טוב אז ככה:

bariska

New member
חחחחחחחח הדיסק האהוב עליי:)

יש בוא תשירים הכי יפים...הינה שלי

EMILY666

New member
../images/Emo3.gif גם אהוב שלי..ועצלך תמונה חמודהה

בוריסקה אתה באיסי???

qwerton

New member
טוב, אז ככה:

1.תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי (אלה גונבת בדיחות מעומר?! חס וחסה!!) אני לא אוהב מיץ עגבניות
2.מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה ? מוציא את התפוח מפיה, משחרר אותה מהכיסא ומשחרר אותה לדרכה...במחשבה שניה אני אשאיר את התפוח בפה שלה..יש לי טעם מינימלי במוזיקה :)

the freaky girl

New member
"נמנמנמנמנמ.....

"....... ציטוט..
תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי (אלה גונבת בדיחות מעומר?! חס וחסה!!) ממ... תמורת אושר, אם זה היה אפשרי..
מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה? קשה להחליט מה אני אעשה קודם.. אני אשאיר אותה לתנינים..
לעעעע... אני אשאיר אותה לרחמי קיריל..
או אלה

Janem

New member
תשובה{ות}

תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי (אלה גונבת בדיחות מעומר?! חס וחסה!)? אם מוציאים ת'זבובים, החרא של התולעים שוקע בכל זאת, וטובלים את הפיצה במיץ העגבניות, זה לא כזה רע כמו שזה נשמע. הייתי שותה את זה כדי להשתתף בניסוי, או תמורת מיץ תפוזים/ סיגריות west מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה ? שאלה טובה. הייתי לוקח את החבל וקושר לה את התפוח יותר חזק לפה, כדי שתסתום את מערת האופל הזאת, שדברי הסטה ורשע יוצאים משם ללא הרף ומשחיתים את כוחות הטוב, הנלחמים ברשע דוגמתה, וב.ס.

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif............

חחחחחחחחח.......... "שדברי הסטה ורשע יוצאים משם ללא הרף ומשחיתים את כוחות הטוב"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוני, קרעת אותייייייייי!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה