טוב אז ככה

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
טוב אז ככה

תראו אני נמצא פה פעם ב... ואני רוצה לומר משו... למה אין תמונות פורום????????????????? גיא יא סטלן מניאק מה נסגר??????? ואם זאת דלת אז איזה דלת זאת אני יפתח אותההההההה ואני יודע לעשות את זה טובבבב הקיצר אני יסביר את עצמי למי שלא הבין יש פה גלריות של תמונות אני בטוח שאני לא מחדש לאף אחד כאן ואני ראיתי שיש תמונה של מישו אחד חדש כאן של מ מ גיטרה וזהוווווווו אז חברה כדי שנכיר אחד את השני הבה ונשים תמונות בזה של הפורום וככה יהיה נחמד לכולנו לפחות אם אנחנו לא נפגשים במציאות אז לפחות תנו לפנטז קצת

JKY

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה זה שלח פעמייםםםם זנותתתתתתת

מ מ מיתר

New member
עם אתה מתכוון אלי אני לא חדש פה..

עוד שהלכתה להתגייס ושמתה תמונות שלך מהיות גיוס הזה או מה שזה לא יהיה אני עוד הייתי פה.. ועם אתה לא מתכוון אלי אז שיהיה לך חיים טובים.. בקיצווור נצל"ש אתמול הייתי במסיבה של חבר משהו בן זונה שיכרנו איזה חבר שלנו חחח עשינו לא כל כך הרבה ג'קאסס אבל היה כייף ואיזה חבר שלנו אמר לנו בואו תראו סרטון של משהו במחשב אנחנו באים מסתכלים ורואים שני לסביות אחד מחרבנת לשתייה ביד ואז היא תופסת את כל החרא!! עושה ממנו כדור ואוכלת אותו כמו גלידהההה איכססססססססססססססססססססססס!!!!!!!! ובקיצור שתינו קפצנו הזדיינו היה כייף...

lee3008

New member
איכס?? מגרה לאללהההה

(
)

למעלה