טוב, אז ככה

• פותח הנושא zoe80
  • פורסם בתאריך

slallum

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אתם מוזמנים להוסיף לחתימה האישית שלכם את השורה הבאה: פורום רוק - 258 - כי גם אני מתכפר

fire witch

New member
חכה שאמא שלי תבוא ויהיה לך תרגום

מדויק , נראה לי שהשורש הוא ממרוקאית וכאן הוסיפו לו כל מיני הטיות כמו "מתכפר, כפר , אני אתכפר עלייך וכדומה" שימוש נכון במשפט - "מה את מתלכלכת על ניל יאנג , תזהרי שאני לא אתכפר עלייך !" ובנוסף - "בואנה יא כפרית ,מה הבעיה שלך עם ניל יאנג?" קוראים את זה ב-כ' דגושה (איך לא ? בג"ד כפ"ת בראש מילה) ופ' רפויה

On23

New member
בגלל שאת לא אוהבת אותו...

זה עושה אותו לאידיוט?

s a r a h13

New member
לא.

העובדה שהוא גרוע ודפוק והשירים שלו מהתחת עושה אותו לאידיוט, או יותר נכון: כן.

zoe80

New member
את לא מבימנה כלום במוסיקה, אם את

אומרת את זה....אבל מילא, ווטאבר. למי אכפת מה את חושבת? בטח שלא לניל יאנג :)

yotamn9

New member
אם לא הפנמת עדיין...

מוזיקה זה עניין של טעם אישי. אם את לא אוהבת את ניל יאנג, זה לא אומר שהוא חרא. גם אני לא אוהב את ניל יאנג, ואני לא יוצא פה בהצהרות של: "ניל יאנג הוא זבל! חרא מוזיקה! אל תקשיבו לו!".

epitaph

New member
מחפשת קצת צומי...

אל תגיבו לשטויות שהיא פולטת והיא בטח תיעלם.

את בת 14, מה את כבר מבינה

לא שאני מזלזל בגילאים, אבל לפי התגובות שלך רואים עלייך שאת ילדותית כל כך... "הוא אדיוט"... "השירים שלו מהתחת וזה מה שעושה אותו אדיוט"... לכי תעשי שיעורי בית, מחר שבוע חדש... יש אנשים (או במקרה הזה תינוקות) שאם הם לא אוהבים אומן מסויים הם מקללים ואומרים עליו כל מיני דברים שליליים... כאילו, מה הקטע? לא אוהבת לא אוהבת, למה סתם לאמר שהוא אדיוט? בגלל שאת לא אוהבת את השירים שלו?... "פעם הייתי מקשיבה לו"... מה זה פעם? גיל 9? עשי לי טובה את כבר תתבגרי ותביני מה זה מוזיקה.

fry

New member
רק עכשיו קלטתי ת'חתימה שלך

מעריץ סאבאטאג' אה?
יפה לך

למעלה