טוב, אז ככה:

טוב, אז ככה:

אני חדשה פה (נעים מאוד מקוצר הפעם, אך חם ולבבי, שלא תבינו לא נכון :)) ברשותי iPod דור 3 בן שלושה חודשים (מאחרוני הדור...). פירמטטתי את המחשב ואני חייבת למצוא שיטה בה ניתן להעביר את כל תכולת הiPod שלי בחזרה לiTunes. אני פשוט לא מקבלת "אי אפשר" כתשובה. יש אופציה בiTunes שנקראת "consolidate library". יש למישהו מושג מה זה אומר? אילו השפעות יהיו לזה על הiPod שלי (ועלי...)??

תודה! עכשיו נשאלת השאלה...

האם אני יכולה לחזור ולהשתמש בiTunes, ז"א, להעביר את כל התוכן שהורדתי בעזרת ה Ephpod לספריית הiTunes. ניסיתי להעביר את הקבצים לספריית itunes music, אבל אני עדיין לא רואה אותם בתוכנה עצמה, תחת "library".

weird dust

New member
מצטער לא הבנתי

את מעבירה קבצים למקום מסויים לאחר מכן את מכניסה אותם לאי טונז ומשם לנגן

נערה בהפרעה

אני יודעת שאני בטח נשמעת מפגרת על, אבל זה מה שאני לא מבינה. איך אני מעבירה את השירים לiTunes? אני יודעת להכניס שירים לiTunes רק ע"י IMPORT, כאשר אני מכניסה CD למחשב. אין לי מושג איך מעבירים קבצי mp3 או mpeg4 לiTunes...

weird dust

New member
יש לך ICQ?

אם כן תיפני אלי במסר. אני ינסה לעזור לך יותר. אני לא חושב שכל באי הפורום צריכים לראות התכתבות אישית.

וואלה. עובד. :)

לא דמיינתי לעצמי שרק גרירה של הקבצים לתוך הiTunes תכניס אותם לספרייה הראשית. סילי מי. תודה רבה! מה הייתי עושה בלעדיכם?

gil222y

New member
כיצד להעביר את הקבצים מה IPOD?

יש לי בעיה דומה, כל המוזיקה מהמחשב נמחקה בעת פירמוט הדיסק. התקנתי את תוכנת EPPOD2 אך אני לא מוצא כיצד להעביר את הקבצים למחשב. האם התוכנה מעבירה רק MP3 או את כל קבצי המוזיקה? תודה גיל

למעלה