טוב אז ככה...

RapeShit

New member
טוב אז ככה...

פתחתי שירשור חדש כי החלטתי להגיב בפורום, כאילו אני כל הזמן קורא ומסתכל על הרוב, אבל תמיד מתעצל להגיב :p אז אממ במקום להגיב מלא הודעות זה דורש הרבה מאמץ אני ארכז הכל פה... חדשים, אני הנביא של הפורום, מתנות, מכות, וסער בקופסא יתקבלו בברכה :) ואממ התפקדו נא בשרשור זה עם פרטים מזהים על עצמכם, כמה שיותר יותר טוב, ואז אני אגיד לכולכם ברוך הבא כמו שצריך :פ אמממ ברוך הבא ושהיה נעימה וכל החרטטה לשווארמה הזאת לכל החדשים, אבל מי שיגיב לי שהוא חדש ופרטים יקבל ברכה משלו [לא כולם מקבלים :p] אמממ ולכל השרשורים שמתנהלים פה, העטיפה הכי יפה שאני ראיתי היא של אינפליימס של Reroute To Remain ולא זה לא פאוור :p אממממ תעשו חיים, תהיו שמחים, תאמינו באלוהים [עידן לך תמות :p או תאנוס גמל זה בערך אותו דבר. :p] ואמממ אני אפסיק את ההודעת חפירה הזאת, בלינק, שכולם צריכים להסיק ממנו מנת משכל חשובה לעתיד! היר איט איז: http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200507/20050716213700.htm נדיר תודה בובה :))

airstrip

New member
אהוי - עוד חדשה.

שלום כולם. גם אני חדשה (עוד אחת - סקלו אותה באבנים!), ובמקום להציג את עצמי ולצפות לים תגובות מרגשות, רציתי לבקש קצת עזרה (בתקווה שלא תצביעו ותצחקו). אנשים שסיפרתי להם על הלהקות שאני שומעת טוענים שהן פאוואר מטאל, אבל אני לא כל כך מכירה את השמות של הסגנונות (כי לא ממש אכפת לי
). אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פאוואר מטאל לסתם מטאל, אני אשמח. ואם אתם מכירים עוד להקות בסגנון של Nightwish, Epica ו-Within temptation אתם מוזמנים לרשום כאן. יום טוב.
אורנית.

nightwish וepice וגם within יש תמיד

וויכוח אם הן גות' או פאוור, ואפיקה ונייטוויש זה מעולה!!!!!! ולגבי פאוור מטאל מה זה, כנסי לפה =>http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=760&msgid=47806691 שם כתוב הכל, ו, ו, להקות פאוור את רוצה? blind guardian, helloween, hammerfall, rhapsody, gamma ray, sonata arctica, arwen, stratovarius dream evil - חלקם פאוור symphony X וsavatage יש וויכוח אם הם כן או לא, יש להם שירים שכן אניוואי והם טובים, וגם דרים ת'יאטר למרות שהם בכלל לא קשורים לפה.. בהצלחה אה, ודרך אגב, ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!! אני ג'ים ומקווה שתתאקלמי פה בהצלחה כמו כמעט כולם

airstrip

New member
טוב..

נראה לי שאני אוהבת את כל הלהקות שהן לא ממש פאוואר =/ דרים תיאטר וסימפוני אני מכירה. הן טובות. ותודה

Blade Of Fire

New member
אמרת נייטוויש ואפיקה אמרת גות'../images/Emo3.gif

AFTER FOREVER ASARAI DIVILLIUM MERCURY RAIN MIDNATSOLL LACUNA COIL פחות טובים אבל אולי תאהבי LEGIONS OF ATHERIA ELIS SKEPTIKAL MINDS AUTOMN הלהקה הראשונה (אפטר פוראבר) היא להקת המקור של הגיטריסט של אפיקה... ונדמה גם של הקלידן אבל אני לא בטוח...

RapeShit

New member
שם יפה

כמו של התנחלות :p סתם לא בדיוק התנחלות אבל נו מילא חחחחח ובקשר להבדלים, אין סתם מטאל, יש ת'ראש מטאל שזה זבל של מטאל :p אבל זה לא קשור, אקיצר יש מלא סגנונות ולי אישית אין שמץ בקשר להבדלים, אבל תשמעי מה שנשמע לך טוב באוזן, סגנונות לא משפיעים. ואממ ברוך הבא תרגישי טוב, ואם יש לך אוכל מיותר, אני כאן!!

airstrip

New member
יו! ../images/Emo9.gif

אתה כבר הבנאדם השלישי שאומר שהשם שלי נשמע כמו התנחלות. וזה כמעט נכון.. יש כזה ישוב ליד הקו הירוק :)

RapeShit

New member
תראי מותק

לחברה שלי יש משפחה שם, והיא נוסעת לשם הרבה, משם הידע :p [חס וחלילה חס ושלום שלא נדע מצרות בלי עין הרע בלי לפתוח פה לשטן חמסה חמסה חמסה טפוטפוטפו שמור עלינו]

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif

סתם
ברוכה הבאה
ו...ראי Tag-Lines (את נכנסת לעמוד הראשי של הפורום-איפה שיש את הכפתור שעליו כתוב בכתום "כניסה לפורום", אלא שאת מסתכלת למטה יותר ורואה שיש שם כל מיני מאמרים הקשורים לפורום ומייצגים אותו. חפשי שם. אם לא תמצאי אני כבר אסביר...

Kfiriboy

New member
הו ברוכה הבאה אורנית :)

כאן זה פורום פאוור מטאל ואני כפיר אבל את יכולה לקרוא לי כפיריבוי

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

חשבתי שאת אולגיה בהתחלה, ולקח לי קצת זמן להבין למה היא רושמת הודעה בתור חדשה :S טוב, אמרו לך כבר להקות אז אני אמליץ לך על Arwen לא בסגנון, אבל הלהקה הכי טובה שיש :]

למעלה