טוב...אז..ככה...

shany5

New member
מה???

אני קניתי את האלבום האחרון של רדיוהד (הייל טו דה טיף-שדרך אגב הוא מעולה) וזה בדיסק אחד ולא בשניים... אולי אתה מתכוון לתוספות שהוסיפו אוז חילקו ל-2 דיסקים..?

yoavsc

New member
תקליטים, לא דיסקים

את זוכרת, שחור, עגול, וגדול מאוד. מנגנים אותו על פטיפון.

shany5

New member
האאם לא שמתי לב....

וכן אני יודעת מה זה יש לי אוסף וינילס בחדר... וחוצמזה תגידו ויניל ולא תקליטורים זה הרבה יותר מובן...

MajorWinters

New member
תודה../images/Emo140.gif שאלה אחרת ../images/Emo19.gif

למה לרדיוהד, שהוציאו אלבום בכורה ב1993, למה להם להוציא תקליט LP בשנת 2003 (מסתבר שזה אפילו כתוב באמ"ג).... למה להם?

GingerBread Man

New member
אני חושב שכמעט כל אלבום שיוצא

יוצא תחילה על תקליט ואז על דיסק אבל אני לא בטוח

נייט נכון

יש הרבה להקות שמכירות בחשיבותם ההיסטורית והאיכותית של תקליטים, ובנוסף לדיסק הם מוציאים גם תקליט של האלבום שלהם (לרוב לא לפני הדיסק). הרעיון הוא גם לתת צ'אנס לאוכלוסייה קטנה של אנשים שעדיין מסרבים להכיר בכלל בקיומו של ה-CD (פגשתי כמה) ויש ברשותם אך ורק פטיפון (אני גם די קרוב לעניין). רדיוהד תמיד היו בעד תקליטים, וכל אחד מהאלבומים שלהם יצא בזמן אמת גם ע"ג תקליט (אפילו הראשון שלהם).

ThE RhythM

New member
../images/Emo91.gif

היום במוסף 7 ימים של ידיעות יש ספיישל "50 הרגעים הגדולים של הרוק" לכבוד (כך מסתבר) 50 שנה להולדתו של הרוקנרול. האמת שעוד לא קראתי, אבל אני ברגע זה הולך לעשות זאת

ThE RhythM

New member
*תיקונים../images/Emo163.gif

זה 25* הרגעים, ולא הגדולים, אלא "הפרועים"...סורי על דביליותי

Abbe Faria

New member
אגב

אני משוכנע בכמעט 100% שלפני בערך 3-4 שנים ידיעות עשו כתבה זהה כמעט לחלוטין... אם לא בדיוק אותו הדבר...

מכירה מקיפה של דיסקים!

משומשים אך במצב שמור היטב. אוסף נרחב של בלוז, רוק, ענקי גיטרה, וגם קצת מוסיקה קלאסית ומוסיקה ישראלית. הרשימה המצורפת קונקרטית, אם כי לא מלאה לחלוטין. יש גם כל מיני אוספים למיניהם ודברים שעלולים להיות נדירים.

yaronbarb

New member
EGGROLL חם לירושלמים

מאחר וכל השבוע אני מכתת רגלים בין סימטאות ירושלים במטרה לצוד כמה שיותר חובבי רוק אנונימים ולהפיץ את התורה, לא יצא לי לכתוב מספיק בפורום. אז הנה חברים: בעוד שבוע בדיוק - EGGROLL בירושלים. אני לא יודע אם אתם זוכרים/יודעים - אבל מדובר בפאקינג הופעה סוף הדרך. 3 שעות בהפקה לפי מייטב המסורת. על התאורה ינצח שחקן הרכש - אפיק פלד ועל הסקסופון - תם לב. מאחר וירושלים זה חמישים דקות נסיעה מת"א (ווב - הסאונדמן שלנו - עושה את זה ב 30 ) לא יתקבלו תירוצים ופטורים. אני רק מפציר - נא להזמין כרטיסים מראש!!!!! זה לא מחייב וזה מקנה הנחה משמעותית ( 53 ש"ח במקום 68(!)) כמובן אפשר גם בטלפון. אני חוזר לכותל - נתראה...

suicidal sheep

New member
מחווה לליאונרד כהן

ביום רביעי ה-30.6.04 בשעה 22:00 ב"מאחז זמני" (בירושלים, רח' יפו 153 קומה שניה), תתקיים הופעה חינם של עופר גולני במופע "הכהן הגדול". בהופעה כלולים כ-20 שירים מכל התקופות/פאזות/תקליטים של ליאונרד כהן, חלקם מתורגמים לעברית וחלקם בשפת המקור באנגלית. במקום ימכרו גם דיסקים של עופר גולני בזיל הזול, למעוניינים... לפרטים- אילן 053827551

i love usa

New member
שלום

רציתי לדעת אם יש להקות שמתכננות להגיע לארץ בקרוב??

להקות רוק

מישהו כן אוהב את בון ג'ובי?מי שמעוניין לדבר עם מעריצה שלהם כבר 11 שנה מוזמן לשלוח לי הודעות

noosh

New member
אם זה סגול ולבן (נו, סגול בהיר)

ונראה כמו עוף, סימן שזה
את מוזמנת לשרשר אליו בפעם הבאה, תודה

למעלה