טוב אז ככה הבא שכותב בסוף משפט בהודעה שלו יותר מסימן קריאה אחד, יקבל מכות!
O Ofer Tal New member 12/5/07 #1 טוב אז ככה הבא שכותב בסוף משפט בהודעה שלו יותר מסימן קריאה אחד, יקבל מכות!
O Ofer Tal New member 14/5/07 #4 רק שתדעו, אני התחלתי לסנן רשמית הודעות של גל הר געש, עקב שימוש לא קונבנציונאלי בסימני קריאה, כל מי שילך בדרכה , אכן תשלח אליו סלסילת השי
רק שתדעו, אני התחלתי לסנן רשמית הודעות של גל הר געש, עקב שימוש לא קונבנציונאלי בסימני קריאה, כל מי שילך בדרכה , אכן תשלח אליו סלסילת השי
ג גלי234 New member 17/5/07 #6 ומה תעשה לי פעם שלישית הא?! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ומה תעשה לי פעם שלישית הא?! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
1 1טל צוראל New member 18/5/07 #9 יצולם גם יצלום.... למרות שכשאריאל ניסה להיכנס השבוע לפח הוא לא כל כך הצליח.... מעניין מה יקרה....
ג גלי234 New member 18/5/07 #10 שתדע עופר שאני לא מפחדת ממך בכלל! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
שתדע עופר שאני לא מפחדת ממך בכלל! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
מ מיכלו1 New member 19/5/07 #12 כולנו היינו בשלג הקודם... איפה אתה היית טל?! זה היה דבר ראוי לתמונה!מה הדבר הבא?-
ג גלי234 New member 25/5/07 #14 רואה טל צוראל?!?!? כל היום אתה אומר לי שאני לא כותבת אבל זה לא שאני לא כותבת, אני כותבת פשוט עופר מצנזר
רואה טל צוראל?!?!? כל היום אתה אומר לי שאני לא כותבת אבל זה לא שאני לא כותבת, אני כותבת פשוט עופר מצנזר