טוב אז ככה..

Queen Of Rain

New member
טוב אז ככה..

אפשר להזמין איי פוד מאיזושהיא חנות מכוונת בארה"ב? יש חנות בארץ לכל האקססוריז לאיי פוד (כמו למשל איי סקין) ראיתי באתר של אפל שהאיי פוד מיני עולה 199$ לעומת היקרנים פה שרוצים אלף ומשהו שקל , אפשר להזמין משם? ועוד משהו - אני יכולה להעביר את כל המוזיקה למכשיר סתם ככה או שאני צריכה להפוך אותו לפורמט מיוחד? תודה

LinkTree

New member
כמה תשובות

אפשר להזמין מחנות מחול רק שצריך לקחת בחשבון משלוח מעמ ומכס. (שאם משלמים הכל זה יוצא קרוב למכיר בארץ) בחול הכי טוב לקנות אם יש מישהו שיכול להביא את זה חזרה. ב IPOD אפשר לשים שירים בפורמט WAV MP3 AAC ן LOSSLESS אם השירים שלך הם בפורמטים האילו אין בעיה להעביר אותם - אם בפורמטים אחרים צריך להעביר לאחד מהפורמטים האילו.

Queen Of Rain

New member
תודה ו....

מה עם הדיוטי פרי? מוכרים שם? מישהו קנה משם? כמה זה עולה בערך? סורי על מתקפת השאלות פשוט ההורים שלי אמורים לטוס אוטוטו

LinkTree

New member
דיוטי פריי - לא יודע

אני לא חושב שיש שם - אבל אם הם טסים (רצוי לארהב כי בארופה למשל זה די יקר) - אז פשוט תבדוק איפה באזור שהם טסים יש APPLE STORE ושיקנו משם.

Queen Of Rain

New member
הם טסים למרוקו:|

ומשהו אומר לי שאין שם חנות אפל , לפחות לא אחת מקורית אווףףףף..למה ההורים שלי לא יכולים להיות טיפוסיים ולטוס ללאס וגאס או משהו ניו יורק דווקא הם טסים למקומות הכי נידחים בעולם

idoPod

New member
במרוקו גם טרנזיסטור לא תמצא

לגבי סאקאל, אין שם, הם לא עובדים עם בי.זד שיווק (ככה אני זוכר פעם אחרונה שדיברתי עם גיא) עכשיו, אם אתה רוצה יש לך בחנויות בארץ OLSALE NETACTION וכל אלה, תראה רק שהמשווק זה בי.זד שיווק או ידע. עוד מקום משתלם זה שקם אלקטריק עכשיו יש מבצע 32 תשלומים משו כזה, אני יודע שכל הזמן יש 24, לך תבדוק. או שתזמין פשוט מאוד מידע מ6 תשלומים, הכי פחות כאב ראש אתה יכול לסוע ולקחת תוך יום. עוד מקום זה pdastore , אמנם הם לא משווקים מורשים והמעבדות זה לא ידע, אבל מחירים לא רעים בכלל תעשה את השיקולים שלך אלה האפשרויות שיש לך בארץ.

elad2002

New member
יש בדיוטי פרי

טסתי לפני בערך שבועיים, ונכנסתי לסקאל, והיה להם רק דור שלישי ! וזה גם עלה יקר....

Queen Of Rain

New member
שמת לב במקרה כמה עולה המיני?

יקר כמו המחירים בארץ...? ואגב אני בת

TheRealDeal

New member
מיני לא כדאי מהדיוטי פרי

כי אם יש להם אייפוד דור שלישי... זה אומר שהמיני זה דור ראשון אם בכלל, עדיף לקנות כבר בחנויות בארץ, גם לא נראה לי שהדיוטי פרי יהיה יותר זול..

Queen Of Rain

New member
אבל שמעתי שיש מיני מהדור החדש

עם 6 ג'יגה או משהו כזה ולמה בדיוטי לא יהיה זול יחסית לארץ:|? ובקשר לחבובה שמוכרת , לא תודה :)

geeker

New member
אגב מיני

יש לשכנה שלי אייפוד מיני למכירה (זה של בעלה, שאחרי כמה ימים נכנס לאישפוז ולא יצא... חמסה). היא מוכרת אותו ב-1300 ש"ח. 4GB ורוד מטאלי חמוד. רק אם את מעוניינת.

למעלה