברת על זה שהשנה התחילה.. כאילו כבר לפני חודש ניצ את הולכת ליוסי יפה?

fresh mishmesh

New member
חודש עבר ועוד לא עיכלת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פסיכית
. אממ, לא, אני לא הולכת ליוסי יפה, זה יקח לי קצת הרבה זמן, את לא חושבת
אבל גם ככה- אני לא מגיעה ליוסי יפה, כי אני אהיה עם חבר שלי במבואות חרמון...

S a l i t

New member
אויש תסתמי כבר קטנונית../images/Emo98.gif

מניאקית. החבר שלי בארצות הברית המועצות... :*( עוד חודש ו 19 ימים..

fresh mishmesh

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ומי זה החבר הזה??... חוצפה אני דורשת לדעת... אני אדבר איתך יותר מאוחר באיציק

just stav

New member
אה...

התירוץ שלי? לא הייתי בבית! אני כבר יותר משבועיים מגיעה הביתה רק כדי לישון כמה שעות, וגם זה במקרה הטוב! עומס!!! בצפר ותנועה, כבר ידוע שזה לא השילוב הכי מוצלח... בעעעע לא יודעת מה איתכם אבל לי באופן אישי אין חופש בסוכות. המצב עד כדי כך חמור שאני שוקלת לא להגיע ליוסי יפה... מקווה שזה לא יקרה. בכל מקרה, אני מקווה שהמצב קצת ירגע "אחרי החגים" חחח.... אבל שיהיה לכולם חג שמח. ולא לשכוח- עוד שבוע יש לי יום הולדת!
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה