טוב, אז לאחר ש...

guinness22

New member
טוב, אז לאחר ש...

סיימתי שירות צבאי מלא, ואני נהנה מהאזרחות כבר זמן מה (חצי שנה או משהו), לאחר חוויה מעניינת מאד של שירות באחד המקומות הטובים והמעניינים בחיל (557 גף ג' אימפריה), אני חייב לצאת בקול צעקה ומחאה: שוחרות זהו מוסד מיותר ואידיוטי. בתור אחד שבילה 4 שנים בתור אחד כזה, עשה קורס בתור אחד כזה, וגם טירונות, זהו בזבוז זמן טוטאלי שאין ממנו שום תועלת. במקום אשכרה להתגייס, לעשות טירונות, קורס והשלמות וכו' ע"ח הפז"מ, הצבא מנצל שוחרים שיהיו לו לכוח עבודה זול וממושמע שלא מתנגד לאף אחד מהטריקים המסריחים שלהם. לא עדיף להשתחרר בגיל 21 כמו בן אדם? שלא תבינו אותי לא נכון, אני נאמן לצה"ל, עושה מילואים (כבר פעמיים בחצי שנה הראשונה, היחידה חריגת קריאה) ומוכן להכנס לקבע לאיזו שנה אם יצתרכו אותי, אבל אחרי שדופקים אותך בקורסים בטכני ובהתנסות במקומות ההצבה (יכול לקחת כמה חודשים טובים כל הסיפור) וכל זה לא ע"ח פז"מ? נראה לי שיצאתי פראייר שחבל על הזמן. תלמדו מטעויות של אנשים אחרים, ואל תעשו את זה לעצמכם. מי שמע על בית ספר שבו אחר הצהריים במקום ללכת לים אתה בבסיס? מי שמע על בית ספר שבו מצחצחים נעליים? (כבדות)

maxlvo

New member
צרות של עשירים

החלק הזה: "מי שמע על בית ספר שבו אחר הצהריים במקום ללכת לים אתה בבסיס? מי שמע על בית ספר שבו מצחצחים נעליים? (כבדות)" אם אילו היו הבעיות היחידות...

ismeir

New member
חחחחחחחחחחחחח

לצחוק או
לבכות?

Babajista13

New member
לא הבנתי..

"צרות של עשירים" כאילו רק עשירים יכולים להרשות לעצמם לא לצחצח נעלים(כבדות)?

maxlvo

New member
לא, הכוונה שרק לעשירים יש בעיות כאל

לשאר האנשים זה לא מזיז (יש דברים חשובים יותר).

למעלה