טוב אז ככה..

זהרי

New member
טוב אז ככה..

קודם כל בוקר טוב... לא יודע... אומרים שאני אדיש..לא מביט מסביב חיי בבועה בתוכי.. אתן כמה דוגמאות.. צריך להבחן מועד ב בשני מבחנים וזה אפילו לא מפריע לי... מקבל דוח תנועה ורץ לשלם ללא הפרעה העולם יכול להתמוטט ליד האוזן שלי וזה עובר מעליי... אבל... בכל מה שקשור לאהבה זה חודר לתוכי תשומת לב...צלצול...הפתעה... תחושות...הרגשות... בכל מה שקשור לזה אני נופל...צריך את החיכוך של האהבה... סתם..בוקר...עדיין לא החלטתי איך יסתיים..כאילו שזה תלוי בי.. בוקר טוב זהרי

Mאיה

New member
יש לי הרגשה...

שזו פשוט תקופה, או שזה מצב שנגרם מהסביבה, מהחיים שלך. אני לא יודעת עד כמה אתה מאושר, אני מקווה שאתה מאוד מאושר. ואם לא, אני מקווה שתלמד להיות מאושר. שיהיה לך יום נפלא!
Mאיה.

זהרי

New member
מאיה

וואו כל כך שמח לראותך כאן... ואיתך ועם סיון איך אפשר שלא לחייך כעת..איך??? זהרי

Mאיה

New member
אז תראה חיוך...

אתה יודע, חיוך כזה עם שיניים חשופות... כזה שיוצא מתוך הלב ונוגע בכל נפש שעוברת בסביבה. נו, תראה...! אתה יכול! אני מבטיחה לך שאתה יכול.. תנסה לפחות.. הנה, הנה זה עולה חיוך קטן בזוית הפה.. נו, תתאמץ עוד קצת.. עוד קצת... וואי, לא ציפיתי לחיוך כזה!
- תראה למה אתה מסוגל! עכשיו אני מאושרת! Mאיה.

זהרי

New member
מאיה וסיון

תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתת******* תתת* ת******** ת*******תתת תתתת* תתתת* תתת* תת * תתתתתת* תתתתתתתת תתתת* תתתת* תתת* תת * תתתתתת* תתתתתתתת תתתת* תתתת* תתת* תת * תתתתתת* תתתת* תת תתתת* תתתת* תתת* תת * תתתתתת* תתתת* תת תתתת* תתתת**תתת* תת * תתתתתת* תתתת* תת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בלי צבעים...בלי קישוטים...רק אני כמו שאני..וגם מילית וציורי... זהרי

זהרי

New member
לא יצא...../images/Emo10.gif

אז בכל זאת אצטרך קצת מעטה אחר...
זהר

סיון b

New member
זהרי,

למה אני לא מאמינה שאתה לא יכול? מקודם כתבת שאתה כן מחייך.... לא רוצה להישמע סבתא, אבל תחייך יותר! אפילו בצביעות... בסוף זה ידבק! חבל שאתה לא יכול לראות את החיוך שלי אולי היית נדבק! ובלי צבעים, ובלי קישוטים - תחייך כמה שאפשר! וזהרי, תתעודד!!! אתה מלך! ואין כמוך!!! שומע? סיון

סיון b

New member
זהרי....

לפחות דרך האייקונים אתה מחייך.... שמחה נורא לראות את זה... תמשיך ככה, ואם בא לך תעדכן אותי בהתפתחויות!!! וכמו שכבר אמרתי, אני כאן! סיון

למעלה