טוב אז ככה...

Hammerfall

New member
טוב אז ככה...

אני כבר די הרבה זמן רוצה לשחק "וומפייר" והבעיה היא שאין לי עם מי. אני יכולה להשיג את הספרים, לקרוא להבין וכדומה אבל אם מישהו משחק בקרבת ראשון ומוכן לצרף גם אותי אז אני אודה, אודה, אודה לו על טוב ליבו... ואם גם הוא מוכן אז אולי אפילו להעביר לי קורס מזורז או משהו כזה... בכל מקרה אני ממש ממש רוצה לשחק וקודם כל להבין מה כל כך מיוחד בזה.... תודה מראש, בבקשה תגיבו...

DDN

New member
גבריאל ס, זה התחום שלך. . . .

|צוחק ברשעות|

Gabriel S

New member
משחקי ערפדונים

תתעלמי ממנהל הפורום שלנו וההודעות חסרות התועלת שלו :) בימי חמישי ישנו לארפ מבוסס על ומפייר (משחק חי) אשר רץ כבר 4 שנים ברציפות. לפני כחצי שנה הפסקתי להנחות אותו וכיום מנחה אותו בחור בשם ארם, אשר תמיד שמח לשחקנים חדשים. כל שחקן או שחקנית מעל גיל 18 יכולים להצטרף, אם את מעוניינת לנסות סשן או לקבל פרטים נוספים את יכולה להשאיר לי הודעה.

Hammerfall

New member
אני ממש אבל ממש לא בקטע של לארפ

אני מאוד רוצה ללמוד את המשחק והכל אבל בשיטת הלשבת בנחת ולשחק ולא לרוץ כמו אחוזי דיבוק כשאיזה יצור מגודל עם גלימות רודף אחרייך עם דלת 7 טון.

DDN

New member
המשחק שלהם,

זה לא לארפ מבחינת ה"רודפים אחריך וכו'" זה די חצי לארפ. גבריאל יסביר לך עוד (אני מקווה) מה שכן, המשחק שלהם הוא משהו כמו 24/7 כזה. . . . אם הבנתי אותו נכון

JusticeLeSombra

New member
מצטערת אבל אני גם לא רואה את עצמי

מתרוצצת עם גלימות ועושה כאילו השתמשתי בכוחות מיוחדים.

Gabriel S

New member
גלימות? מאיפה זה הגיע...

בחיים לא ראיתי מישהו מתרוצץ בגלימה במהלך סשן. הכי גרוע שראיתי זה טוראדור בחליפה מלאה בוכה על זה שנגמר היין וזה לא אירוח מכובד :)

Gabriel S

New member
ראיתי גלימה פעמיים בכל ארבע השנים

פעם אחת בסשן פרטי בתקופה שהייתי מנחה ופעם אחת שהיה שחקן (שלא משחק כיום) שחשב שלהסתובב עם גלימות זה מגניב. מתי יצא לך לראות גלימות?

JusticeLeSombra

New member
"מבוסס על ומפייר"

למה אתה מתכוון ב"מבוסס על"? באפי vs. אנג'ל + הטורף נגד הנוסע השמיני שבמקרה משתייכים לקמרילה?

L e s t a t

New member
../images/Emo6.gif

למרות שיצורים כמו ב"נוסע השמיני" מתאימים (כש"מכוונים" אותם מחדש קצת) לכרוניקה של השַׂבָּת.

JusticeLeSombra

New member
זה נדוש

תחפש ל Corine Macron תראה מה אישה מסוגלת לעולל עם מכונת סריגה ואז נראה את הנוסע השמיני הזה

Gabriel S

New member
זה רעיון

שאני חושב שנוותר עליו :) הכוונה היא שהעולם בעיקרון הוא VTM, אבל במהלך השנים נעשו שינויים מסויימים בשביל להתאים יותר למשחק ערפדים בישראל של ימנו, פלוס שינויים שונים שאני והמנחים הקודמים חשבנו שנחוצים. (דוגמאות: במשחק הזה אין דורות, כוח נקבע לפי חוזק דם וגיל שערפד צעיר יכול להיות בעל דם חזק יותר תאורטית מהסייר שלו, אם הם היו באותו גיל. דוגמא נוספת: ערפדים במשחק הזה נחשבים אלדרים ומבוגרים החל מגיל מאה - רוב השחקנים משחקים דמויות בנות שישים עד שמונים. המטרה בהורדת הגיל הייתה לאפשר חיבור טוב יותר לדמויות והפיכתן למשהו אנושי יותר ומקורב יותר לתקופתנו)

JusticeLeSombra

New member
אממממ

>>דוגמאות: במשחק הזה אין דורות, כוח נקבע לפי חוזק דם וגיל שערפד צעיר יכול להיות בעל דם חזק יותר תאורטית מהסייר שלו<< זכותכם, אבל אני חושבת שבלי דורות זה קצת יוצר כאוס ואפשר בכלל לוותר על רעיון של "חוזק הדם" למרות שלדעתי ככה אתה זורק רעיון של דארוויניזם חברתי שבחברה ערפדית שהיא חברה של טורפים הוא קיים בצורה די חזקה וצריך להעביר אותו as such. אבל זה רעיון מעניין - בלי דורות (ובלי קין?). אבל אם כל מה שרוצים זה ערפד שיותר חזק מהסייר שלו אז תצטרפו לסבת
>>רוב השחקנים משחקים דמויות בנות שישים עד שמונים. המטרה בהורדת הגיל הייתה לאפשר חיבור טוב יותר לדמויות והפיכתן למשהו אנושי יותר ומקורב יותר לתקופתנו<< אתה רוצה לשחק משהו אנושי ומקורב לתקופה שלך? תלך על ה"טריים" (fledglings), לא יותר מתאים? אפילו בSabbat רובם מתחילים עם אנושיות (למרות שהיא נמוכה יותר משל ערפד בקמרילה). אם אתה רוצה לשחק ערפד זקן קח בחשבון שנסיון האל-חיים המתמשכים שלו דרדר את האנושיות שלו והפך אותו לאנאכרוניסט. בכל מקרה, אתה יכול לגלות פחות או יותר מה העלילה במשחק שלכם? אולשלוח לי מסר אישי על זה?

ogmios

New member
הממ

אני מריץ סדרה פחות-או-יותר קבועה של חד"פים באיזור ת"א, אבל לקבוצה שהגיל הממוצע שלה הוא משהו כמו 27, ולא נראה לי שהם ירצו לשנות את הממוצע הזה יותר מידי. סורי.

Furyen

New member
מתי אתה מריץ את זה ולמה לא ידעתי??

יש מצב שאני מוזמנת מתישהו, או שהקבוצה קבועה ומקובעת?

ogmios

New member
אם את עומדת בקבועי הזמן שלנו...

(שזה אומר בערך טלפונים באחת בלילה של "יאללה, משחקים היום. תגיעו.")

DDN

New member
למה להגיב לפיורין?

אם לא תתייחס לאלף, הוא פשוט יעלם. . . . . בכל מקרה, כמו שאני מכיר את הביצה, אין לה בעיות עם זמנים כאלה

Thessalian

New member
עם כאלה זמנים אין לי בעיות.

וזאת למרות הצורך לקבוע איתי פגישות שבועיים מראש. עוד לא ממש הצלחתי להבין איך לוח הזמנים שלי עובד ולפי אילו עדיפויות. אשמח לקצת הסבר.

למעלה