טוב, אז ככה,

*superstar*

New member
טוב, אז ככה,

העונה החדשה אוטוטו מתחילה [אמנם בארה"ב, אבל נפלאות הן דרכי האינטרנט
].. ורציתי לדעת מה לדעתכם - בלי קשר לספויילרים שקראתם או לא, צריך לקרות או יקרה?

Hey Kid

New member
מה לדעתי צריך לקרות בסדרה?

- בלי כל התינוקות. אחד - מספיק לי. - הרבה יותר ניית'ן והיילי3> - הרבה פחות מריבות של ברוקלוקאס - הרבה פייטון עם הציורים שלה 3> [העונה היא קצת נטשה את הציורים וזה...] וזהו :]

דעתי

ברוקאס צריכים לחזור פייטון צריכה לעבור לגור עם ג'ייק ולהעלם מהסדרה. רייצ'ל וברוק צריכות להתחבר. ניית'ן והיילי- פחות מוצי מוצי דן - צריך להכנס למאסר על רצח קית' קרן צריכה להיות בהיריון מקית'...

batibam10

New member
חחחח שפייטון תעלם מהסדרה עלק..כנסוו

מה שנכון נכון..אני לא מתה עלייה.. ואני לא ימות עלייה יותר אם היא תקח לברווק את לווקאס!! דיייייי.. מה נסגר עם המפיקים והכל!? הם לא מבינים שלווקאס ופייטון זה לא זה..!!.. זווג משעמם כי שניהם תמימים.. ברוווק היא אווהבת לעשות שטויות.. מוורדת.. בגלל זה היא מתאימה כל כך ללוקאס השקט הזה.. אווף.. אני כל כך יהיה בבאסה עם שני הבלונדינים האלו יהיו יחד.. יהרווס לי ת'צפייה בסדרה.. ולפי דעתי..רי'צי'ל וברוק יהיו חברות כזה.. אבל ברוק טיפה תקנא בה שהיא לווקחת את תשומת הלב של הבנים או משו.. לא יוודעת.. ככה לפי דעתי.. ובהתחלה אף אחד לא יאמין לילד הזה שראה את דן רוצח.. אבל אז ישמעו שדן מתוודה ואומר לו שהוא זה שרצח וגם ככה אף אחד לא מאמין לו.. ככה שזה מילה נגד מילה.. חח סתם.. איזה ניחושים.. אני יכולה להיות מפיקה שאני חושבת על זה...
קיצווווררררר.. שיהיה לכווולם צפייה מהנה בעוונה הרביעית.. חפרתיייי לכם... וסורי אם אני לא יודעת כל כך ת'שמות.. שכחתי.. חח מרוב שלא ראיתי הרבה זמן מגרש ביתי

פייטון ממש חמודה...

לפי דעתי זה שדן יכנס לכלא... שקית' אכשיהו יחזור לחיים!!(חעחעח..) אני חייה באשלויות... ויהיה להם ילד.. שלוקאס וברוק יהיו ביחד אבל שהילד יפול לה...(לא מתאים לה עכשיו ילד...) שגי'ק יחזור לגור עם פייטן והם יגדלו ביחד את הילדה שלו..(ושניקי תמות או משהו כזה...) נייתן והיילי פחות מוצי מוצי אבל אם ילד... רייצ'ל עם מאות...(כאלה חמודים..) וקופר החתיך ימצא לו איזה כוסית!!!

רבההה

New member
לדעתי..

תינוק אחד מספיק
הרבה ניילי אבל לא יותר מידי
להפסיק עם המריבות של ברוקאס כי כל הזמן זה חוזר על עצמו.. =/ שפייטון תמצא לעצמה מישו אחר [ג'ייק אההם אההם] ותעזוב כבר את לוקאס כי לוקאס של ברוק ;] שדן סופסוף ימות חחחח סתם סתם אם הוא ימות יהיה פחות מעניין.. מממ שקרן תהיה ממש מאושרת ותמצא לה מישהו לא יותר טוב מקית' אבל מישהו שיעזור לה להיות מאושרת :) בקיצור.. אני רוצה עולם ורוד חחח טוב ושיהיה פה ושם אקשן.. זה יהיה אחלה =]] אההה ולא לשכוח.. שהעונה תהיה העונה הכי טובה שיש כדי שנקבל עונה חמישית

דעתי..

שקרן תהיה בהריון מקית' ואז אנדי יחזור והם יגדלו את התינוק ביחד.. שברוק ולוקאס יהיו ביחד.. שלפייטון יעלמו פתאום כל הרגשות ללוקאז, ג'ייק יקבל את המשמרות על ג'ני, יחזור לטריהיל ויהיה עם פייטון ביחד.. שברוק ופייטון ישלימו... שדן יכנס לכלא או משו...

RoniLiron

New member
../images/Emo100.gif אממ....

ים של סצנות ניילי
(הם הזוג הכי יפה בסדרה...תודו תודו ^^) שפייטון תמצא לה מישהו שהיא תאהב והוא יאהב אותה בדיוק אותו הדבר
ואני דווקא כן מקווה שזה יהיה לוקאס...כי אני חושבת שהיא ולוקאס הרבה יותר מתאימים
{לא לצאת עליי
} מה עוד? למרות שאני לא מחבבת את ברוק אני מקווה שהיא תמצא זוגיות אחרת ושגם תהיה שמחה
ושפייטון וברוק יחזרו להיות חברות =/ למרות שזה כמעט בלתי אפשרי אבל עדיין. חחח וזהו גם אני רוצה עולם ורוד ומשעמם
לא סתם... אבל העיקר שיהיו פרקים מושקעים ויפים
(
)

darklighter

New member
למה כולם פה נגד פייטון../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif

אני רוצה שהיא תהיה עם לוקאס למרות שאני לא מתה עליו אולי היא תחנך אותו... וברוקאס טוחנים לי את השכל
ממה שהיה עד עכשיו רואים שפייטון ולוק יהיו זוג יפה
לדעתי היה טוב אם רייצ'ל הייתה בהריון...ו/או שהיא תהיה עם מאות'... ואכן תינוק אחד מספיק
ודן צריך לסבול עינויים קשים כל העונה עד שימות בסופה
ושיהיה הרבה ניילי
והרבה צחוקים ואקשן וזה;]

רבההה

New member
אני דווקא

אוהבת יותר את ברוק ולוקאס ביחד מאשר את פייטון ולוקאס יחד כי לוקאס ופייטון זה שני בלונדינים רגשנים וכאלה.. ולא יודעת הם קצת משעממים [לא להתפרץ עלי חחח]. וברוקאס פשוט משלימים זה את זה
. למרות שלוקאס הפך את ברוק להיות רגשנית כמוהו אבל עדיין.. הם פחות משעממים ויותר מעניינים והם גם ממש חמודים יחדדדדד P: ובקשר לדן.. שהוא יסבול מאה עונות ואז בעונה המאה יכנס לכלא ;] מחר זה קורה-->עונה רביעית

למעלה