טוב אז מסתבר ש

LemonLimeLilach

New member
טוב אז מסתבר ש

האקרים פלשתיניים פרצו לאתר של בר אילן והעלו אליו חומר תעמולה והמרכז מחשוב הוריד את האתר

(נקמה על הירידה על אחמד טיבי
)

o0Invisible0o

New member
זה קרה גם לנו השבוע!

שמתי את זה בפייסבוק אבל עד הבוקר כבר תקנו את זה..

כאילו, אנחנו זכינו לראות את האתר עם ה"תעמולה"..אצלכם ישר הורידו?

LemonLimeLilach

New member
לא זכיתי לראות את התעמולה

נראה לי שהורידו את זה די מהר, אבל ההיי לרן עדיין down, ועכשיו שבת אז כנראה שיעלו אותו חזרה רק ביום ראשון. זה היה תוך כדי דיון בקורס ממוחשב שיש לי שאני לא מבינה בו כלוווווום אז זה ביטל את הדיון וזה מעולה

o0Invisible0o

New member
אני בדיוק מנסה להבין מה הולך בתקופת מבחנים

הקרובה.
דברים טובים - שתי עבודות לכתוב, ארבעה מבחנים.
דברים רעים - יש מבחן יום אחרי יום באחד מהם..שאר המבחנים מרווחים סבבה.
אני מרגישה שבכל הקורסים עם מבחנים - אין לי מושג מה הולך!!

באחד הקורסים עם עבודה - הוא נתן לנו נושא כ"כ חופשי שאין לי מושג מה לעשות.. :-S

דברים אחרים:
היום גיליתי שלצלם קמח עף באוויר זה ממש קשה! לקח לי מ-ל-א זמן להבין איזה הגדרות אני צריכה לשים במצלמה כדי להצליח לצלם אותו באוויר. אחרי שהצלחתי צילמתי בערך 50 תמונות של קמח באוויר ואז לא ידעתי איך עוד אפשר לצלם קמח [אם יש לכן הצעות אני אשמח לשמוע! זה..לתרגיל. אני צריכה לשחק עם קמח ועם אור ועדיף שבלי דברים אחרים...]
אה וזה צריך להיות מופשט אז כמה שפחות סימנים בהקשר המקורי שלהם - נניח קמח עם שאר מצרכי אפייה או כל דבר שהופך אותו לקונקרטי [קמח כמו קוקאין, מסודר בשורות למשל] זה לא טוב.

ולנושא אחר לגמרי שאשמח לשמוע את דעתכן עליו -
חשבתי לעשות משהו, שנראה לי שטרם עשו ויכול להיות משעשע [לילך תשמח!]
יום צילומי תמונות פרופיל פייסבוק.
לפתוח אירוע פייסבוק שמזמין את כולם
לבוא עם מצלמה לאיזה פארק ציבורי/מקום נחמד בת"א
להביא כמה רקעים אפשריים ואנשים איתי לעזרה
ולצלם את כל מי שרוצה תמונות פרופיל לפייסבוק.

אני לא יודעת מה זה יתן לי חוץ מיום הזוי וכיפי..לאנשים שיבואו זה יתן תמונות, בתקווה טובות..וזה נראה לי נחמד.
אבל..רק אחרי תקופת מבחנים כי אין לי זמן לנשום עכשיו.
בקיצור, מה אתן אומרות? זה נראה לכן מיותר או חמוד? אנשים יבואו? אתן תבואו? בזבוז של הזמן שלי ועלי להתרכז בדברים יותר חשובים שיש לי לעשות? :S

LemonLimeLilach

New member
אני באמת אשמח

אבל אני אישית מעדיפה את התמונות פרופיל הלא מכוונות כמו כל אלו שיצאו לך באיטליה של מי שהיה איתך שם- שפשוט צילמת בונציה או בטיולים שלכן ויצא כל כך מהמם ש"לפרופילללל!!" קיצר, לא תמונות שעושים בכוונה פוזה למצלמה... בואו נלך לטיול בצפון או משהו
יום צילום זה גם מעולה, נגיד בפארק הירקון ולעשות תמונות עם הברווזים.

