טוב אז מי כאן?

שמש27

New member
א. לא קראת את כל מה שהיית צריך.

ב. יש אייטיז מצחיק לאללה ב VH1.

tofit

New member
האמת,

בגלל שכולכם כאן איתי, השישבת הזה יעבור ממש טוב נורא התבאסתי להיות לבד, אבל אני כבר פחות מרגישה בודדה ועזובה

שמש27

New member
אז אולי נצא באמת ? טוריקן ? אלפא ?

ארטמיסיה ? אורי ? תורן ? אלאדין ?

tofit

New member
לפעמים יש לי תחושה שאנחנו

יותר פורום תמיכה נפשית מאשר פורום מוזיקה

tofit

New member
דרך אגב, מכירים את הקליפ שלהם

שבוי ג´ורג´ לובש חולצה שעליה כתוב תרבות אגדה

שמש27

New member
בודאי...

אומרים שהמתופף היה יהודי והוא נתן לו את החולצה... האמת, יש שירים שאני שומע אותם היום (כמו קאמא קמיליון) ולא מבין איך אהבתי אותם פעם... למרות זאת, מודרן טוקינג, לדוגמא, עדיין "נחשבים" אצלי, כמו שמישהו אמר כאן פעם, לפורצי דרך בהפקה.

tofit

New member
ואני טוענת

שיש דרכים שרצוי שישארו חסומות לא משנה, מה שרציתי להגיד על החולצה הזו ששנים לא הבנתי מה זה אומר תרבות אגדה, אבל לפני כחודש נפל לי איזה אסימון. אולי בעצם הם תרגמו את club לאגודה כי זה גם יכול להתאים, ואז יצא להם תרבות אגודה שזה בעצם תרגום מילולי של culture club. אז נכון שהם שכחו את ה ו´ אבל למי אכפת, העיקר הכוונה!!! מה אתם אומרים, הגיוני?

יאללה! יוצאים? ../images/Emo160.gif

אני די משתעמם כאן (כמעט למוות) אצל ההורים שלי... אם רק הייתי עכשיו בדירה שלי... בכל מקרה - בקשר לculture club, כדי להבין את הכיתוב שהיה לבוי ג´ורג´ על החולצה, אתם צריכים להבין שבכל זאת, בלונדון מן הסתם הקהילה היהודית היא אשכנזית (דההה...ברובה) ואת הכיתוב יש לקרוא בהגייה אשכנזית-יידישאית, וככה, טבעי מאד שיהיה כתוב "תרבות אגודה". כל זאת כמובן, בהנחה שג´ורג´ נעזר שם ביהודי מקומי. תחשבו על זה. עד כאן פינת הבלשנות
לאן יוצאים?

למעלה