עוד המלצות- שלי... signify sound of muzak lips of ashes trains an empty box סורי אם חזרתי על שירים שכבר נתנו... הייתי אגב בהופעה שלהם בטורונטו ביולי, עד כמה שכיף לשמוע אותם, בהופעה היה פשוט מדהים!
אשמח אם אוכל לקבל המלצות לporcupine tree יענו, אלבום, או אפילו שירים..תודה מראש..... אגב, זה רק אני או שפתאם הפורום ממש התעורר...אנחנו בדרך להשיג את פורום "מוזיקה שחורה"......
תודה על העזרה.... היום הלכתי לתומי ברחובות העיר ראשון לציון והחלטתי להיכנס לקניון ושם בטאואר רקורדס פתאום מצאתי את האוסף של דינוזאור ג'וניור ב-40 שקל...כמובן, קניתי....יענו מפתיע...זול בטאואר...זה לא קורה הרבה.... סתם הלטתי לחלוק....יאאאאא...אני מוציא כל הזמן כסף על דיסקים....
יש מדי פעם מבצעים טובים וחבל לא לנצל בשבוע שעבר נכנסתי לטאוור בקניון עזריאלי ויש שם סטנד שלם של מבצעים בין הדיסקים המוזלים יש המון דיסקים טובים ודיסקים שהם MUST| כמו core של stone temple pilots ב-40 שקל, היה גם את one hot minute של red hot chili pepers ב-30 שקל (לא גראנג' אבל עדיין MUST)
PORCUPINE TREE זה לא גראנג' אבל אני גם שומע אז שיהיה בעקרון אני מאוד אוהב את LIGHTBULB SUN שיצא ב-2000 שהוא דיסק טוב , IN ABSENTIA הוא גם אחד מהאלבומים הטובים, יצא ב-2002 ובעצם כדאי מאוד להאזין לכל האלבומים... בקשר למה שכתבת על הפורום להשיג את פורום מוזיקה שחורה זה קשה, אבל לאט לאט זה אפשרי