קמח= מר גמישששש. כזה ש"נשבר" והכל נשפך ממנו. זה צריך להיות בתזוזה?

חופשת סמסטר- בא לי גם לעשות סיכום לקראת. אולי מחר.

o0Invisible0o

New member
לא צריך להיות בתזוזה...

והבעיה היא שמר גמיש זה משהו קונקרטי, את מבינה?
זה זכרונות ילדות, זה משהו שכולם מכירים..וזה צריך להיות מופשט.

עכשיו סידרתי את כל הלו"ז שלי לחופשת סמסטר ו..נראה לי שיש לי איזה שבועיים לכתוב שתי עבודות..
מלא זמן, מה זה? נראה לי אני טועה או מפספסת משהו.

ואממ כן, ברור שעדיף תמונת פרופיל טבעית אבל..אם אין כי לא מטיילים איתי ואני בלי המצלמה [שגם אם מטיילים איתי, בארץ אני די מתעצלת לקחת אותה איתי..] אז...עדיף מלאכותי מכלום?
טוב, נראה..אולי בזמן חופשת הסמסטר - בסוף כזה, עכשיו שיש זמן.

o0Invisible0o

New member
גם אני לא, זה בסדר.

הנה תמונה שצילמתי:
http://i.picresize.com/WAa
אם לא היית יודעת שזה קמח האם היית חושבת קמח שהיית רואה את זה?
מה את מרגישה שאת רואה את זה? איזה אסוציאציות זה מעלה?
בקיצור - זה אמור להיות משהו שהוא לא שימוש של קמח, משהו שיוצר תחושה של משהו אחר - לכוון לרגש ולא למשהו ספציפי, לצלם הרבה תמונות כאלה.
זה..זה מה שאני אמורה לעשות.

RenanaD

New member
כימיה

חומר אורגני כלשהו (הם בד"כ לבנים) שהתפזר, או צילום מוגדל (במיקרוסקופ) של משטח שעשו לו ציפוי

מה. שאלת, עניתי

LemonLimeLilach

New member
תקופת המבחנים שלי-

יש לי רק שלושה מבחנים ואיכשהו כולם תוך שבוע: רביעי, ראשון, חמישי. כשמהמבחן האמצעי הוא סיוט שלא מהעולם הזה. מהמם.

חוץ מזה- עבודה אחת להגשה היום, אחת להגשה ביום האחרון של הסמסטר, וסמינריון להתחיל לעבוד עליו בחופשת סמסטר. סה"כ לא מאוד נורא, חוץ מהמבחן הסיוטי ההוא.

o0Invisible0o

New member
דיווח קמח מופשט?

אז..הגשתי את התרגיל! יאיי!

מסתבר שהסאונד שהקלטתי נשמע ממש לא ברור בכיתה אז לא כ"כ הבינו את כל מה שאמרתי אבל...זה לא שינה הרבה.
המורה ממש אהב אותו..הוא כאילו כל הזמן חזר להשוות את התרגיל שלי לאלה שבאו אחרי ופתאום נורא רצה לשמוע מה יש לי להגיד במהלך השיעור וזה..
והוא אמר לי שאם אני יכולה לתקן את הפסקול כדי שיהיה ברור מה אמרתי ולהביא שוב.
שאר הכיתה די שנאה את זה.
הדבר הכי אכזרי שאמרו עליו היה כשהמורה שאל מישהו: "אז מה התרגיל הזה גרם לך להרגיש או לחשוב?" והוא אמר "שקמח זה פוטוגני"
אפילו לא תפרגן על הצילום, אה?
בכל מקרה, לא אכפת לי במיוחד.
ועכשיו התעודדתי כי אחרי שלא הצגתי אף תרגיל עד כה והייתי בטוחה שהוא פשוט יבסס את הציון שלי על כלום או על העבודה הבודדת הזאת הוא שלח לנו מייל שנביא את כל העבודות שעשינו עד עכשיו על דיוידי לסוף הסמסטר... אז..הוא יצפה בהן, אז נחסכה ממני הביקורת של הכיתה.

למעלה